2019 ζώδια – Λέων ερωτικές τάσεις

zwdio-lewn-ermis

2019 ζώδια – Λέων ερωτικές τάσεις

Ο τομέας του έρωτα και της δημιουργικότητάς σας μπορεί να χρησιμοποιήσει μια ελεύθερη, εύκολη, ελαφριά και διασκεδαστική ενέργεια… Μετά από μια σχεδόν τριετή διέλευση του Κρόνου!

Ευτυχώς, αυτό συνέβη στις 8 Νοεμβρίου του 2018. Η διέλευση δεκατριών μηνών συμβαίνει μόνο μια φορά κάθε δώδεκα χρόνια περίπου. Και είναι εξαιρετική, για να φέρει περισσότερη διασκέδαση, ψυχαγωγία και ρομαντισμό στη ζωή σας.

Θα διαρκέσει μέχρι τον Δεκέμβριο του 2019. Η διέλευση του Δία στο αδελφικό σας πύρινο ζώδιο του Τοξότη, είναι φλεγόμενη και αισιόδοξη και δονείται καλά με την φλογερή σας φύση!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2019 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ο Δίας είναι στην πραγματικότητα ο κυβερνήτης του ρομαντισμού και των γνωριμιών στον ηλιακό σας χάρτη. Οπότε αυτό που συμβαίνει στον Δία, έχει άμεσο αντίκτυπο στις περιστασιακές σας σχέσεις. Αλλά έχει αντίκτυπο και στην αίσθηση της διασκέδασης, που με τη σειρά της επηρεάζει άμεσα τις συνεργασίες. Παρόλο που ο Δίας δεν υποστηρίζεται από τους εξωτερικούς πλανήτες, ενώ διέρχεται τον Τοξότη μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου 2019, αισθάνεται ιδιαίτερα άνετα και αποδίδει καλά στο ζώδιο αυτό, αφού είναι ο πλανητικός του άρχοντας!

Η διέλευση του Δία στον Τοξότη, διαρκεί λίγο περισσότερο από ένα χρόνο και σας βοηθά να ανοίξετε κανάλια για αναψυχή, παιχνίδι, ψυχαγωγία, χόμπι και δημιουργικότητα. Μπορεί επίσης να φέρει περισσότερες ευκαιρίες, για να συνδεθείτε με άλλους ανθρώπους ρομαντικά. Δεν είναι απαραιτήτως τα είδη των σχέσεων που οδηγούν γρήγορα στο γάμο, αλλά είναι πιθανό να είναι ευχάριστα και θα σας ανεβάσουν ψυχολογικά!

2019 ζώδια – Λέων ερωτικές τάσεις

zodia-zwdia-9988

Αυτή είναι και η περίοδος για τους Λέοντες που βρίσκονται ήδη σε μια σχέση, να απολαμβάνουν ολοκληρωμένα τη σχέση τους. Μπορεί να υπάρξουν ζυμώσεις… Αλλά συνήθως θα έχουν να κάνουν με την εύρεση περισσότερων τρόπων να εκφραστείτε δημιουργικά, ευχάριστα και ρομαντικά!

Η Αφροδίτη και ο Άρης ήταν ανάδρομοι το 2018. Αλλά το 2019 κινούνται σε ορθή πορεία, υποδηλώνοντας λιγότερα εμπόδια και καθυστερήσεις, γενικότερα. Ο Ουρανός είναι στον οίκο των σχέσεων στον ηλιακό σας χάρτη. Διασχίζει εδώ και επτά χρόνια τον τομέα του νου, του πνεύματος και της περιπέτειας. Ταξίδια, εκπαίδευση, εκδόσεις, ανταλλαγή ιδεών: Αυτά συνδέονται στενά με συνεργασίες τα τελευταία χρόνια. Η τάση αυτή συνεχίζεται το 2019… Αλλά μόνο μέχρι τις 6 Μαρτίου 2019, όταν αυτή η διέλευση τελειώνει μια για πάντα.

2019 ζώδια – Λέων ερωτικές τάσεις

zwdia-9-zvdia-9

Από την ημερομηνία αυτή, ο Ουρανός αρχίζει τη διέλευσή του σ’ ένα νέο ζώδιο και έναν καινούργιο ηλιακό οίκο. Περνά στον Ταύρο και στον τομέα της καριέρας και φήμης σας, αντίστοιχα. Βιώσατε τις αρχές της επταετούς διέλευσης, από τις 15 Μαΐου ως τις 6 Νοεμβρίου του 2018. Επέστρεψε τώρα και θα παραμείνει για κάποιο χρονικό διάστημα – μέχρι το 2026!

Αυτή η διέλευση του Ουρανού, συνδέεται με επιχειρηματικούς και επαγγελματικούς στόχους το 2019 και τα επόμενα χρόνια. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι συναντάτε ή κάνετε σχέση, με έναν συνεργάτη μέσω των επαγγελματικών σας, των επιχειρήσεων ή των μεγαλύτερων στόχων της ζωής σας.

2019 ζώδια – Λέων ερωτικές τάσεις

Από τις 2 Δεκεμβρίου 2019 έως το Δεκέμβριο του 2020, ο Δίας περνάει από τον τομέα της εργασίας και της υγείας. Αυτό αποτελεί περαιτέρω απόδειξη ότι μπορεί να συναντήσετε το ταίρι σας μέσα στην εργασία ή να συνεργαστείτε με το ταίρι σας. Εναλλακτικά, μπορεί να συναντήσετε έναν σημαντικό έρωτα μέσα από την επιδίωξη των στόχων και των προγραμμάτων υγείας σας, είτε να συνδυάσετε τη βελτίωση της υγείας σας μαζί. Αυτή είναι μια λιγότερο ρομαντική ή λαμπερή επιρροή για τον έρωτα, αλλά είναι πρακτική!
Ο Χείρων κινείται ευνοϊκά αυτή τη χρονιά. Αυτό σας βοηθάει σε μεγάλο βαθμό σε προσωπικό επίπεδο, μαθαίνοντάς σας ν’ ανοίγεστε, να μοιράζεστε και να συνδέεστε με υγιείς τρόπους. Είναι πιθανό να είναι μια…. πιο προσωπικά δημοφιλής χρονιά!

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2019 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9