2019 ζώδια – Καρκίνος ερωτικές τάσεις

karkinos-xwrismos

2019 ζώδια – Καρκίνος ερωτικές τάσεις

Ο Κρόνος συνεχίζει τη διέλευση στον οίκο των συνεργασιών σας!

Και είναι μια αρκετά σοβαρή, ώριμη και υπεύθυνη διέλευση, που αφορά τις στενές ερωτικές σας σχέσεις. Επίσης, είναι μια διέλευση που θα διαρκέσει μέχρι το 2020.

Ο Δίας και ο Κρόνος που συνεργάζονται, τείνουν να παράγουν αποτελέσματα με όσους συνεργάζονται στον ερωτικό σας τομέα, από τις 2 Δεκεμβρίου 2019 ως το Δεκέμβριο του 2020, για μόνιμες σχέσεις, που αφορούν ή τον έρωτα ή κάποιο άλλο τομέα!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2019 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Μπορεί να υπάρξει χαρά στη δέσμευση ή να δείτε πιο σοβαρά κάποιο συγκεκριμένο άτομο. Στην πραγματικότητα, οι σχέσεις είναι πιθανό να κάνουν πρωτοσέλιδα στη ζωή σας φέτος και τα επόμενα δύο χρόνια. Μέχρι τον Δεκέμβριο του 2019, ο Δίας κινείται στον τομέα της εργασίας και της υγείας σας. Μπορείτε να αφιερώσετε πολλή ενέργεια στην εργασία σας, στις καθημερινές σας συνήθειες και στις αναζητήσεις υγείας. Αυτή είναι μια περίοδος ειδικής φροντίδας του εαυτού σας! Άλλες ενδείξεις ότι διερευνάτε την ανεξαρτησία και τις συνεργασίες σας φέτος, είναι μια σειρά εκλείψεων. Συμβαίνουν στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σας, όλο το χρόνο και μέχρι τα μέσα του 2020.

2019 ζώδια – Καρκίνος ερωτικές τάσεις

Ο Βόρειος Δεσμός μεταφέρθηκε στο ζώδιό σας στις 6 Νοεμβρίου 2018. Η διέλευση αυτή θα συνεχιστεί καθ’ όλη τη διάρκεια του 2019 και μέχρι το 2020. Σας δημιουργεί την έντονη ανάγκη να ανακαλύψετε την ανεξαρτησία σας. Αυτό δεν σημαίνει τον αποκλεισμό ενός συνεργάτη από τη ζωή σας. Απλώς σημαίνει ότι για να ζήσετε ισορροπημένες σχέσεις, πρέπει να εργαστείτε για την οικοδόμηση της εσωτερικής σας ειρήνης, αντί να εστιάσετε στην επίτευξήτης μέσα από τις σχέσεις σας. Ήρθε η ώρα να φροντίσετε τον εαυτό σας και να ανακαλύψετε τις πραγματικές σας ανάγκες και επιθυμίες!

zwdia-fotia

Έχετε επίσης ισχυρές ηλιακές εκλείψεις στο ζώδιό σας και στο αντίθετο ζώδιο από εσάς φέτος. Οι εκλείψεις στον τομέα των συνεργασιών σας μαζί με τους μεγάλους παίκτες – τον Κρόνο και Πλούτωνα σ’ αυτή την περιοχή του χάρτη σας – σημαίνει ότι είναι μεγάλη είδηση. Γιατί ​​θα μάθετε τι και ποιους θέλετε στη ζωή σας. Αυτή μπορεί να είναι περίοδος δημιουργίας ή διακοπής πολλών σχέσεων για τους Καρκίνους!

2019 ζώδια – Καρκίνος ερωτικές τάσεις

Ο Κρόνος είναι ο κυβερνήτης του τομέα των σχέσεών σας. Ως εκ τούτου, έχει την εξουσία για τις πιο σοβαρές ή δεσμευτικές συνεργασίες σας. Ο Κρόνος στο δικό του ζώδιο και με τους δικούς του όρους, είναι χαρούμενος και εκτελεί ιδιαίτερα καλά. Ο Αιγόκερως είναι μια σοβαρή, ώριμη ενέργεια σαν τον Κρόνο. Είναι πιθανό να αντιμετωπίσετε τις μόνιμες σχέσεις σας αρκετά σοβαρά, αυτή τη χρονιά και την επόμενη. Οι ηλικιωμένοι, οι πιο ώριμοι ή πιο σοβαροί συνεργάτες σας, μπορούν να το καταλάβουν έντονα τώρα. Αναζητάτε συμμετοχή και παράδοση στις σχέσεις σας.

zodia-zvdia-75

Το 2019 ο Κρόνος σχηματίζει έναν θαυμάσιο δεσμό με τον Ποσειδώνα. Ο Ποσειδώνας είναι επί του παρόντος ένας μακροχρόνιος φιλοξενούμενος, στους τομείς της επέκτασης, της εκπαίδευσης, της ανταλλαγής ιδεών, των μετακινήσεων σε μεγάλες αποστάσεις και των ασυνήθιστων δραστηριοτήτων. Αυτό μπορεί να σημαίνει υπέροχες εμπειρίες που θα επεκτείνουν το μυαλό σας μ’ ένα συνεργάτη ή θα οδηγήσουν σε μια μακροχρόνια σχέση.
Κάνοντας πράγματα εκτός των συνηθισμένων, μπορεί να είναι μια έμπνευση για εσάς! Ίσως οδηγηθείτε σε μια ερωτική σχέση ή ενισχύσετε την ήδη υπάρχουσα. Μπορεί να συνδεθείτε με ανθρώπους που δεν είναι συνηθισμένοι “τύποι” ή που έχουν ένα πολύ διαφορετικό υπόβαθρο από το δικό σας. Μπορεί να αποκατασταθούν οι σχέσεις σας με μέλη της οικογένειάς ή των πεθερικών σας, για τους περισσότερους από εσάς.

2019 ζώδια – Καρκίνος ερωτικές τάσεις

Οι δημοσιεύσεις, οι μελέτες ή τα ταξίδια, μπορεί να έχουν επιτυχία. Κάποιοι μπορεί να συναντήσετε τον σύντροφό σας σε κάποιο ταξίδι ή ακόμη και σε εκπαιδευτικούς χώρους.
Ο Ουρανός που θα κινείται στον κοινωνικό σας τομέα από τον Μάρτιο του 2019, μόνιμα μέχρι το 2026!. Αυτό δείχνει ζωντανές, ασυνήθιστες και συναρπαστικές φιλίες. Μπορεί επίσης να επισημάνει τις διαταραχές και την αναξιοπιστία στην κοινωνική σας ζωή, καθώς και στις φιλικές σχέσεις.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2019 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia