2019 Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις Υδροχόος

miniaies-zwdio-ydroxoos

2019 Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις Υδροχόος

Το 2019 για τον Υδροχόο θα μοιάζει μ’ ένα κουτάκι από τις αγαπημένες σας σοκολάτες. Και ενώ θα τις έχετε φάει όλες, θα βρείτε πως υπάρχει κι άλλο ένα στρώμα από κάτω. Και θα φταίει το αμπαλάζ που θα σας ξεγελάσει!

Αυτό όμως θα σας ευχαριστήσει ή θα σας δυσαρεστήσει; Μήπως θα είναι πάρα πολύ καλό;

Θα αποφασίσετε να ενδώσετε σ’ αυτό το επιπλέον στρώμα ή θα το χαρίσετε, σαν μια πράξη γενναιοδωρίας;

zodia-taro-45

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2019 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Λοιπόν, ο τρόπος με τον οποίο οι θαυμάσιες εκλείψεις της φετινής χρονιάς πέφτουν στο ωροσκόπιο του Υδροχόου, σκιαγραφεί και το είδος της χρονιάς σας. Δείχνει πως θα ’ναι χρονιά αυτοθυσίας ή καθαρής μαλθακότητας, ενώ η ιδανική κατάσταση θα βρίσκεται κάπου στη μέση!

Αν έχετε παραμελήσει την ψυχή σας, τότε αυτή είναι η χρονιά που θ’ αγκαλιάσετε τον εαυτό σας και θα κάνετε αυτό που θα σας δώσει ασφάλεια και άνεση. Είτε μπορεί να βρείτε ελκυστικό το σενάριο να συναναστραφείτε και τους ανθρώπους που θα σας κάνουν να νιώσετε έτσι. Παράλληλα θα βρείτε αρκετές δικαιολογίες για ν’ αποφύγετε ενοχλητικούς ανθρώπους… και στη συνέχεια θα χαλαρώσετε! Πρέπει όμως να μάθετε να χαλαρώνετε!

zodia-zwdia-9988

Το ωροσκόπιο του Υδροχόου για το 2019, προβλέπει πως αυτή τη χρονιά θα ψάξετε τα βάθη του «είναι» σας. Μπορεί να ανακαλύψετε κάποια κρυφά σας ταλέντα ή να αναλάβετε μια εργασία που θα έχει μεγαλύτερη επαγγελματική ποιότητα. Μπορεί ακόμη, αυτή τη χρονιά ν’ ανακαλύψετε τη χαρά του να εργάζεστε μόνοι: Χωρίς την αποπνικτική ανάσα κάποιου πάνω από το σβέρκο σας. Ίσως επίσης να νιώσετε πως χρειάζεστε λίγο χρόνο για να αποσυμπιεστείτε, να εγκαταλείψετε για λίγο τους ξέφρενους ρυθμούς. Οπότε αν σκοπεύετε να το πράξετε, τότε αυτή θα μπορούσε να είναι η χρονιά σας!

2019 Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις

Παράλληλα, υπάρχει το σημείο που ο τυχερός Δίας κατευθύνει την πανέμορφη ενέργειά του στο ωροσκόπιο σας. Παρεμπιπτόντως, αυτό είναι μέρος του ωροσκοπίου σας που βρίσκεται κοντά στην καρδιά σας… Γι’ αυτό, αυτή είναι και η χρονιά της φιλίας για εσάς!
Το 2019 είναι η χρονιά κατά την οποία οι νέοι φίλοι θα σας ανεβάσουν ψυχολογικά. Θα σας ωθήσουν να εξετάσετε ένα χόμπι που είναι ομαδικό ή να γίνετε περισσότερο κοινωνικοί. Μπορεί επίσης να κοιτάξετε την πνευματική πλευρά της ζωής ή να ασχοληθείτε με τον εθελοντισμό. Είτε ακόμη και να κάνετε κάτι πρακτικό, για να βοηθήσετε κάποιον που περνάει δύσκολες στιγμές.

zwdia-zodia-astrologia-65

2019 Ετήσιες Υδροχόος έρωτας και σχέσεις, Προβλέψεις για ελεύθερους και ζευγάρια

Το 2019 είναι η χρονιά της βαθιάς απόλυτης αγάπης, αγαπητέ Υδροχόε! Θέλετε λοιπόν μια ειλικρινή και βαθιά συναισθηματική σχέση. Γιατί; Επειδή υπάρχει μια ακόμα έκλειψη στο αντίθετο ζώδιο από το δικό σας, του Λέοντα. Θα βρίσκεται στον τομέα των σχέσεών σας, και η ενέργεια του Λέοντα είναι η μεγαλύτερη και πιο η έντονη από όλες!

Αυτά τα νέα είναι υπέροχα και για τα ερωτικά όσων Υδροχόων βρίσκεστε σε σχέση. Αυτό δεν σημαίνει πως όλα θα είναι ήρεμα… Επειδή ο Λέοντας είναι το ζώδιο του δράματος! Και η σχέση σας δεν θα ξεφύγει απ’ αυτό. Στην πραγματικότητα, η ζωή σας θα μπορούσε να είναι πιο δραματική από αυτή των ελεύθερων Υδροχόων!

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2019 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Το 2019 θα είναι η χρονιά που δεν θα λειτουργείτε λογικά και θα ρισκάρετε, ανεξάρτητα από την κατάσταση της σχέσης σας. Δεν θα επηρεάζει η περηφάνια σας τη λήψη αποφάσεων, όσο την επηρέαζε το 2018. Ο Freud ή ο Jung, είπε πως τα ζευγάρια μένουν μαζί, για να εκδικηθούν ο ένας την κακή συμπεριφορά του άλλου. Όπως… το να την «φέρει» ο ένας στον άλλον! Όμως η κάθε στιγμή, είναι η κόλλα που τους κρατάει μαζί. Έτσι η αγάπη είναι πάντα μια μάχη υπεροχής. Αυτή βέβαια, είναι μια αρκετά καταθλιπτική άποψη!

2019 Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις

Ευτυχώς, ακόμη κι αν είστε ευλογημένοι με ένα από τα μεγαλύτερα μυαλά του ζωδιακού, μην έχετε τόσο αρνητική άποψη για τις σχέσεις σας φέτος! Επειδή έχετε την ελπίδα και την πεποίθηση, πως η αγάπη πρέπει να είναι πολύ βαθιά ή να μεγαλώνει μέρα με τη μέρα. Θα θέλατε να μπείτε στο μυαλό και την καρδιά του συντρόφου σας, να περάσετε περισσότερο ποιοτικό χρόνο ο ένας με τον άλλον!

zwdia-66

Και ίσως να εκπλαγείτε που θα το διαβάσετε σ’ ένα ερωτικό ωροσκόπιο, αλλά η κωδικοποιημένη λέξη που θα ελευθερώσει πράγματα από μέσα σας, είναι υγιές πράγμα. Γιατί εμποδίζει τις σάπιες καταστάσεις, που στη συνέχεια μπορεί να διαβρώσουν άλλα θέματα, που δεν θα είχαν πρόβλημα αν είχατε ασχοληθεί αρχικά μ’ αυτά! Ας δούμε τώρα πώς θα ωφελήσει την ερωτική σας ζωή μέσα στο 2019 ο πλανήτης του έρωτα και της αγάπης.

Η Αφροδίτη θα είναι στο ζώδιό σας από τις 2 Μαρτίου ως τις 27 Μαρτίου – και στο αντίθετο ζώδιό σας του Λέοντα από τις 29 Ιουλίου ως τις 22 Αυγούστου. Η πρώτη χρονική περίοδος θα είναι ένα παράθυρο ευκαιριών για τους ελεύθερους, ώστε να δραστηριοποιηθούν για την αναζήτηση της αγάπης. Επίσης, θα υπενθυμίσει σε όσους βρίσκονται σε σχέση, ποιοι ήταν οι λόγοι που σας έκαναν να ερωτευτείτε αρχικά το ταίρι σας… αν εμφανίστηκαν τελευταία κάποιες σκιές στη σχέση σας.
Τη δεύτερη χρονική περίοδο, κάποιος μπορεί να αποκαλύψει τα κρυμμένα συναισθήματά του για εσάς. Είτε ο αγαπημένος σας θ’ αρχίσει ένα μεγάλο αγώνα, επειδή θ’ αποφασίσετε πως ήρθε η ώρα ν’ αποδείξει την αγάπη του για εσάς!

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2019 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zvdia-zwdia-tarw