2019 Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις Τοξότης

sagittarius-and-health

2019 Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις Τοξότης

Πιστεύετε πως θα νιώσετε έντονα φιλόδοξοι και αποφασιστικοί το 2019; Σίγουρα θα νιώσετε!

Ο τυχερός Δίας είναι στον Τοξότη μέχρι τον Δεκέμβριο του 2019, φέρνοντας αισιοδοξία και νέες περιπέτειες!

Το 2019 είναι μια χρονιά που θα μπορέσετε να πάρετε υπολογισμένα ρίσκα και να δεσμευτείτε για το όραμά σας, που συνεχώς μεγαλώνει. Ιδιαίτερα όπου έχετε Τοξότη στον γενέθλιο χάρτη σας!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2019 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ο Δίας στον Τοξότη φέρνει πίστη, ακόμα και εν μέσω αυξανόμενων κινδύνων. Υπάρχει η τελευταία σεληνιακή έκλειψη στον Λέοντα στις 21 Ιανουαρίου, ενώ ο Χείρωνας θα είναι στον Κριό από τις 18 Φεβρουαρίου. Γι’ αυτό κάθε ζώδιο θα πρέπει να δείξει γενναιότητα και να αναλάβει την πρωτοβουλία να εκδηλώσει το πραγματικό του δυναμικό.

Τοξότες, θα είστε το πιο τυχερό ζώδιο όλων το 2019, με τον Δία δίπλα σας μέχρι τις
2 Δεκεμβρίου. Μετά από χρόνια κακουχίας, η θεά Τύχη επιτέλους σας χαμογελά. Ο Δίας θα ευνοήσει επίσης και τ’ άλλα δύο ζώδια της φωτιάς, Λέοντα και Κριό.

taro-zodia-76

Ο Κρόνος και ο Δίας, η γιγάντια κοσμική κόλλα που συγκρατεί τον πλανήτη μας, βρίσκονται σε πλήρη ισχύ το 2019. Έτσι, μπορείτε να περιμένετε μια χρονιά προσεκτικής ανάπτυξης, τυχερών διακοπών και εποικοδομητικής αισιοδοξίας! Θα έχετε πολλά να κερδίσετε, αν προσπαθήσετε να κάνετε κινήσεις πέρα από τη ζώνη άνεσής σας. Θα μπορούσατε να ξεκινήσετε μια δική σας δουλειά, ή να δημοσιοποιήσετε το έργο σας.

Σαν γνήσια παιδιά του Δία, φέτος θα έχετε τύχη και στα οικονομικά σας. Επωφεληθείτε της ευκαιρίας, κάντε μακροπρόθεσμους προγραμματισμούς και οικοδομήστε ένα σταθερό μέλλον. Μείνετε αληθινοί στον εαυτό σας, να είστε γενναίοι και να δείξετε σε όλους πώς γίνεται!

chartomantia-098

2019 Ετήσιες Τοξότης έρωτας και σχέσεις. Προβλέψεις για ελεύθερους και ζευγάρια

Οι πλανήτες της αγάπης, ο Άρης και η Αφροδίτη, πυροβολούν προς κάθε κατεύθυνση το 2019. Αυτά είναι θαυμάσια νέα για τον έρωτα και τις σχέσεις – και επηρεάζουν όλα τα ζώδια! Η Αφροδίτη δεν μπορεί να περιμένει να επισκεφτεί κάθε ζώδιο το 2019 και να δώσει σε κάθε ένα απ’ αυτά τα δώρα της. Μάλιστα, θα ευνοήσει και μερικά ζώδια δύο φορές!

Συγκεκριμένα για τους Τοξότες, εννοείται πως θα είστε από τους πλέον ευνοημένους. Θα είστε ένα από τα πιο αγαπημένα παιδιά της Αφροδίτης! Θα είναι μια εξαιρετική χρονιά για να απολαύσετε αυτό που σας αρέσει ή να βρείτε κάποιον που θα σας αγαπήσει!

2019 Ετήσιες Αστρολογικές

taro-6-9
Για τους Τοξότες του Νοεμβρίου, υπάρχει ακόμη κάτι έξτρα: Θα έχετε εκτός από την Αφροδίτη… και τον Άρη στο πλευρό σας. Ο Άρης θα σας κάνει ακαταμάχητα ερωτικούς, για τουλάχιστον 6 εβδομάδες μέσα στο 2019! Το 2019 θα σας φέρει υπέροχα ερωτικά νέα. Τολμήστε ν’ ακολουθήσετε τις επιθυμίες της καρδιάς σας!

Αν είστε ελεύθεροι, φέτος είναι η ιδανική χρονιά για να βρείτε την αδελφή ψυχή σας! Οι Τοξότες που βρίσκεστε σε σχέση, θα προγραμματίσετε ένα γάμο ή θα επισημοποιήσετε τη σχέση σας. Ο Ιανουάριος και ο Νοέμβριος του 2019 θα είναι ιδιαίτερα τυχεροί μήνες, όταν ο Δίας και η Αφροδίτη θα βάλουν τον κόσμο στα πόδια σας, Τοξότες!

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2019 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia