2019 Ετήσιες Αστρολογικες Προβλεψεις Ιχθύες

miniaies-erwtikes-ixtheis

2019 Ετήσιες Αστρολογικες Προβλεψεις

Το 2019 είναι η χρονιά, που όλο και περισσότεροι άνθρωποι θα πλησιάζουν τους Ιχθύες και θα λένε πράγματα, όπως “

Ω! αυτό είναι τόσο… εσύ»! Και θα το παίρνετε σαν κομπλιμέντο, επειδή ειλικρινά , θα είστε πολύ ευχαριστημένοι με το να είστε εσείς !

Είστε ένας επαναστάτης στην καρδιά, ή θα μετατραπείτε σ’ έναν τέτοιο, και θα δε θα ενοχληθείτε καθόλου για ό,τι κι αν σκέφτονται οι άλλοι για σας. Θα είναι σαν να λέτε: Αυτός είμαι, συνήθισέ το!

zodia-taro-45

2019 Ετήσιες Αστρολογικες Προβλεψεις

Οι εκλείψεις του 2019, όπου πέφτουν στο ωροσκόπιο σας, θα σας κάνουν να νιώθετε ευτυχισμένοι κι ευλογημένοι, επειδή θα πάψετε να ενδιαφέρεστε για τη γνώμη των άλλων. Αυτή η ενέργεια, ακολουθεί επίσης το απρόβλεπτο, δεν κάνει ό, τι εσείς αναμένετε και αγαπάει τις μικρές αναταράξεις.

Ας πάρουμε τη δουλειά σας για παράδειγμα. Έχετε αναλάβει ποτέ μια δουλειά, μόνο για να ευχαριστήσετε κάποιον άλλο περισσότερο από ότι τον εαυτό σας ? Είχε να κάνει με θέμα ευθύνης ? Ήταν γιατί δε θέλατε να τον απογοητεύσετε ή νιώσατε ότι θα σας κοιτούσαν υποτιμητικά οι άλλοι ? Λοιπόν, όλοι αυτοί οι λόγοι, χάνονται στη σκόνη σας, καθώς επικεντρώνεστε πλέον προς την κατεύθυνση, που θα σας κάνει να νιώσετε καλά με τον εαυτό σας.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2019 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988

2019 Ετήσιες Αστρολογικες Προβλεψεις

Το ετήσιο ωροσκόπιό σας, προβλέπει ότι αυτή είναι μια δημιουργική χρονιά, για σας. Αν έχετε μια σημαντική επέτειο ή κάτι άλλο για να γιορτάσετε, μπορείτε να διασκεδάσετε, ακόμα κι αν είστε κάποιος, που δεν ενδιαφέρεται για φασαρίες ή να επικεντρώνεται η προσοχή, στο πρόσωπό του.

Θα λειτουργήσετε μ’ αυτόν τον τρόπο γιατί το θέλετε πραγματικά, ή γιατί θέλετε να σοκάρετε τις αντιλήψεις των ανθρώπων του κοινωνικού σας περίγυρου ? Ίσως η απάντηση να βρίσκεται κάπου στη μέση. Αλλά αυτό επιτρέπεται.

Είναι επίσης μια χρονιά, που παλεύετε για την αποδοχή των μεγαλύτερων παιδιών σας…ιδιαίτερα αν κάποιο απ’ αυτά, ήταν το μήλο που έπεσε λίγο πιο μακριά από το δέντρο, και το αποτέλεσμα ήταν να υποφέρετε για τη μεταξύ σας σχέση.

zwdia Maketa BUDDHA-8065

2019 Ετήσιες Αστρολογικες Προβλεψεις

Αυτή η ενέργεια επίσης ξεκαθαρίζει καταστάσεις που αφορούν την οικία σας. Αν σκέφτεστε μια μετακόμιση, τότε θα το κάνετε, όσο το δυνατόν γρηγορότερα ή μπορεί να αποκτήσετε έναν ενοικιαστή! Γενικά είναι μια χρονιά που θα κάνετε πράγματα, που δεν είχατε ξανακάνει στο παρελθόν.

Το ωροσκόπιό σας, είναι υπέροχο, για να προωθηθείτε στη δουλειά σας και για να ξεχωρίσετε… ή για να ζητήσετε μια αύξηση και να την αποκτήσετε. Η μοναδική έκλειψη στον Λέοντα και στον τομέα της εργασίας σας, σημαίνει ότι δεν φοβάστε τη σκληρή δουλειά.

Επίσης, μπορεί να σημαίνει ότι αλλάζετε θέση εργασίας, μετά από πολλά χρόνια στην ίδια δουλειά και εκπλήσσετε όλους όσους πίστευαν, πως θα παραμένατε στην ίδια, μέχρι τη μέρα που θα πεθαίνατε. Αν είστε υπεύθυνοι προσωπικού, θα κερδίσετε πολύ περισσότερα, με την ηλιόλουστη διάθεσή σας! Να θυμάστε, πως παγιδεύεις περισσότερες μύγες με το μέλι παρά με το ξύδι.

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2019 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

2019 Ετήσιες Αστρολογικες Προβλεψεις

Ιχθύες 2019 Έρωτας και Σχέσεις. Προβλέψεις, για ελεύθερους και ζευγάρια.

Τι σημαίνει το 2019 για την ερωτική σας ζωή αγαπητοί Ιχθύες ? Ο έρωτας, θα βρεθεί σε ασυνήθιστα μέρη, το 2019.

Μπορεί και ακριβώς κάτω από την όμορφη μύτη σας…και με τον πλανήτη της αγάπης την Αφροδίτη στο ζώδιό σας από τις 31 Μαρτίου μέχρι τις 18 Απριλίου, αυτή είναι η στιγμή που θα σας πιάσει εξαπίνης.

Όλοι, θέλουμε να πιστεύουμε πως είμαστε εξαιρετικοί κριτές χαρακτήρων. Όμως φέτος, εσείς είστε πραγματικά. Αν εμφανιστεί κάποιο καινούργιο πρόσωπο, θα το ψάξετε και αν επιστρέψει κάποιος από το παρελθόν λέγοντας πως έχει αλλάξει, θα ανακαλύψετε αν ισχύει.

taro-6-9

Αυτό το κομμάτι του έρωτα, που βρίσκεται κάτω από τη μύτη σας, θα μπορούσε να σχετίζεται με μια από τις φιλίες σας, που εμβαθύνουν ή θα συναντήσετε από κοντά, κάποια διαδικτυακή γνωριμία, ή ένας από τους φίλους σας, θα σας συστήσει σ’ ένα καυτό τύπο. Και μιλώντας για καυτά θέματα, ο άλλος πλανήτης της αγάπης, ο φλογερός Άρης, θα δημιουργήσει στο ζώδιό σας ένα τέτοιο χάος φέτος, που αντί να ψάχνετε για τον έρωτα, θα σας βρίσκει εκείνος.

Στο ερωτικό ωροσκόπιο του 2019, μετά τις 19 Αυγούστου θα νιώσετε πόση αγάπη και πάθος υπάρχει εκεί έξω, με το όνομά σας γραμμένο παντού! Ένας άλλος πολύ καλός τρόπος να κάνετε γνωριμίες, είναι να ενταχθείτε σε κάτι που θα σας βγάλει από το σπίτι, ίσως κάποια λέσχη. Και όσο περισσότερες επαφές κάνετε, τόσο περισσότεροι άνθρωποι θα συνειδητοποιήσουν πόσο απλοί και διαθέσιμοι είστε.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

2019 Ετήσιες Αστρολογικες Προβλεψεις

Τώρα ας ρίξουμε μια ματιά στο ερωτικό ωροσκόπιο του 2019 για όλους εσάς τους Ιχθύες που βρίσκεστε σε σχέση. Αυτή τη χρονιά θα νιώσετε, πως σας λείπει λιγάκι η εργένικη ζωή ή η ανεξαρτησία σας. Κι αυτό δε σημαίνει πως θα τελειώσει η σχέση σας! Σαφώς, όχι χωρίς να το θέλετε. Το μόνο που σημαίνει είναι ότι εσείς, ή το άλλο σας μισό – αν αυτό είναι που φαίνεται ανήσυχο-, ίσως χρειάζεστε καινούργια ενδιαφέροντα. Μπορεί να βρείτε κάτι να κάνετε μαζί, που θ’ αρέσει και στους δυο σας, ή να συναναστραφείτε και άλλα ζευγάρια, αν η μεταξύ σας συζήτηση μοιάζει πλέον με πεθαμένη τέχνη, όταν είστε μόνοι σας.

300x300a

Το τελευταίο πράγμα που θέλουμε να κάνουμε είναι να σας διδάξουμε! αλλά μερικές φορές πρέπει απλά να τα δείτε όλα αυτά γραμμένα, για να εντρυφήσετε. Και μιλώντας γι’ αυτό, οι εκλείψεις μπορεί ν’ αλλάξουν ύφος. Προτείνουμε να γράψετε πώς θα αισθανθείτε στην αρχή της χρονιάς και στη συνέχεια να κάνετε σύγκριση, με το πώς θα αισθάνεστε το καλοκαίρι ή στο τέλος της χρονιάς. Η υπερηφάνεια είναι επίσης πολύτιμη. Μπορείτε να είστε πιο ανεξάρτητοι από ό,τι συνηθίζουν οι περισσότεροι, ή να δείξετε τη στοργή σας, με έναν ευγενικό, αλλά ελαφρώς πιο ψυχρό τρόπο.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2019 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot