2019 ζώδια – Δίδυμοι ερωτικές τάσεις

miniaies-erwtikes-zwdio-didymoi

2019 ζώδια – Δίδυμοι ερωτικές τάσεις

Υπέροχες ειδήσεις φέτος αφορούν τον τομέα των συνεργασιών σας, αγαπητοί Δίδυμοι!

Ο Κρόνος έχει αποχωρήσει απ’ αυτό τον τομέα των επίσημων ή ερωτικών σχέσεων, και έχει πάρει τη θέση του ο Δίας το 2019!

Αυτές οι επιρροές τείνουν να αποβάλλουν την πίεση… Και θα σας θυμίσουν ξανά τη διασκέδαση της συνεργασίας ή της σχέσης!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2019 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Από το 2014/5 έως τα τέλη του 2017, ίσως έχετε δει την λιγότερο κολακευτική πλευρά των σχέσεων κατά περιόδους – ίσως ακόμη και από τον εαυτό σας! Οι σχέσεις που χτίστηκαν με αδύναμα θεμέλια, μπορεί να έχουν σπάσει κάτω από τις πιέσεις. Ενώ κάποιες άλλες, μπορεί να έχουν ενισχυθεί. Μέχρι τώρα, έχετε μια καλύτερη αίσθηση του τι θέλετε από τις στενές σχέσεις σας.

Οι διελεύσεις του Κρόνου είναι εποικοδομητικές, αλλά μπορεί να υπάρξει κάποια αποδόμηση. Γι’ αυτό να φροντίσετε, πριν φτάσετε στο σημείο αυτό! Ο Κρόνος διέρχεται τον τομέα της οικειότητας. Θα το κάνει αυτό καθ’ όλη τη διάρκεια του 2019 – μέχρι το Δεκέμβριο του 2020, στην πραγματικότητα. Γι’ αυτό κάντε ό, τι μπορείτε, για να νιώσετε όσο πιο άνετα γίνεται!

zodia-zwdia-9988

Ήρθε η ώρα να διαχωρίσετε τα θέματα της ανταλλαγής, της οικειότητας, των οικονομικών ή της δυναμικής εξουσίας σε μια στενή σχέση, καθώς και να συνειδητοποιήσετε τις προσωπικές σας ανάγκες. Με αυτή τη διέλευση του Κρόνου, οι πόροι μιας υπάρχουσας σχέσης βρίσκονται στο επίκεντρο… Και τα κοινά οικονομικά, μπορεί να είναι ένα ζήτημα. Πρόκειται επίσης για την οικειότητα και τις σεξουαλικές σχέσεις, που μπορεί τώρα να αντιμετωπίσουν μερικές προκλήσεις.

2019 ζώδια – Δίδυμοι ερωτικές τάσεις

Για εκείνους που δεν συνεργάζονται επί του παρόντος, μπορεί να αλλάξουν συναισθήματα σχετικά με την οικειότητα παρόλα αυτά. Η αυτογνωσία είναι δυνατή. Η τάση να διατηρήσετε μια φαντασίωση για έναν σύντροφο, για τον εαυτό σας ή για μια σχέση, μειώνεται.

taro-6-9

Αυτό από μία πλευρά, μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολική σοβαρότητα ή ίσως ακόμη και σε πικρία για μερικούς. Αλλά από την άλλη, σημαίνει ότι αποδέχεστε τους ανθρώπους και τον εαυτό σας για το ποιοι είστε… Και αυτό είναι σημαντικό για κάθε σοβαρή συνεργασία. Υπάρχει λιγότερη τάση για συναισθηματικά παιχνίδια. Κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου, έχετε την ευκαιρία να εξερευνήσετε πραγματικά τους φόβους της απόρριψης και των προβλημάτων εξουσίας.

Συνήθως, με τη διέλευση του Κρόνου διαλύονται οι αυταπάτες και τη θέση τους παίρνουν πιο ρεαλιστικά σενάρια. Αυτό αρχικά μπορεί να μας οδηγήσει σε αρνητικές θέσεις. Αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους οι διελεύσεις του Κρόνου θεωρούνται δύσκολες… Όμως οι ανταμοιβές είναι σημαντικές, όταν βρούμε τις ισορροπίες!

2019 ζώδια – Δίδυμοι ερωτικές τάσεις

chartomantia-098

Είτε ο Δίας διασχίζει έναν τομέα σχέσεων είτε όχι, οι διελεύσεις του αφορούν τον τομέα των σχέσεων. Η τρέχουσα διέλευση μπορεί να δείχνει τις ανάγκες, καθώς και τις περιοχές ή τα μέρη στη ζωή σας, όπου η αγάπη μπορεί να βρεθεί ή να ανθίσει. Μέχρι τον Δεκέμβριο του 2019, ο Δίας κινείται στον τομέα των συνεργασιών σας. Αυτό φέρνει χαρούμενη, επεκτατική και ζεστή ενέργεια στις συνεργασίες! Είναι επίσης μια εποχή που ο Δίας κινείται μέσα στο ζώδιο που κυβερνά… Και οι συνεργασίες βρίσκονται σε ειδική, ενισχυμένη κατάσταση. Μπορεί να βρεθεί ένας σύντροφος, με τους δικούς του όρους –να τα πηγαίνει ιδιαίτερα καλά και να είναι δυναμικός.

Ο Πλούτωνας, που διέρχεται από τον τομέα της οικειότητας, δεν είναι κάτι καινούργιο για εσάς. Είναι μια επιρροή εδώ και πολλά χρόνια – και θα είναι μαζί σας για πολλά ακόμη. Αλλά οι όψεις που κάνει με άλλους πλανήτες κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, είναι νέες εμπειρίες. Φέτος ταιριάζει καλά με τον Χείρωνα, υποδεικνύοντας κάποιες χρήσιμες, υποστηρικτικές και ίσως και θεραπευτικές συνδέσεις με φίλους, δίκτυα ή άτομα εμπιστοσύνης.

zwdia-3-zodia

Ο Πλούτωνας αράζει στον Νότιο Δεσμό της Σελήνης, τον Μάρτιο, Απρίλιο και Μάιο. Θα υπάρχει μια τάση να κολλήσετε σ’ αυτό που γνωρίζετε, όχι να προκαλέσετε τον εαυτό σας να βρείτε την καλύτερη διαδρομή για εσάς.

2019 ζώδια – Δίδυμοι ερωτικές τάσεις

Ο Ουρανός τελικά τελειώνει τη διέλευσή του στον τομέα των φιλικών σας σχέσεων τον Μάρτιο του 2019. Θα καταλήξει σε μια μακροπρόθεσμη τάση, κατά την οποία οι φιλίες – αν και λίγο αναξιόπιστες – ήταν ασφαλώς ενδιαφέρουσες. Ο Ουρανός στρατοπεδεύει τώρα στον τομέα της προσωπικής σας ζωής, ανακατεύοντας τα πάντα… Μερικές φορές με ενοχλητικό τρόπο, αλλά πάντα με τη σκέψη να υπάρξει εξέλιξη. Μπορεί να σας αναγκάσει να αντιμετωπίσετε ορισμένα μυστικά, έτσι ώστε να μπορέσετε τελικά να οδηγηθείτε σε μια πιο αυθεντική και πιο ελεύθερη ύπαρξη.

dream

Το 2019 είναι η χρονιά της αναζήτησης και της εύρεσης της χαράς στις πιο στενές σας σχέσεις σας, η εμβάθυνση στις ανάγκες σας από τους άλλους, λαμβάνοντας υπόψη τις δεσμεύσεις σας πιο προσεκτικά και σοβαρά. Οι άνθρωποι σας βοηθούν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.
Μπορεί να είστε λιγότερο ανεξάρτητοι από το συνηθισμένο, αλλά αυτό μπορεί να είναι θαυμάσιο πράγμα, καθώς αφήνετε τους άλλους να συμμετέχουν στη ζωή σας. Καθώς ο Δίας ευλογεί τις σχέσεις και τις δεσμεύσεις σας, ο Κρόνος θέλει να τις λάβετε σοβαρά υπόψη!

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2019 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA