2019 ζώδια – Ιχθύες ερωτικές τάσεις

ixtheis-synastria

2019 ζώδια  Ιχθύες- ερωτικές τάσεις 

Ο Κρόνος έχει απομακρυνθεί από μια προκλητική σχέση με το ζώδιό σας, αγαπητοί Ιχθύες, κι αυτό είναι μια χρήσιμη επιρροή, γιατί αποβάλλει την πίεση και σας επιτρέπει να εκφράσετε τα πιο ζεστά χαρακτηριστικά σας, με μεγαλύτερη φυσικότητα.

Με τον Κρόνο τώρα στο πλευρό σας, η χρονιά είναι πιθανό να είναι δυναμική, σταθερή και γειωμένη όπως πέρυσι, αλλά περισσότερο ενθαρρυντική, επειδή φέτος, σας υποστηρίζει ο Ουρανός. Αισθάνεστε πολύ πιο άνετα, και οι άλλοι εκτιμούν τις ιδιότητές σας.

Οι άνθρωποι μπορεί να σας πλησιάζουν συχνότερα, επειδή μπορείτε να τους καθοδηγήσετε ή να τους θεραπεύσετε πνευματικά. Σας βρίσκουν αξιόπιστους και ενδιαφέροντες.

zodia-taro-45

2019 ζώδια  Ιχθύες- ερωτικές τάσεις 

Οι ευκαιρίες για σχέσεις, θα εμφανιστούν από τις 6 Μαρτίου 2019, και μετά, μέσω κοινωνικών κύκλων ή μέσω εκπαίδευσης. Μπορεί να είναι μια στιγμή να στραφείτε σε ασυνήθιστα νέα ενδιαφέροντα, ανοίγοντας νέα κανάλια για τη δημιουργία σχέσεων. Ο Ουρανός είναι υπεύθυνος για αυτήν την τάση, που θα μείνει μαζί σας για επτά χρόνια!

Ο γοργοκίνητος Ερμής, κυβερνά τον τομέα των σχέσεων και ταξιδεύει σ’ ολόκληρο το ζώδιο κατά τη διάρκεια του 2019, ως συνήθως. Τις περιόδους που θα είναι ανάδρομος, μπορεί οι σχέσεις σας να επιβραδυνθούν ή ο σύντροφός σας να μη μπορεί να σας καταλάβει, να διστάζει ή να είναι αναποφάσιστος.

Αυτές οι περίοδοι είναι 5-28 Μαρτίου, 7-31 Ιουλίου και 31 Οκτωβρίου-20 Νοεμβρίου. Η περίοδος 5-28 Μαρτίου είναι ιδιαίτερα προσωπική, δεδομένου ότι ο συγκεκριμένος ανάδρομος κύκλος του Ερμή, εμφανίζεται εξ ολοκλήρου στο ζώδιό σας. Ίσως αισθανθείτε λίγο αγχωμένοι ή παρεξηγημένοι, κατά τη διάρκεια αυτών των τριών εβδομάδων.

taro-zodia-76

2019 ζώδια  Ιχθύες- ερωτικές τάσεις 

Όσο ο Ερμής θα βρίσκεται στο ζώδιό σας, ο σύντροφός σας, θα σας βλέπει μ’ ένα ιδιαίτερα θετικό φως και θα τείνει να έχει τα συμφέροντα και τις ανάγκες σας, σαν προτεραιότητα.

Αυτό συμβαίνει από τις 10 Φεβρουαρίου έως τις 16 Απριλίου, αλλά όπως σημειώνεται παραπάνω, ο Ερμής θα είναι ανάδρομος, για μερικές μέρες (από τις 5 έως τις 28 Μαρτίου) και ενώ κάποιος φαίνεται πως βρίσκεται στο πλευρό σας, μπορεί να εσείς να είστε λίγο απόμακροι ή μπορεί να υπάρχει κακό χρονοδιάγραμμα ή καθυστερήσεις στην όλη διαδικασία.

Ένα σύνολο εκπλήξεων, που ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2018 και θα συνεχιστεί μέχρι τον Ιούλιο του 2020, επηρεάζει τις ρομαντικές σχέσεις, τις φιλίες και την ερωτική σας ζωή. Το 2019 θα μάθετε για τις ρομαντικές και φιλικές σας ανάγκες, τους δημιουργικούς και τους κοινωνικούς τομείς σας.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2019 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

2019 ζώδια  Ιχθύες- ερωτικές τάσεις 

Η ανάγκη να εκτιμηθείτε από τους άλλους, καθώς και η ανάγκη για ομοιομορφία, μπαίνει στο παιχνίδι. Μια ερωτική υπόθεση μπορεί να αρχίσει ή να τελειώσει κάτω απ’ αυτή την επιρροή, ή νέα ξεκινήματα, σχετικά με φιλίες, έρωτα ή δημιουργικά έργα, είναι εξίσου σημαντικά αυτή τη χρονιά.

Θα εγκαταλείψετε τους φόβους σας, και θα ρισκάρετε για να ξεφύγετε από την παρούσα κατάσταση και να δημιουργήσετε τη δική σας πορεία. Καλείστε να ασχοληθείτε με τους άλλους σε ένα πιο προσωπικό, εμπλεκόμενο και αγαπητό τρόπο, αντί να επιστρέψετε στη λογική, που σας αποσπά από τα συναισθήματά σας.

Μπορεί να είναι μια στιγμή που θα ανακαλύψετε ή θα επανασυνδεθείτε με ρομαντικά συναισθήματα και για την αναμόρφωση της ερωτικής σας ζωής!

taro-6-9

2019 ζώδια  Ιχθύες- ερωτικές τάσεις 

Από μέσα Αυγούστου ως τα μέσα Σεπτεμβρίου 2019 είναι ιδιαίτερα δραστήρια περίοδος, για συνεργασίες με ισχυρή την εμφάνιση πλανητών στο ηλιακό έβδομο σπίτι σας. Έχετε επίσης τη Λευκή Σελήνη, ( selena ) στον τομέα των συνεργασιών σας από τα μέσα Μαρτίου ως τα μέσα Οκτωβρίου, παρουσιάζοντας έναν υπέροχο χρόνο για να κάνετε βελτιώσεις στη σχέση σας ή για να δημιουργήσετε μια καινούργια.

Η ένταση στις φιλίες σας είναι πιθανό να συνεχιστεί φέτος, αλλά οι βασικές βελτιώσεις είναι πιο εμφανείς από τη διέλευση του Δία στο τομέα των συνεργασιών σας. Από το Δεκέμβριο του 2019 μέχρι το Δεκέμβριο του 2020. Μπορεί να είναι μια παραγωγική, επινοητική και ουσιαστική χρονιά, σύνδεσης με φίλους, δίκτυα και ομάδες.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2019 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66