2019 Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις Σκορπιός

miniaies-zwdio-skorpios

2019 Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, το 2019 θα διαπιστώσετε πως τα εμπνευσμένα σας χαρίσματα θα είναι περιζήτητα!

Τα δημιουργικά σας ταλέντα, η έκτη αίσθηση και το πάθος σας, θα διαμορφώσουν έναν καινούργιο κόσμο!

Χωρίς νερό, η γη ξεραίνεται! Μια ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο στις 2 Ιουλίου, όπως και ο Ερμής ανάδρομος στον Καρκίνο, σας προτρέπουν να ακούσετε τη διαίσθησή σας και να αξιοποιήσετε τη δημιουργικότητά σας. Εμπιστευθείτε το ένστικτό σας!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2019 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Είστε σίγουρα ευνοημένοι οικονομικά το 2019, με τον Δία στο οίκο των οικονομικών σας. Αλλά θα πρέπει να παρακολουθείτε τα έξοδά σας και να είστε προσεκτικοί γύρω από την οικονομική κερδοσκοπία, επειδή ο Ποσειδώνας θολώνει τα νερά. Έχετε εμπιστοσύνη στο περιβάλλον σας για να ορίσετε κάποιες συντηρητικές διασφαλίσεις. Έτσι θα μπορείτε να επωφεληθείτε πλήρως από το παράθυρο δημιουργίας χρήματος του 2019!

2019 Ετήσιες Αστρολογικές

Ο Ποσειδώνας, ο πλανήτης της παγκόσμιας αγάπης και του ρομαντισμού, είναι επίσης ισχυρός στο δικό του ζώδιο τους Ιχθύες. Το εξάγωνο Ποσειδώνα – Κρόνου και τα τετράγωνα του Δία όλο το χρόνο, είναι βέβαιο ότι θα αναζωογονήσουν τη ζωή σας: Θα σας δώσουν μαγεία, ρομαντισμό και δημιουργική έμπνευση. Είναι μια ευκαιρία να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Το τέχνασμα θα είναι να αποκρυπτογραφήσετε τι είναι εφικτό και τι ουτοπία. Μείνετε γειωμένοι και θα μπορέσετε να κάνετε τα μαγικά σας!

zodia-zwdia-9988

2019 Ετήσιες Σκορπιός έρωτας και σχέσεις. Προβλέψεις για ελεύθερους και ζευγάρια

Αφροδίτη και Άρης θα δώσουν ρεσιτάλ το 2019! Εκτός από το δικό σου ζώδιο, η Αφροδίτη επισκέπτεται τους Τοξότη, Αιγόκερω και Υδροχόο, δύο φορές μέσα στο 2019. Από Ιανουάριο – Μάρτιο και από Οκτώβριο – Δεκέμβριο! Θα είναι μια εξαιρετική χρονιά για εσάς… Θα έχετε τη δυνατότητα να βρείτε αυτόν που θα ερωτευτείτε!

zwdia-zodia-astrologia-65

Είτε είστε ελεύθεροι είτε σε σχέση, αγαπημένοι Σκορπιοί, φέτος θα μπορέσετε να δείτε ένα ρομαντικό όνειρό σας να γίνεται πραγματικότητα! Έχετε τον Ποσειδώνα και τον Κρόνο να ευχαριστείτε γι’ αυτό. Θα σας δείξουν πρακτικούς τρόπους για να βρείτε την ευτυχία. Αναμείνετε μια ενδιαφέρουσα νέα αρχή τον Μάρτιο!

Ωστόσο, αν θέλετε κάτι πιο δραματικό, ο Ουρανός είναι έτοιμος να σας φέρει μερικές εκπλήξεις στο ερωτικό πεδίο! Ο Ουρανός θα χάσει επίσης το μυαλό του από τον Ταύρο: Θα βρεθείτε να αισθάνεστε μια φαγούρα για αλλαγές… Ακόμα και ενάντια στη φύση σας!

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2019 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66