2019 ζώδια – Αιγόκερως ερωτικές τάσεις

ζωδια-αιγοκερως-1

2019 ζώδια – Αιγόκερως ερωτικές τάσεις

Με τον Κρόνο πάλι στο ζώδιό σας όλο το χρόνο, αγαπητοί Αιγόκεροι, είστε αναγκασμένοι να παίρνετε τον εαυτό σας και τη ζωή σας μάλλον σοβαρά.

Ενώ αυτή είναι μια σημαντική στιγμή, για να επέλθει περισσότερη τάξη στη ζωή σας, μπορεί να υπάρχουν φορές, που οι άνθρωποι που αγαπάτε (και οι άνθρωποι που θέλετε να σας αγαπούν) μπορεί να αισθάνονται λίγο αποξενωμένοι, απομακρύνονται ή απλώς σας φοβούνται!

Κάντε μια συνειδητή προσπάθεια να αφήσετε τους άλλους, να σας καταλάβουν καλύτερα.

zodia-taro-45

Προσπαθήστε να μην επικοινωνήσετε με το στρες ή την αρνητικότητα σας, αν αυτή την εντύπωση δίνετε στους άλλους. Παρακολουθήστε τα σήματα που στέλνετε και ωθούν τους άλλους μακριά. Είναι αλήθεια ότι μπορεί να μην εμπιστεύεστε τα καινούρια πράγματα και τους νέους ανθρώπους. Αλλά μπορεί να είναι συνετό να αποφύγετε να απομακρύνετε τους ανθρώπους πριν προλάβουν να αποδείξουν τον εαυτό τους.

Ο Δίας που διέρχεται τον τομέα της προσωπικής σας ζωής μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου 2019, καθιστά αυτό το θέμα ιδιαίτερα σημαντικό. Με τον Κρόνο στο προσκήνιο και τον Δία στο βάθος μέχρι τον Δεκέμβριο, μπορείτε να είστε αρκετά προστατευτικοί απέναντι στον εαυτό σας και απόμακροι, γεγονός που μπορεί να περιορίσει την ερωτική σας ζωή.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2019 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Ο Κρόνος στο ζώδιό σας μπορεί επίσης να ενισχύσει την υπεύθυνη πλευρά σας. Αυτό μπορεί να είναι σημαντικό μειονέκτημα για μερικούς ανθρώπους στη ζωή σας. Υπάρχουν φορές κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, που θα διαρκέσει μέχρι το Δεκέμβριο του 2020, που θα αισθάνεστε πολύ στο στοιχείο σας… Και αυτή η αυτοπεποίθηση, μπορεί να είναι θαυμάσια ελκυστική! Ας το παραδεχτούμε, ο Κρόνος θέλει τον Αιγόκερω – και στον Αιγόκερω αρέσει ο Κρόνος. Οπότε αυτός ο Κρόνος με διέλευση από τον Αιγόκερω, είναι λίγο υπερβολικά αυτοτελής αλλά αποδίδει καλά και καταλαβαίνει περισσότερα από τους περισσότερους.

2019 ζώδια – Αιγόκερως ερωτικές τάσεις

Ο Ουρανός θα διασχίζει τον τομέα του ρομαντισμού και της δημιουργικότητάς σας από τις 6 Μαρτίου του 2019. Είναι αναπόφευκτο να ταρακουνήσει τα ερωτικά συναισθήματα και τις ερωτικές σχέσεις, που μπορεί να γίνουν πιο απρόβλεπτες, συναρπαστικές ή έντονες. Είχατε μια προεπισκόπηση αυτού του θέματος από τον Μάιο έως τον Νοέμβριο του 2018. Και ενώ υποχώρησε, είναι πλέον πίσω πιο σταθερά – μέχρι το 2026, στην πραγματικότητα! Κατά καιρούς στη διάρκεια αυτής της μακροχρόνιας διέλευσης, η έλλειψη κανόνων μπορεί να είναι αποδιοργανωτική και άλλοτε συναρπαστική. Εργαστείτε με αυτή την ενέργεια αποδεχόμενοι ότι τα πράγματα πρέπει να αλλάξουν.

zodia-zvdia-75

Δεν μπορείτε πλέον να συνεχίζετε να προσεγγίζετε τον έρωτα, με τους ίδιους παλιούς τρόπους. Εκφράζετε πιο αυθόρμητα την δημιουργική σας πλευρά κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Αυτό σίγουρα μπορεί να προσελκύσει ασυνήθιστους ανθρώπους και διαφορετικές περιστάσεις στην ερωτική σας ζωή. Αυτό μπορεί να είναι μια διασκεδαστική ενέργεια αλλά και συγκεχυμένη: Ίσως να μην αισθάνεστε πάντα ότι μπορείτε να βασιστείτε σε έναν ερωτικό σύντροφο ή στη γενναιοδωρία της ζωής.

Από την άλλη πλευρά, μπορείτε να αλλάξετε τον τρόπο που εκφράζεστε στον έρωτα. Αυτό μπορεί να σας ανοίξει πόρτες που ποτέ δεν ξέρατε ότι υπήρχαν. Θα μπορούσατε να προσελκύσετε ανθρώπους ή Ουράνιες καταστάσεις στη ζωή σας, στο ερωτικό επίπεδο… Ένα ασυνήθιστο, ριζοσπαστικό ή επαναστατικό είδος ανθρώπων ή ασταθείς περιστάσεις που περιβάλλονται από ερωτισμό. Έτσι, ενώ είστε αρκετά σοβαροί σε πολλούς τομείς της ζωής σας, υπάρχει μια χαλαρωτική και απελευθερωτική επιρροή, σε δημιουργικά και ερωτικά επίπεδα από αυτή τη χρονιά και μετά.

2019 ζώδια – Αιγόκερως ερωτικές τάσεις

xartomanteia

Ο Άρης ήταν ανάδρομος, εν μέρει στο ζώδιό σας πέρυσι. Αυτό ίσως να είχε επαναπροσδιορίσει τις επιθυμίες σας και την προσπάθειά σας για την εκπλήρωση τους: Η ενέργεια «σταμάτα – ξεκίνα» ήταν μέρος του και το 2018. Φέτος όμως, ο Άρης κινείται σε ορθή πορεία όλο το χρόνο χωρίς αναδρομές- και ο ρυθμός είναι φυσιολογικός, άμεσος και σε μεγάλο βαθμό χωρίς εμπόδια. Από τις 14 Φεβρουαρίου έως τις 30 Μαρτίου, είστε ιδιαίτερα σίγουροι, έτοιμοι να πειραματιστείτε και να απολαύσετε τον εαυτό σας με αυτοπεποίθηση και βεβαίως με εμπιστοσύνη. Είναι μια υπέροχη στιγμή για ερωτικά ραντεβού.

Η διέλευση του Πλούτωνα από το ζώδιό σας επηρεάζει εκείνους που γεννήθηκαν στις 11-13 Ιανουαρίου πιο άμεσα στη διάρκεια αυτής της περιόδου. Αυτό ισχύει και για τους ανθρώπους με ωροσκόπο Αιγόκερω στις 20-23 μοίρες, αν και αυτή η διέλευση επηρεάζει όλους τους Αιγόκερους σε κάποιο επίπεδο.

2019 ζώδια – Αιγόκερως ερωτικές τάσεις

zwdia-tarw-zodia-19

Ο Πλούτωνας είναι ο πλανήτης της αλλαγής και διεγείρει βαθιές προσωπικές αλλαγές. Οι αγαπημένοι σας θα πρέπει να είναι υπομονετικοί καθώς έρχεστε σε επαφή με τις βαθύτερες ανάγκες σας και ίσως και τη “σκοτεινή” πλευρά σας. Θα μάθετε πολλά για την εμπιστοσύνη, την πίστη, το φόβο και το θάρρος. Μερικοί από εσάς δοκιμάζονται… Και ίσως να ασχολούνται με προδοσίες ή άλλες έντονες εμπειρίες, που σας φέρνουν πιο βαθιά σε επαφή με τον εαυτό σας και τις ανάγκες σας. Θα μάθετε αυτή τη χρονιά να μπορείτε ν’ αποκτήσετε μεγαλύτερο έλεγχο στη ζωή σας, που θα έχει πολλές προκλήσεις.

Μέχρι τα μέσα του 2020, ο Βόρειος Δεσμός διέρχεται από το ηλιακό έβδομο σπίτι σας. Αυτό δείχνει τα οφέλη – και ίσως μερικές προκλήσεις – που σχετίζονται με τις ερωτικές σας σχέσεις. Η πορεία προς την εκπλήρωση, προϋποθέτει την αναγνώριση των αναγκών της σχέσης σας. Η πρόκληση είναι να εργαστείτε για να ευαισθητοποιήσετε τον εαυτό σας στις ανάγκες των άλλων και να ξεπεράσετε οποιονδήποτε φόβο, από τις απαιτήσεις που μπορεί να έχει ο σύντροφος ή σημαντικοί άνθρωποι στη ζωή σας.

2019 ζώδια – Αιγόκερως ερωτικές τάσεις

zvdia-zwdia-tarw

Στην πραγματικότητα, συνεχίζετε να αντιμετωπίζετε ισχυρές εκλείψεις. Το 2019 θα συμβούν στο δικό σας και στο αντίθετο ζώδιό σας: Θα σας ενθαρρύνουν να λάβετε μεγάλες αποφάσεις για το πώς θα ζήσετε την ερωτική σας ζωή. Η πρώτη από αυτές, εμφανίστηκε τον Ιούλιο του 2018 και η τελευταία θα συμβεί τον Ιούλιο του 2020. Το 2019, οι εκλείψεις φέρνουν επιφώτηση σχετικά με τις ερωτικές σχέσεις. Ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσετε προηγούμενα μοτίβα που σας κρατούν πίσω από την προσωπική ολοκλήρωση. Ιδιαίτερα αυτά που είναι επικεντρωμένα στις σχέσεις ή που περιστρέφονται γύρω από την εμπιστοσύνη, την τόλμη και την αυθεντικότητα της έκφρασης.

Η τελική ώθηση θα γίνει τον Ιούλιο του 2020… Αλλά προς το παρόν, αισθάνεστε μεγαλύτερη επίγνωση των προβλημάτων και ιδιαίτερα τις ελλείψεις ή τις αδυναμίες. Είναι μια ισχυρή στιγμή για να διαλέξετε τις ανάγκες της ερωτικής σας σχέσης!

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2019 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia ζωδια zvdia MEKETA PIPERIA 8024