2019 ζώδια – Κριός ερωτικές τάσεις

krios-660_30

2019 ζώδια – Κριός ερωτικές τάσεις

Ο Ουρανός φτάνει στο τέλος της επταετής διαδρομής του στο ζώδιο σας, αγαπητοί Κριοί! Μετακινείται μόνιμα το Μάρτιο του 2019.

Τους πρώτους δύο μήνες του 2019, οι άνθρωποι που γεννήθηκαν από 18 -20 Απριλίου ή έχουν ωροσκόπο Κριό στις 28-30 μοίρες, θα νιώσουν κάποια ένταση… Αλλά αργότερα θα προχωρήσουν!

Ψάχνετε για ελευθερία έκφρασης και δεν θέλετε να νιώθετε περιορισμένοι!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2019 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Η ανεξαρτησία δείχνει να υπερισχύει στους περισσότερους τομείς της ζωής σας, συμπεριλαμβανομένων των σχέσεων. Με αποτέλεσμα, οι σχέσεις να είναι λίγο ασταθείς, αλλά αυτό το θέμα τελειώνει μια για πάντα. Οι γνήσιοι Κριοί, είναι πιθανό να απολαύσουν μεγαλύτερη σταθερότητα. Δεν απαντούν πλέον σε μια επαναστατική μούσα. Ο Ουρανός δεν σας πιέζει πλέον να χαράξετε το δικό σας μονοπάτι!
Για πολλούς από εσάς, η μαγεία έχει αποκατασταθεί στις σχέσεις σας μετά από κάποια χρόνια απογοήτευσης. Τα προσωπικά θέματα βελτιώθηκαν. Ανακαλύψατε τις βαθύτερες επιθυμίες σας!

2019 ζώδια – Κριός ερωτικές τάσεις

Για κάποιους από εσάς, ο Πλούτωνας προκαλεί τον Ήλιο σας: Για όσους είναι γεννημένοι 10-13 Απριλίου και όσους έχουν Κριό ωροσκόπο μεταξύ 20,5 – 23 μοιρών, η αντιμετώπιση του θυμού και της δυσαρέσκειας είναι ιδιαίτερα σημαντική. Όσοι κρατάτε μέσα σας κακίες, αυτό μπορεί να παρεμποδίσει τις τρέχουσες ή τις νέες σχέσεις σας. Η συγχώρεση δεν είναι εύκολο πράγμα! Ωστόσο είναι απαραίτητη, όχι μόνο για την ευημερία σας αλλά και για την έναρξη οποιασδήποτε νέας σχέσης με το «δεξί». Αν νιώθετε αδικημένοι, τότε θα είναι ακόμα πιο δύσκολο. Αλλά αν επικεντρωθείτε στη συγχώρεση αυτού του ατόμου και παραβλέψετε το αδίκημά του, αυτό μπορεί να σας βοηθήσει!

zodia-zwdia-9988
Στη συνέχεια αυτής της χρονιάς, ο Κρόνος σας ασκεί πιέσεις μέσω του τετραγώνου που κάνει με το ζώδιό σας. Αυτό επηρεάζει περισσότερο τους Κριούς του δεύτερου δεκαημέρου. Όσοι γεννήθηκαν 1-11 Απρίλιου και εκείνοι με ωροσκόπο Κριό στις 11,5 – 21,5 μοίρες, επηρεάζονται περισσότερο από το τετράγωνο του Κρόνου. Η επιρροή του Κρόνου μπορεί να φαίνεται έντονα πιεστική, όταν τετραγωνίζει το ζώδιό σας και περνάει από τον τομέα της σταδιοδρομίας και της ζωής σας. Οι άνθρωποι στη ζωή σας θα βρίσκονται στην «τσίτα» ή θα σας αγχώνουν περισσότερο!

2019 ζώδια – Κριός ερωτικές τάσεις

Ο Κρόνος ασκεί πιέσεις σε θέματα καριέρας και φήμης φέτος. Οι ευθύνες μπορεί να φαίνονται βαριές κατά περιόδους. Οι Κριοί που επηρεάζονται από το τετράγωνο του Κρόνου, μπορεί να αισθάνονται ότι δεν υποστηρίζονται. Κατά περιόδους, και μια άρνηση μπορεί να επηρεάσει την ικανότητά τους να κάνουν νέες γνωριμίες, αν δεν είναι προσεκτικοί. Οι άνθρωποι που συναναστρέφονται τον Κριό, πιθανώς πρέπει να κατανοήσουν την υπέρμετρη στάση του Κριού στην πορεία της ζωής, τους στόχους, τις φιλοδοξίες και τη σταδιοδρομία τους… Και αυτό επειδή έχουν δύο αστρολογικές όψεις βαρέων βαρών, τον Κρόνο και τον Πλούτωνα. Αυτοί εντείνουν και συχνά ασκούν πίεση σ’ αυτά τα θέματα φέτος… και μέχρι το 2020!

taro-6-9
Η διέλευση του Δία από τον τομέα του πνεύματος και της περιπέτειας, και η αρμονία του με το ζώδιό σας από το Νοέμβριο του 2018 μέχρι τον Δεκέμβριο του 2019, βοηθά σίγουρα να πάρει από πάνω σας μέρος της πίεσης. Αυτή είναι μια θαυμάσια υποστηρικτική όψη, ακόμα και αν δεν συνδέεται ρητά με τις σχέσεις. Ενισχύει το ηθικό σας και σας επιτρέπει να διασκεδάσετε έστω και λίγο, ακόμα κι αν είστε σκληρά εργαζόμενοι.

2019 ζώδια – Κριός ερωτικές τάσεις

Μια άλλη νέα επιρροή του 2018-2019 είναι ο Χείρωνας, που μεταφέρθηκε στο ζώδιο σας τον Απρίλιο του 2018. Αυτή ήταν η αρχή μιας πολυετούς διέλευσης – αλλά είναι σημαντική. Ιδιαίτερα για εκείνους τους Κριούς που είναι γεννημένοι στις αρχές του ζωδίου (Μάρτιος 20-22 και στις 0-2,5 μοίρες ο ωροσκόπος το 2018, και 21-27 Μαρτίου το 2019). Σημειώστε ότι ο Χείρωνας επανήλθε στους Ιχθύες τον Οκτώβριο του 2018, στη συνέχεια επιστρέφει στον Κριό τον Φεβρουάριο του 2019 για μια συνεχή παραμονή.

prodosiaΑυτή η επιρροή του Χείρωνα είναι θεραπευτική. Οι άλλοι σας βλέπουν με περισσότερο σεβασμό, ανοχή και αποδοχή. Δεν αισθάνεστε την ανάγκη να αποδείξετε τον εαυτό σας, και αυτό είναι καλό. Έχετε την ευκαιρία να λάμψετε, σε μεγάλο βαθμό επειδή προβάλλετε τον εαυτό σας με αυτοσεβασμό και μετριοφροσύνη. Είστε ιδιαιτέρως ελκυστικοί και γοητευτικοί κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, μόνο αν είστε ο εαυτός σας!

Οι ευκαιρίες – τόσο προσωπικές όσο και επαγγελματικές – είναι πιθανό να παρουσιαστούν σαν αποτέλεσμα. Δεν ψάχνετε για πίστωση σ’ αυτό που κάνετε, το οποίο σας ελευθερώνει, ώστε να το πάρετε ούτως ή άλλως! Νέες υποστηρικτικές φιλίες είναι πιθανό να εμφανιστούν φέτος. Ο Χείρωνας φωτίζει τις πληγές που έχετε συσσωρεύσει με την πάροδο των χρόνων σχετικά με την αυτοεκτίμησή σας… Άρα αυτή μπορεί να μην είναι τόσο άνετη μετακίνηση αρχικά, αλλά σας δίνεται η ευκαιρία να εργαστείτε γι’ αυτά τα θέματα και να βρείτε τρόπους για να τα θεραπεύσετε. Η διαφάνεια στην όλη διαδικασία, είναι κρίσιμη!
Με την τελευταία έκλειψη του Λέοντα, τον Ιανουάριο του 2019, μια ερωτική υπόθεση μπορεί να ξεκινήσει ή να τελειώσει μ’ αυτή την επιρροή. Επίσης νέα ξεκινήματα που σχετίζονται με φιλίες, έρωτα ή δημιουργικά έργα, είναι εξίσου σημαντικά.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2019 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66