2019 ζώδια – Ζυγός ερωτικές τάσεις

zygos-zwdio

2019 ζώδια – Ζυγός ερωτικές τάσεις

Ο Ουρανός απομακρύνεται από τον τομέα των σχέσεών σας για τα καλά στις 6 Μαρτίου 2019, αγαπητέ Ζυγέ.

Ο Ουρανός έφερε ένα πνεύμα εξέγερσης, απρόβλεπτου και αδράνειας στις στενές συνεργασίες σας τα τελευταία επτά χρόνια. Και θα συνεχίσει να το κάνει μέχρι τον Μάρτιο.

Αυτό είναι πολύ καλό, δεδομένου ότι ο Ουρανός δεν ασκεί πλέον πίεση σε εσάς και δεν αντιτίθεται άμεσα το ζώδιό σας πια!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2019 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Από τον Μάρτιο και μετά (μέχρι το 2026!) ο Ουρανός κινείται μέσα από τον τομέα της οικειότητας και μπορεί να φέρει αλλαγή, ενθουσιασμό και πειραματισμό στη σεξουαλική σας ζωή ή στον κοντινό σας κύκλο. Η στάση σας απέναντι στην οικειότητα θα αλλάξει τα επόμενα χρόνια, καθώς ανοίγετε τον εαυτό σας σε νέες απολαύσεις και πειραματισμούς.

Ο Ουρανός είναι επίσης κυβερνήτης του ερωτικού σας τομέα, υποδεικνύοντας ότι οι σχέσεις αναζωπυρώνονται. Αυτό είναι μάλλον συναρπαστικό και διαφορετικό. Πλησιάζετε την οικειότητα και τις σχέσεις, με μη συμβατικούς τρόπους. Μερικοί άνθρωποι που έχουν τον Ουρανό σε αυτό τον τομέα, αλλάζουν ριζικά τη στάση τους απέναντι στη σεξουαλικότητα, είτε πρόκειται για άνοιγμα είτε για κλείσιμο!

taro-zodia-76

Ο Κρόνος από την άλλη πλευρά, συνεχίζει την προκλητική σχέση του με το ζώδιό σας από τον τομέα της οικογένειας. Μπορεί να υπάρξουν μεγαλύτερες ευθύνες φέτος, που μερικές φορές θα σας βαραίνουν συναισθηματικά… Γεγονός που μπορεί να επηρεάσει τις ανταπόκρισή σας στις ερωτικές σχέσεις κατά περιόδους.

2019 ζώδια – Ζυγός ερωτικές τάσεις

Ο Άρης είναι ο κυβερνήτης των σχέσεών σας και κινείται με κανονική ταχύτητα φέτος, ενώ πέρυσι ήταν αργός ή ανάδρομος κατά το μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς. Ενώ ο Άρης μετακινείται στο ζώδιο του Ζυγού από τις 4 Οκτωβρίου έως τις 18 Νοεμβρίου, ένας συνεργάτης/ σύντροφος είναι πολύ πιθανό να είναι στο πλευρό σας, να σας ενθαρρύνει ή να σας υποστηρίξει ενεργά. Αυτό έρχεται σε μια εποχή που η Λευκή Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σας. Αν και η Λευκή Σελήνηθα κολλήσει μαζί σας πολύ περισσότερο (μέχρι τα τέλη του 2019 και μετά) θα έχετε υπόψη να επιδιώξετε, να είστε ο καλύτερος εαυτός σας.

taro-6-9

Η Αφροδίτη που σας κυβερνά, θα είναι επίσης σε ορθή πορεία το 2019, χωρίς άλλες αναδρομές. Αυτό είναι ένα ακόμη καλό σημάδι για την εξέλιξή σας… με λιγότερα εμπόδια και καθυστερήσεις στη διαχείριση.
Μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου 2019, ο Δίας κινείται αρμονικά στο ζώδιό σας και στον τομέα των επικοινωνιών σας. Αυτό δείχνει πιο ευτυχισμένες σκέψεις και επικοινωνίες.

2019 ζώδια – Ζυγός ερωτικές τάσεις

Μπορεί να σημαίνει ότι είστε πιο απασχολημένοι από το συνηθισμένο, κυρίως με μελέτες ή προσωπικά ενδιαφέροντα, έχοντας λιγότερο χρόνο για τις σχέσεις σας. Ωστόσο, είναι μια δυνατή χρονιά για να συνδεθείτε με τους άλλους με θετικό και χαρούμενο τρόπο, καθώς και να επικοινωνήσετε με μεγαλύτερη σαφήνεια.

tarw-wroskopio-4

Όταν ο Δίας κατευθύνεται στον οίκο της οικογένειας στις 2 Δεκεμβρίου 2019, ξεκινάει ένας κύκλος που θα διαρκέσει πάνω από ένα χρόνο και μπορείτε να εστιάσετε ακόμα περισσότερο στην προσωπική σας ζωή και στην οικογένεια. Θα υπάρχει χαρά και ευτυχία στο εσωτερικό μέτωπο και οικογενειακή ώθηση με αυτό τον κύκλο.

2019 ζώδια – Ζυγός ερωτικές τάσεις

Παρόλο που δεν είναι σαφώς ισχυρός για ρομαντικές σχέσεις, αν χρησιμοποιήσετε αυτή την ήπια και ήσυχη διέλευση και φροντίσετε πολύ προσεκτικά για ευκαιρίες, μπορείτε να προετοιμαστείτε καλύτερα για τις πιο εμφανείς ευκαιρίες της επόμενης διέλευσης του Δία που ξεκινάει το Δεκέμβριο του 2020. Αυτό που συμβαίνει φέτος, έχει να κάνει με το να νιώσετε πιο άνετα με τον εαυτό σας. Σιγά σιγά, χτίζετε την αυτοπεποίθησή σας.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2019 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia