2019 Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις Ταύρος

40098910150533019798994

2019 Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις Ταύρος

Το ωροσκόπιό σας για το 2019 Ταύρε, υποδεικνύει ότι θα πρέπει να ελέγξετε πως το διαβατήριό σας δεν πρόκειται να λήξει.

Και ότι έχετε κάποιον αξιόπιστο για να φροντίσετε το σκυλί, τη γάτα, το παπαγάλο, ή ότι άλλο χρειάζεται φροντίδα.

Γιατί το 2019 είναι η χρονιά που θα καλύψετε πολύ περισσότερο έδαφος ή θ’ ανοιχτείτε για νέους ορίζοντες.

zodia-taro-45

Θα είστε λιγότερο «καθιστός ταύρος» φέτος, και παρακαλώ να συγκρατηθείτε. Γιατί ακόμα και αν βρείτε τον τύπο του ατόμου που έχουμε ζωγραφίσει εδώ, πολύ ενοχλητικό, θα κάνετε όλα τα παραπάνω. Με λιγότερο ενοχλητικό τρόπο και περισσότερο άνετο.

Και ενώ μιλάμε για ταύρους, μήπως υπάρχει ένα δαχτυλίδι στη μύτη σας που οι άλλοι χρησιμοποιούν για να σας οδηγήσουν στα μέρη που ταιριάζουν σ’ αυτούς και όχι σε εσάς; Ίσως να κόψετε αυτές τις σχέσεις. Γιατί αυτή τη χρονιά δε θ’ αντέξετε να περιορίσετε την ελευθερία σας και δε θ’ ανέχεστε οποιαδήποτε υποκριτική συμπεριφορά.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2019 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Είναι μια χρονιά που θα είστε περιπετειώδεις. Θα μάθετε μια νέα δεξιότητα και δεν θα εξαρτάστε τόσο από μια κατάσταση ή ένα άτομο ή θα απομακρυνθείτε σταδιακά από αυτή την κατάσταση. Επειδή η ανεξαρτησία σας είναι σημαντικότερη για εσάς. Είστε γνωστοί για την υπομονή σας, αλλά αυτό θα φθαρεί αν δεν έχετε αυτό που θέλετε και σε σύντομο χρόνο.

2019 Ετήσιες Αστρολογικές

Ορισμένες από τις φιλοσοφίες σας για τη ζωή θα σας εξυπηρετήσουν καλά. Οπότε μην σκέφτεστε ότι όλοι οι άλλοι είναι πιο σοφοί από εσάς, γιατί δεν είναι. Η τέχνη της επιτυχίας σε αυτή τη ζωή φαίνεται, όταν λειτουργείτε σαν να γνωρίζετε τι κάνετε για να εμπνεύσετε εμπιστοσύνη στους άλλους. Και πραγματικά είστε ευλογημένοι με τέτοιες ικανότητες και ο Δίας σας ευλογεί επίσης με το χάρισμα της πειστικότητας.

taro-6-9

Σε κάποιο άλλο σημείο του ετήσιου ωροσκοπίου σας, φαίνεται πως ίσως υπάρξει αλλαγή κατοικίας ή θα συμμετάσχετε στις ζωές ατόμων της οικογένειάς σας περισσότερο. Έχετε επίσης την ευκαιρία να απλοποιήσετε τη ζωή σας. Και δεν χρειάζεστε κάποιο πτυχίο για να δουλέψετε την κατάσταση, επειδή οι απαντήσεις πρέπει να είναι αρκετά απλές. Ή ίσως αισθάνεστε ότι πρέπει να το κάνετε!
Ναι! Αυτή είναι η χρονιά για να παρακολουθήσετε εκείνο το μάθημα, ώστε ν’ αποκτήσετε τα προσόντα που έχετε ονειρευτεί. Ή να μάθετε πιάνο! Ή ν’ ασχοληθείτε μ’ ένα έργο στη δουλειά που αισθάνεστε πως είναι πολύ δύσκολο για εσάς. Έκτακτο δελτίο: δεν είναι!

chartomantia-098

2019 Ετήσιες Ταύρος έρωτας και σχέσεις. Προβλέψεις για ελεύθερους και ζευγάρια

Είναι λίγο πολύ πάντα η ώρα της αγάπης για εσάς στο ερωτικό σας ωροσκόπιο για το 2019, αγαπητέ Ταύρε. Χάρη στον Δία, που βρίσκεται στο πιο ερωτικό μέρος του χάρτη σας. Και πόσο έντονη θα είναι η πρώτη εβδομάδα της χρονιάς! Με το ξεκίνημά της, έχουμε Αφροδίτη στο Σκορπιό στον τομέα των ερωτικών σας!

Τώρα ας εντοπίσουμε πότε ο κυβερνών πλανήτης σας, η Αφροδίτη, θα ανάψει φωτιές στο ωροσκόπιό σας. Περιορίζοντας τις πιο γόνιμες χρονικές στιγμές για έρωτα, ξεκινώντας από τα ασήμαντα.

2019 Ετήσιες Αστρολογικές

Από τις 16 Μαΐου μέχρι τις 10 Ιουνίου, η Αφροδίτη θα είναι στο ζώδιό σας. Θα είναι η φάση της υπερκινητικής αγάπης σας, όταν θα φαίνεται πως έχετε μια υπνωτική επίδραση στους άλλους. Αυτή η επιστροφή στην Αφροδίτη σας κάνει να αισθάνεστε καλά στο σπίτι με ένα νέο άτομο. Πρέπει επίσης να εκτιμήσετε τον εαυτό σας, γιατί οι άλλοι αρχίζουν να σας εκτιμούν γι’ αυτό που είστε.

tarw-zwdia

Όσοι είστε σε σχέση, θα πρέπει με ευχαρίστηση να αφιερώνετε περισσότερο χρόνο ο ένας στον άλλο, χωρίς να αισθάνεστε υποχρεωμένοι να το κάνετε. Όσο για τον άλλο πλανήτη της αγάπης, τον Άρη, εμπιστεύεται με σιγουριά το ζώδιό σας. Από 15 Φεβρουαρίου μέχρι την 1η Απριλίου, σας δίνει μια πραγματική πορεία κατεύθυνσης. Ή ενεργοποιείτε τον αυτόματο πιλότο και αφήνετε τον εαυτό σας απ’ έξω, με χρέωση της δικής σας συναισθηματικής ευημερίας.

2019 Ετήσιες Αστρολογικές

Από τις 20 Νοεμβρίου και για την υπόλοιπη χρονιά, θα νιώθετε προστατευμένοι κι αγαπημένοι. Και ο σύντροφός σας θα σας ανοιχτεί. Οι εκλείψεις στο ωροσκόπιο του 2019, συνεχίζουν να χτυπάνε τη διασκεδαστική και παιχνιδιάρικη πλευρά σας όλη τη χρονιά. Μπορεί επίσης να κυριευτείτε από φόβο για τις αρχές εξουσίας. Είτε να νιώσετε σύμπλεγμα κατωτερότητας σε δοσοληψίες με ανθρώπους, που έχετε πείσει τον εαυτό σας πως είναι πιο έξυπνοι και περίπλοκοι από εσάς.

Έχω την αίσθηση ότι θα σας δούμε φέτος στα παρασκήνια και στη συνέχεια θα κλωτσήσετε τον εαυτό σας γι’ αυτό. Ναι, η έκλειψη στον Λέοντα στις 21 Ιανουαρίου, η ενέργεια του οποίου ξεπερνά αυτή την ημερομηνία, είναι πολύ μεγάλη! Γιατί δείχνει ότι είμαστε όλοι επιρρεπείς στους ίδιους φόβους και στις ίδιες ανησυχίες, όποια και αν είναι η κοινωνική μας κατάσταση. Οπότε αν θέλετε, ακολουθήστε το.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2019 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra