2019 Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις Αιγόκερως

miniaies-erwtikes-aigokerws

2019 Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις Αιγόκερως

Στοίχημα πως νιώθετε άρρωστοι και κουρασμένοι, που είστε ο «διορισμένος οδηγός» του ζωδιακού, αγαπητέ Αιγόκερε! Η προσωποποίηση της λογικής. Ο υπεύθυνος! Αυτός που τρέχει πάντα για τους άλλους!

Είστε ένα ζώδιο που είναι από την αρχή προγραμματισμένο, για να τροφοδοτείται συνέχεια και φυσικά με σταθερότητα.

Αλλά ιδού τι θεραπεία έχουμε για εσάς το 2019 στο ωροσκόπιό σας, Αιγόκερε!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2019 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Όχι μόνο θα παίζετε τον Δεκέμβριο με τον πιο τυχερό πλανήτη της παρτίδας, τον Δία, θα έχετε και τρεις εκλείψεις στο ζώδιό σας φέτος. Και η ενέργεια που εκπέμπουν, σας ετοιμάζουν για αλλαγές. Έτσι θα κλείσετε κάποια κεφάλαια και θα γίνετε πιο γενναίοι στις επιλογές σας. Αυτές οι εκλείψεις είναι λίγο-πολύ σαν το εργαλείο που χρησιμοποιείτε στην κουζίνα σας, για να καθαρίσετε τα λαχανικά από τα σάπια κομμάτια πριν τα μαγειρέψετε.

Αν το εφαρμόσετε αυτό στη ζωή σας, έστω και για λίγο, δεν σας ακούγεται μια πολύ έξυπνη προοπτική;
Επίσης, θα ασχοληθείτε λιγότερο με την προσκόλλησή σας σε ξεπερασμένες σχέσεις, που συνεχίζετε μόνο για λόγους νοσταλγίας. Θα απελευθερωθείτε αφήνοντας ο ένας τον άλλον να φύγει… Αυτό μπορεί να ισχύει κυρίως για μια αιώνια φιλία, που ήταν λίγο δύσκολη και που κανένας από τους δυο σας δεν ήθελε ιδιαίτερα να ανήκει.

taro-zodia-76

Επίσης, έχετε τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στο ζώδιό σας, γι’ αυτό θα έχετε τόσα πολλά να περιμένετε για φέτος. Αυτό που θα κάνουν οι εκλείψεις αρχικά, είναι αλλαγές στον εσώτερο εαυτό σας και στις σχέσεις σας. Θα μπορέσετε να τις διαχειριστείτε με σταθερούς ρυθμούς και να τις διατηρήσετε, χάρη στον Κρόνο. Βέβαια, υπάρχει και το πεπρωμένο εδώ χάρη στον Πλούτωνα!

2019 Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις

Είναι μια χρονιά που θ΄ αρπάξετε τη ζωή από το λαιμό. Θα κάνετε όλα τα παρορμητικά και αυθόρμητα πράγματα που παρέμεναν πάντα στο μυαλό σας… Σε αυτό θα συμβάλλει και ο τρελός Ουρανός, που θα είναι ανάδρομος στον Ταύρο από τον Μάρτιο. Αν αντιμετωπίζατε προβλήματα στο χώρο εργασίας, τότε φέτος θα λάβετε μέτρα για να ξεκαθαρίσετε αυτή την κατάσταση!

zwdia-9-zvdia-9

Όταν ο Δίας περάσει στο ζώδιό σας στις αρχές Δεκεμβρίου, θα έχετε τρεις μεγάλους πλανήτες μαζί. Και αυτή θα είναι μια υπέροχη στιγμή για εσάς, Αιγόκερε! Απομονώνοντας την επιρροή του Δία, η ζωή σας πρόκειται να ανοίξει και να επεκταθεί… Είτε θα γίνετε πιο ανήσυχοι για τη ζωή γενικότερα ή θα αρχίσετε να αμφισβητείτε περισσότερα πράγματα για τη ζωή σας. Ο Δίας, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας μαζί στο ζώδιό σας, θα σας καταστήσουν εξαιρετικά εποικοδομητικούς και θα ξεχωρίσετε από το πλήθος. Οπότε, θα είναι πολύ όμορφο αν αποκτήσετε μια καινούργια δουλειά ή μια προαγωγή. Και τα Χριστούγεννα του 2019 θα είναι μια διπλή γιορτή!
Ο Δίας φουσκώνει τις προσδοκίες. Γι’ αυτό ευχόμαστε φέτος να μπορέσετε να παρουσιάσετε σωστά τον εαυτό σας και να κερδίσετε μεγάλες ανταμοιβές. Όχι τόσο σε υλικό επίπεδο… αλλά διαφορετικού είδους.

taro-6-9
2019 Ετήσιες Αιγόκερως έρωτας και σχέσεις. Προβλέψεις για ελεύθερους και ζευγάρια

Αγαπητοί Αιγόκεροι, το ερωτικό ωροσκόπιο του 2019 σας υπόσχεται πως αυτή τη χρονιά θα βλέπετε ερωτισμό σε όλα τα πράγματα. Καλά, σχεδόν σε όλα! Αυτό συμβαίνει γιατί θα έχετε την επίσκεψη της Αφροδίτης αρκετά νωρίς αυτή τη χρονιά, στις 4 Φεβρουαρίου. Θα παραμείνει στο ζώδιό σας μέχρι τις 2 Μαρτίου. Γι’ αυτό το λόγο, ο έρωτας θα είναι στην κορυφή της ατζέντας σας. Ετοιμαστείτε να χαμηλώσετε τα φώτα και να περάσετε τις χειμωνιάτικες βραδιές καταπληκτικά, χάρη σ’ αυτή τη ζεστή ενέργεια που φτιάχτηκε μόνο για δύο!
Το πρώτο και πιο προφανές που πρέπει να αναφέρουμε, είναι ότι είστε το τυχερό ζώδιο που φιλοξενεί τον πλανήτη του έρωτα την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Άρα φέτος τα λουλούδια και οι σοκολάτες θα ξεπεράσουν σε ποσότητα τις προηγούμενες χρονιές… Επειδή η Αφροδίτη είναι ένας πολύ γενναιόδωρος πλανήτης, ας μην το ξεχνάμε. Θα λάβετε επίσης το πιο πολύτιμο ( και φθηνότερο!) δώρο όλων: το δώρο του χρόνου και της περισσότερης προσοχής!

tarw-zwdia

Ο συνένοχος της Αφροδίτης στο έγκλημα είναι ο έτερος πλανήτης της αγάπης, ο Άρης. Αυτός δεν πρόκειται να περάσει από το ζώδιό σας φέτος. Όμως και οι παραδοσιακά κακοί πλανήτες που βρίσκονται στο ζώδιό σας, ο Πλούτωνας και ο Κρόνος, δεν θα σας δημιουργήσουν ιδιαίτερα προβλήματα αυτή τη χρονιά. Αλλά δεν θα είστε εντελώς ανεπηρέαστοι από τις ιδιότητες της λίμπιντο του Άρη. Και θα νιώσετε έντονα την ενέργειά του, όταν θα βρίσκεται στο αντίθετο ζώδιο από το δικό σας, τον Καρκίνο, από τις 17 Μαΐου ως τις 2 Ιουλίου. Αυτό θα συμβεί, όταν άλλοι άνθρωποι θα αναλάβουν την πρωτοβουλία και θα σας προτείνουν κάτι εκπληκτικό… Πάντα στο πνεύμα της αγάπης και του ρομαντισμού.

2019 Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις

Τι άλλο θα κάνει το 2019 για τα ερωτικά σας, αγαπητέ Αιγόκερε; Αυτή τη χρονιά κάποιος, μάλλον θα σας θέλει με τρόπο εγωιστικό. Κι αν είναι ο σύντροφός σας, αυτό μπορεί να έχει τη μορφή μιας απαιτητικής συμπεριφοράς. Που μπορεί να μην έχει καμιά επιτυχία μαζί σας, αλλά θα δοκιμάσει την τύχη του οπωσδήποτε. Οι ευλογίες του τυχερού Δία, θα έρθουν με πολύ λεπτούς τρόπους. Θα προσαρμοστείτε πολύ καλά, σε κάθε περίπτωση. Ακόμα κι όταν οι καιροί θα είναι αβέβαιοι, δεν θα χάσετε την ελπίδα και την πίστη σας. Ο Δίας σε αυτό το σημείο του ωροσκοπίου σας, σημαίνει ότι θα προβάλλετε μια εικόνα φροντίδας ή ότι οι άνθρωποι που εργάζονται στα επαγγέλματα φροντίδας, θα είναι τυχεροί για εσάς το 2019.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2019 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia