2019 ζώδια Δίδυμοι Ωροσκόπιο Ανά Δεκαήμερο

epanasyndesi-antras-didymos-zwdia

2019 ζώδια Δίδυμοι 1ος Δεκανός – Ωροσκόπιο 2019

21 Ιανουαρίου έως 01 Ιουλίου – Η έκλειψη της Σελήνης στις 21 Ιανουαρίου φέρνει μια αίσθηση εσωτερική ισορροπίας, αρμονίας και ικανοποίησης στη ζωή σας. Είναι ιδανική για να λύσετε πρόσφατα προσωπικά προβλήματα ή προβλήματα στις σχέσεις σας. Θα μπορείτε να δείτε και τις δύο πλευρές της ιστορίας με τρόπο δίκαιο και ισορροπημένο.

Οι στενές σχέσεις σας θα γίνουν πιο δυνατές μέσα από συναισθηματική σύνδεση και αμοιβαίο σεβασμό. Ωστόσο, αυτή η έκλειψη της Σελήνης μπορεί να φέρει απρόσμενα γεγονότα και νέα, που μπορεί να προκαλέσουν άγχος και αβεβαιότητα για το μέλλον. Η ζωή μπορεί να μοιάζει ασταθέστερη και να έχει πιο έντονους ρυθμούς απ’ ό,τι πριν.

Η υπομονή, ο αυτοέλεγχος, η προσαρμοστικότητα και το ανοιχτό μυαλό θα σας βοηθήσουν να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που θα προκύψουν από τις καταστάσεις που αλλάζουν.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2019 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

2 Ιουλίου έως 25 Δεκεμβρίου – Η έκλειψη του Ηλίου της 2ης Ιουλίου έχει διακριτική αλλά θετική επιρροή. Η αναζωογονητικά αισιόδοξη έκλειψη του Ηλίου θα βοηθήσει την προσωπική και επαγγελματική σας ανάπτυξη με μικρά αλλά σημαντικά βήματα.

Αυτή η έκλειψη του Ηλίου φέρνει καλή υγεία, τιμή και πλούτη. Είναι ιδανική για να περάσετε όμορφες στιγμές με φίλους και ειδικότερα με την οικογένειά σας. Φέρνει τους ανθρώπους κοντά και βοηθάει στη λύση των διαφωνιών μέσω του συμβιβασμού και της διαπραγμάτευσης. Μπορείτε να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα με υπομονή, με ανοιχτό μυαλό και σκληρή δουλειά.

zodia-zwdia-9988

2019 ζώδια Δίδυμοι Ωροσκόπιο Ανά Δεκαήμερο

7 έως 20 Ιουλίου – Ο ανάδρομος Ερμής σχηματίζει εξάγωνο με τον δεκανό σας και φέρνει ευκαιρίες για απρόσμενες συναντήσεις με ανθρώπους απ’ το παρελθόν. Παλιοί φίλοι ή πρώην συνεργάτες που θα χαρείτε να συναντήσετε ξανά θα κάνουν τη ζωή σας πιο πολύπλοκη. Περιμένετε επίσης ότι θα σκέφτεστε πολύ το παρελθόν. Νέοι άνθρωποι που μπαίνουν τώρα στη ζωή σας μπορεί να είναι επαφές από παλιές ζωές που σας χρωστούν μερικές χάρες.

Αλλά ενώ αυτές οι δυο εβδομάδες μπορεί να είναι ιδανικές για να ξεφυλλίσετε παλιά άλμπουμ φωτογραφιών, ο ανάδρομος Ερμής θεωρείται γενικώς περισσότερο μπελάς παρά ωφέλιμος. Οι επαγγελματικές διαπραγματεύσεις θα βρίσκονται σε κατάσταση συνεχών αλλαγών. Μερικές σημαντικές λεπτομέρειες δεν θα είναι ακόμα διαθέσιμες και οι άλλοι δεν θα είναι τόσο αξιόπιστοι ή ειλικρινείς.

zwdia-9-zvdia-9

7 έως 23 Δεκεμβρίου – Ο Δίας σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό στις 15 Δεκεμβρίου και φέρνει τύχη και συναρπαστικές συναντήσεις. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να δοκιμάσετε κάτι νέο και διαφορετικό. Αυτό μπορεί να είναι από ένα νέο κούρεμα έως μια ταξιδιωτική περιπέτεια. Μπορείτε να πάρετε ρίσκα τώρα και να είστε αισιόδοξοι για την επιτυχία τους. Θα έχετε επιπλέον ελευθερία και θέληση να διευρύνετε τα όρια και να εξερευνήσετε νέα εδάφη.

Αυτή είναι μια ιδιαίτερη καλή όψη αν νιώθετε ότι η ζωή σας βρίσκεται σε τέλμα. Μπορεί ήδη να περιμένατε κάτι ευχάριστο να προκύψει και να νιώθατε ανήσυχοι. Απρόσμενες ευκαιρίες θα προσφέρουν νέα μονοπάτια προς τα μπρος και θα ικανοποιήσουν την ανάγκη σας για θετική αλλαγή.

2019 ζώδια Δίδυμοι 2ος Δεκανός – Ωροσκόπιο 2019

Ιανουάριος 2017 έως Μάρτιος 2021 – Ο Ποσειδώνας σχηματίζει τετράγωνο με τον δεκανό σας και μπορεί να σας κάνει να νιώθετε ότι χάνετε το δρόμο σας για 18 μήνες περίπου, ανάλογα με την ημερομηνία της γέννησής σας. Μπορεί να αναρωτηθείτε τι θέλετε πραγματικά απ’ τη ζωή. Ο Ποσειδώνας διαλύει την αίσθηση του εαυτού και μπορεί να αποδυναμώσει τον εγωισμό σας και να σας αφήσει με λιγότερη ενέργεια και ενθουσιασμό. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε αίσθημα ανασφάλειας, σύγχυσης και απογοήτευσης.

Αν εμπλακείτε σε σχέσεις που φαίνονται πολύ καλές για να είναι αληθινές, η απάτη και η κοροϊδία είναι πιθανά σενάρια. Θα βρείτε δύναμη στρεφόμενοι προς τα μέσα και έχοντας πίστη στον εαυτό σας. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει ένα θρησκευτικό ή πνευματικό ταξίδι αυτοανακάλυψης. Οι γεννημένοι από τις 4 έως τις 9 Ιουνίου θα νιώσουν πιο έντονα αυτή τη διέλευση κατά τη διάρκεια του 2019.

zwdia-66

2019 ζώδια Δίδυμοι Ωροσκόπιο Ανά Δεκαήμερο

20 Δεκεμβρίου 2018 έως 18 Φεβρουαρίου 2019 – Ο Δίας βρίσκεται σε αντίθεση με τον δεκανό σας και φέρνει μια περίοδο τριβής με τις υπερβολικές συμπεριφορές, όπως την απληστία. Η υπερβολική συγκέντρωση στην απόκτηση υλικών αγαθών ή χρημάτων κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου μπορεί να οδηγήσει σε ηθική χρεωκοπία. Το να παίρνετε περισσότερα απ’ όσα χρειάζεστε, μπορεί να επηρεάσει τους άλλους γύρω σας και να οδηγήσει σε δυσκολίες στις σχέσεις.

Φροντίστε να μην περιμένετε πολλά από τους άλλους, ενώ εσείς δεν δίνετε τίποτα ως αντάλλαγμα. Αν λάβετε υπόψη σας αυτά τα πράγματα, θα απολαύσετε τύχη και ανάπτυξη. Ο ανάδρομος Δίας στις 10 Απριλίου σημαίνει ότι θα έχετε τη ίδια διέλευση από τις 2 Ιουνίου έως τις 16 Οκτωβρίου.

01 έως 25 Ιανουαρίου – Ο Δίας σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στις 13 Ιανουαρίου θα δοκιμάσει την πίστη σας μέσω μια αμήχανης στιγμής ταπείνωσης ή κάποιας απογοήτευσης. Μπορεί να είχατε δείξει υπερβολική εμπιστοσύνη ή να είχατε εξιδανικεύσει ένα ερωτικό ενδιαφέρον. Είναι σημαντικό να περιορίσετε τις απώλειές σας μόλις η πραγματικότητα της κατάστασης διαλύσει τις ψευδαισθήσεις σας. Μπορεί να έχετε πίστη και να νιώθετε γενναιόδωροι, αλλά το ρίσκο της απάτης να είναι πολύ μεγάλο για να ρισκάρετε τους πόρους σας.

zodia-zvdia-oroskopio-11

2019 ζώδια Δίδυμοι Ωροσκόπιο Ανά Δεκαήμερο

08 Ιανουαρίου έως 4 Μαρτίου – Ο Κρόνος σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στις 31 Ιανουαρίου και φέρνει υλικά κέρδη από πνευματικές αναζητήσεις. Μπορείτε να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα με σκληρή δουλειά και λογική, ρεαλιστική προσέγγιση. Θα κατανοείτε τα όριά σας, αλλά θα νιώθετε αισιόδοξοι. Θα κατανοήσετε καλύτερα τους πνευματικούς στόχους σας και πώς αυτοί κολλάνε στην ευρύτερη εικόνα. Θα έχετε υπομονή και πειθαρχία, χωρίς να αρνείστε κάτι στον εαυτό σας ή να κάνετε θυσίες.

14 Μαΐου έως 18 Ιουλίου – Ο Κρόνος σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα ξανά στις 16 Ιουνίου, γεγονός που σας επιτρέπει να βοηθήσετε τους άλλους να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα μέσω πρακτικής βοήθειας και πνευματικής υποστήριξης και ενθάρρυνσης. Αυτοκριτική, όνειρα και διαλογισμός θα σας βοηθήσουν κάνετε την πνευματική ζωή σας μέρος της καθημερινότητάς σας. Είναι η ιδανική στιγμή για να κάνετε την προσευχή μέρος της καθημερινής ρουτίνας σας. Η αφοσίωση και η υπηρεσία προς τους άλλους θα αυξήσει την πνευματική κατανόησή σας.

tarw-wroskopio-4

2019 ζώδια Δίδυμοι Ωροσκόπιο Ανά Δεκαήμερο

02 Ιουνίου έως 16 Οκτωβρίου – Ο Δίας βρίσκεται σε αντίθεση με τον δεκανό σας ξανά και φέρνει τύχη και υλική επιτυχία. Αλλά αν δεν στραφείτε μέσα σας για να βρείτε την ευτυχία και την ικανοποίηση σε πράγματα που δεν αγοράζονται, μπορεί να παραμείνετε ανικανοποίητοι. Μια πιο φιλοσοφική και πνευματική οπτική θα βελτιώσει τις προοπτικές σας.

Αν ήσασταν υπερβολικά αισιόδοξοι ή άπληστοι στις σχέσεις σας, μπορεί να δείτε κάποια σημάδια που σας λένε ότι πρέπει να σκέφτεστε περισσότερο τους άλλους. Γενικώς, ωστόσο, μην περιμένετε σοβαρά προβλήματα απ’ αυτή τη διέλευση. Είναι περισσότερο ένα σημείο καμπής, στο οποίο σκέφτεστε αυτά που έχετε και αυτά που χρειάζεστε για να νιώσετε πραγματικά χαρούμενοι.

02 έως 30 Ιουνίου – Ο Δίας σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα ξανά στις 16 Ιουνίου. Δεν είναι κατάλληλη εποχή για να είστε υπερβολικά αισιόδοξοι. Για την ακρίβεια, οι πόροι σας μπορεί να μην είναι όσο ασφαλείς πιστεύατε. Πρέπει οπωσδήποτε να αποφύγετε τα τυχερά παιχνίδια, τα ναρκωτικά, τους πνευματικούς δασκάλους, τις ομάδες λατρείας και ότι υπόσχεται γρήγορα χρήματα.

taro-6-9

5 Σεπτεμβρίου έως 5 Οκτωβρίου – Ο Δίας σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στις 21 Σεπτεμβρίου για τρίτη και τελευταία φορά. Είναι λογικό να νιώθετε καχυποψία και παράνοια κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης. Βασιστείτε στις συμβουλές ενός έμπιστου φίλου και της οικογένειάς σας.

13 Οκτωβρίου έως 30 Νοεμβρίου – Ο Κρόνος σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στις 8 Νοεμβρίου για τρίτη και τελευταία φορά. Θα ελκύεστε από ομάδες με παρόμοιες αξίες ή πεποιθήσεις. Αυτές μπορεί να είναι σε εκκλησίες ή άλλες θρησκευτικές ή πνευματικές ομάδες, ομάδες κοινωνικής προσφοράς και υποστήριξης, ομάδες για την προάσπιση των δικαιωμάτων των ζώων και άλλων περιβαλλοντικών σκοπών. Αυτή η όψη συνδέεται επίσης με την εύρεση ή το χτίσιμο του σπιτιού των ονείρων σας.

zwdia-tarw-zodia-19

2019 ζώδια Δίδυμοι 3ος Δεκανός – Ωροσκόπιο 2019

Μάρτιος 2018 έως Μάρτιος 2019 – Ο Ουρανός σχηματίζει εξάγωνο με τον δεκανό σας κι αυτό έχει επίδραση μόνο στους γεννημένους στις 19 και 20 Ιουνίου για τους πρώτους τρεις μήνες του 2019. Οι περισσότεροι από σας έχετε ήδη βιώσει αυτή την αναζωογονητική αλλαγή. Ο Ουρανό σας επιτρέπει να εκφραστείτε πιο ολοκληρωμένα, να είστε περισσότερο συντονισμένοι με τον πραγματικό εαυτό σας.

Αυτό θα σας απελευθερώσει και μπορεί να εκπλαγείτε ευχάριστα από την ώθηση που παίρνει η αυτοπεποίθηση σας μπροστά σε αυτή τη νέα και μοναδική προσωπικότητα. Στη δουλειά, μπορεί να σας προσφερθεί μια νέα θέση που θα οδηγήσει πιο ψηλά στην σκάλα ή θα είναι τουλάχιστον μια ευχάριστη αλλαγή. Αν ψάχνετε για δουλειά, μπορεί να βρείτε κάτι που δεν περιμένατε. Είναι πιθανό να γνωρίσετε νέους και ασυνήθιστους ανθρώπους και να εμπλακείτε περισσότερο με φίλους και παρέες.

zvdia-zwdia-tarw

2019 ζώδια Δίδυμοι Ωροσκόπιο Ανά Δεκαήμερο

21 Ιανουαρίου έως 01 Ιουλίου – Η έκλειψη της Σελήνης της 21ης Ιανουαρίου έχει διακριτική αλλά βοηθητική επιρροή. Αυτή η έκλειψη θα βελτιώσει την οικογενειακή ζωή σας με μικρά αλλά σημαντικά βήματα. Τα κοινά ενδιαφέρονται και ο αμοιβαίος σεβασμός θα θρέψει νέες και ωφέλιμες φιλίες. Ωστόσο, αυτή η έκλειψη της Σελήνης μπορεί να φέρει απρόσμενα γεγονότα και νέα, που μπορεί να προκαλέσουν άγχος και αβεβαιότητα για το μέλλον.

Η ζωή μπορεί να μοιάζει ασταθέστερη και να έχει πιο έντονους ρυθμούς απ’ ό,τι πριν. Η υπομονή, ο αυτοέλεγχος, η προσαρμοστικότητα και το ανοιχτό μυαλό θα σας βοηθήσουν να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που θα προκύψουν από τις καταστάσεις που αλλάζουν.

11 Φεβρουαρίου έως 10 Ιουνίου – Ο Δίας βρίσκεται σε αντίθεση με τον δεκανό σας και φέρνει μια περίοδο τριβής με τις υπερβολικές συμπεριφορές, όπως την απληστία. Η υπερβολική συγκέντρωση στην απόκτηση υλικών αγαθών ή χρημάτων κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου μπορεί να οδηγήσει σε ηθική χρεωκοπία. Το να παίρνετε περισσότερα απ’ όσα χρειάζεστε μπορεί να επηρεάσει τους άλλους γύρω σας και να οδηγήσει σε δυσκολίες στις σχέσεις.

Φροντίστε να μην περιμένετε πολλά από τους άλλους, ενώ εσείς δεν δίνετε τίποτα ως αντάλλαγμα. Αν λάβετε υπόψη σας αυτά τα πράγματα, θα απολαύσετε τύχη και ανάπτυξη. Ο ανάδρομος Δίας στις 10 Απριλίου σημαίνει ότι θα έχετε την ίδια διέλευση από τις 10 Οκτωβρίου έως τις 5 Δεκεμβρίου.

xartomanteia

2019 ζώδια Δίδυμοι Ωροσκόπιο Ανά Δεκαήμερο

16 Ιουλίου έως 25 Δεκεμβρίου – Η έκλειψη της Σελήνης της 16ης Ιουλίου σημαίνει ότι θα πρέπει να κάνετε αλλαγές στην οικογενειακή ζωή σας ως απάντηση σε καταστάσεις που αλλάζουν. Διακυμάνσεις στη διάθεση και άγχος μπορεί να εμποτίσουν τις προσωπικές σχέσεις σας. Το κλειδί για μια αρμονική σχέση είναι να μείνετε ανοιχτόμυαλοι και ευέλικτοι.

Είναι μια δυνατή και συγκρουσιακή έκλειψη της Σελήνης. Έντονες συναισθηματικές αντιδράσεις, παρορμητική συμπεριφορά και δυνατοί αγώνες μπορεί να προκαλέσουν κρίσεις. Αλλά φέρνει επίσης την ελπίδα ότι η συμπόνια και η κατανόηση θα οδηγήσουν σε αλλαγές που θα έχουν διάρκεια.

10 Οκτωβρίου έως 5 Δεκεμβρίου – Ο Δίας βρίσκεται σε αντίθεση με τον δεκανό σας ξανά και φέρνει τύχη και υλική επιτυχία. Αλλά αν δεν στραφείτε μέσα σας για να βρείτε την ευτυχία και την ικανοποίηση σε πράγματα που δεν αγοράζονται, μπορεί να παραμείνετε ανικανοποίητοι. Μια πιο φιλοσοφική και πνευματική οπτική θα βελτιώσει τις προοπτικές σας.

Αν ήσασταν υπερβολικά αισιόδοξοι ή άπληστοι στις σχέσεις σας, μπορεί να δείτε κάποια σημάδια που σας λένε ότι πρέπει να σκέφτεστε περισσότερο τους άλλους. Γενικώς, ωστόσο, μην περιμένετε σοβαρά προβλήματα απ’ αυτή τη διέλευση. Είναι περισσότερο ένα σημείο καμπής, στο οποίο σκέφτεστε αυτά που έχετε και αυτά που χρειάζεστε για να νιώσετε πραγματικά χαρούμενοι.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2019 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia