2019 Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις Λέων

lewn-660_6

2019 Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, μετά από τις εκλείψεις της περασμένης χρονιάς αποκτήσατε καινούργια δύναμη.

Δεν είχατε επιλογή, παρά ν’ ακολουθήσετε το κύμα των αλλαγών που έφεραν μαζί τους οι εκλείψεις.

Και σταθήκατε ξανά στα πόδια σας, με τις δικές σας δυνάμεις… Αφού συνειδητοποιήσατε πως αν δεν το κάνατε εσείς, κανείς άλλος δεν θα το έκανε για εσάς!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2019 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Να θυμάστε πως στις 21 Ιανουαρίου 2019, θα συμβεί μια τελευταία (προς το παρόν) έκλειψη στο ζώδιό σας. Θα είναι και η στιγμή που θ’ αποκτήσετε τη μεγαλύτερη αποφασιστικότητα. Όποιο κι αν είναι το σενάριο, θα νιώσετε σπουδαία που θα μπορέσετε να αγωνιστείτε για την ανεξαρτησία σας!

Το 2019 είναι λίγο διαφορετικό, γιατί θα πρέπει να συνεργαστείτε με άλλους. Αυτό ισχύει για όλους τους τομείς της ζωής σας. Η λέξη-κλειδί εδώ, είναι «δουλειά». Διότι πρόκειται για μια υπέροχη στιγμή, που θα μπορέσετε να πετύχετε και να βελτιώσετε την αποδοτικότητά σας. Επίσης, μπορείτε ν’ αποκτήσετε μια νέα δουλειά ή μια πιο ουσιαστική δουλειά, βοηθώντας τους άλλους σε κάποιες απ’ αυτές και βοηθώντας τον εαυτό σας παράλληλα, ψυχολογικά!

taro-zodia-76

Αυτή τη χρονιά θα είστε σε καλύτερη φόρμα. Αυτό θα είναι μια πρόκληση για να απομακρυνθεί από τον καναπέ και το άλλο σας μισό… Επειδή θα νιώθει ανασφάλεια για όλη την προσοχή που θα τραβήξετε! Εκτός από τη χαρά μιας καλύτερης δουλειάς ή ενός υγιεινότερου τρόπου ζωής, θα εξετάσετε τη ζωή κι από πνευματική άποψη. Αν ψάχνετε για νέα δουλειά, θα μπορούσε να είναι πολύ καλή μια δουλειά στον φιλανθρωπικό τομέα ή στα επαγγέλματα φροντίδας.

2019 Ετήσιες Αστρολογικές

Τέλος, ο Δίας στον οίκο του Τοξότη, είναι σαν τον γιγαντιαίο πόλο που κρατά την τέντα του τσίρκου γερά… Και η ζωή σας μπορεί να σας φανεί σαν τσίρκο φέτος – με την καλή την έννοια πάντα! Για παράδειγμα, θα υπάρχει μια ποικιλία από διαφορετικούς ανθρώπους και επιρροές που θα σας απορροφήσουν. Και ενώ μερικές απ’ αυτές δεν θα σας αγγίξουν ιδιαίτερα, κάποιες άλλες θα παραμείνουν τριγύρω. Υπάρχει επίσης κάτι από επίδειξη μέσα σας, όταν ο Δίας θα βρίσκεται σ’ αυτό το σημείο του ωροσκοπίου… Το οποίο, παρεμπιπτόντως, είναι ο οίκος που κυβερνά το ζώδιό σας. Όλα αυτά δείχνουν ότι θα έχετε περισσότερη αίσθηση ψυχαγωγίας και ότι θα ρισκάρετε αρκετά!

zodia-zvdia-75

2019 Ετήσιες Λέων έρωτας και σχέσεις. Προβλέψεις για ελεύθερους και ζευγάρια

Η Αφροδίτη και ο Άρης μαζί, σε ένα ζώδιο σαν το δικό σας από τις 28 Ιουλίου έως τις 18 Αυγούστου 2019; Αυτό κάνει κάποιους ν’ αναρωτιούνται για τα χαρίσματα ενός ατόμου σαν εσάς, για το πόσο περισσότερο αναθεματισμένα γοητευτικοί θα είστε, όταν αυτοί οι πλανήτες ενώσουν τις ενέργειές τους!

Οι περσινές εκλείψεις στο σημείο του χάρτη σας, σας έκαναν να αισθάνεστε σαν ανθρώπινο μαξιλαράκι για καρφίτσες. Γιατί κάθε φορά που εμπλέκεται η έκλειψη Σελήνης, γινόμαστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι σε διάφορα πράγματα. Ωστόσο, αυτό θα πρέπει να ήταν το πιο υπέροχο πράγμα που συνέβη ποτέ στο ερωτικό σας ωροσκόπιο!

zwdia-9-zvdia-9

Και θα είστε ευλογημένοι σε τόσα πολλά επίπεδα, ακόμα κι αν δεν νιώσατε έτσι τότε. Να θυμάστε ότι η ενέργεια των εκλείψεων διαρκεί μήνες, έως ότου να αναπτυχθεί. Οι εκλείψεις περιλάμβαναν και τον κυβερνήτη σας, τον Ήλιο. Άρα οι καταστάσεις θα πρέπει ν’ άγγιξαν πιο πολύ την καρδιά σας πέρυσι!

2019 Ετήσιες Αστρολογικές

Το ερωτικό σας ωροσκόπιο το 2019, προβλέπει ότι η φετινή επίδραση της έκλειψης θα μπορούσε να φέρει νέους έρωτες στη ζωή σας: Με τη μορφή ενός συνάδελφου από τη δουλειά ή από το γυμναστήριο. Ή μπορεί να είναι ένα συνηθισμένο άτομο, που ξαφνικά στα μάτια σας θα φαντάζει υπέροχο!

Όσο αφορά τους πλανήτες της αγάπης, την Αφροδίτη και τον Άρη, η διασκέδαση ξεκινάει αρκετά νωρίς την καινούργια χρονιά: Γύρω στις 2 Μαρτίου, για να είμαστε ακριβείς, η Αφροδίτη μπαίνει στο αντίθετό σας ζώδιο του Υδροχόου, όπου παραμένει μέχρι την Τετάρτη 27 Μαρτίου. Θα υπάρχει ένα παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι εκείνο το διάστημα ή θα γίνει πάλι φιλικό το κλίμα στη μόνιμη σχέση σας.

zwdia-66
Αλλά τα υπέροχα νέα στο ωροσκόπιό σας για το 2019, όπως είπαμε στην αρχή, θα είναι οι διελεύσεις Αφροδίτης/Άρη στο ζώδιό σας. Θα είναι από τα τέλη Ιουλίου ως τις πρώτες βδομάδες του Αυγούστου – και θα είναι ένα επιπλέον υπέροχο δώρο γενεθλίων για εσάς! Δεν θα κάνουν σύνοδο οι δυο πλανήτες, που σημαίνει ότι θα μπορούσε να υπάρχει κάποια αποτυχία στην ερωτική σας ζωή για όσους είστε ελεύθεροι.

Όλα αυτά όμως, μπορεί να σημαίνουν ότι θα πρέπει να περιμένετε το πεπρωμένο να καθορίσει πότε θα είναι η κατάλληλη στιγμή. Και όπως κάθε καλός Λέων γνωρίζει, η υπομονή φέρνει τη δική της ανταμοιβή. Ελπίζουμε επίσης ότι όλοι εσείς οι Λέοντες που είσαστε σε σχέση, έχετε έναν σύντροφο που θα θυμηθεί τα γενέθλιά σας φέτος και θα σας αγοράσει το καλύτερο δώρο που σας αγόρασε ποτέ! Είναι αλήθεια πως πρέπει να αισθανθείτε πολύ ξεχωριστά αυτά τα γενέθλια και να νιώσετε ευπρόσδεκτοι… Οπότε γιατί να μην ξεκινήσετε να κάνετε μερικές υποδείξεις, αμέσως τώρα;

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2019 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia