2019 ζώδια – Σκορπιός ερωτικές τάσεις

skorpios-zwdio

2019 ζώδια – Σκορπιός ερωτικές τάσεις

Το 2019 είναι ενδιαφέρον για εσάς, αγαπητοί Σκορπιοί, καθώς ο Ουρανός κάνει αντίθεση με το ζώδιό σας και ζωντανεύει τις σχέσεις σας.

Ο Κρόνος απ’ την άλλη, συμβάλλει στη σταθεροποίηση της ζωής σας με ικανοποιητικά, αν και μερικές φορές, απαιτητικά έργα.

Ο Δίας ξοδεύει μεγάλο μέρος του χρόνου στον τομέα των οικονομικών σας και θα αισθανθείτε μια ισχυρότερη, πιο ευτυχισμένη σχέση με τα χρήματά σας. Μια επιχείρηση μπορεί να είναι ιδιαίτερα ικανοποιητική και αποδοτική, και ίσως και αρκετά επιτυχημένη.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2019 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ο Κρόνος βρίσκεται τώρα στον τομέα των επικοινωνιών σας μέχρι το 2020. Ο Κρόνος εκτελεί καλά εδώ και μπορείτε να κερδίσετε πολύ έδαφος στη δουλειά σας και με τους ανθρώπους γενικότερα. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχουν στιγμές που θα συναντήσετε αυστηρότητα και εκφοβισμό. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να εξετάσετε.

Στον ερωτικό σας τομέα, είναι ο Ποσειδώνας και ο Δίας. Ο Ποσειδώνας είναι ένας μακροχρόνιος φιλοξενούμενος, ο οποίος τείνει να φέρνει μια υπερβατική ποιότητα στις περιστασιακές σας σχέσεις. Αλλά μπορεί κατά περιόδους η επιρροή του, να δημιουργεί σύγχυση. Και πάλι φέτος, ο Ποσειδώνας συγκρούεται πολλές φορές με τον Ουρανό, υποδηλώνοντας ότι η διασκέδαση, η απόλαυση ή ο έρωτας μπορεί μερικές φορές να παρεμποδίσουν τα καθήκοντά σας.

zodia-zwdia-9988

Ωστόσο, δημιουργεί ένα θαυμάσιο εξάγωνο με τον Κρόνο, από τον Ιανουάριο ως τον Σεπτέμβριο. Μπορείτε να απολαύσετε μια καλύτερη ισορροπία μεταξύ ρομαντισμού και πρακτικότητας, έμπνευσης και σκληρής δουλειάς, αγάπης και επιχειρήσεων, ονείρων και πραγματικότητας. Ωστόσο, με την μακροχρόνια επιρροή του Ποσειδώνα, πρέπει να προσέξετε τους ανθρώπους, που μπορεί να σας αποστραγγίζουν τους πόρους. Αυτό μπορεί να μην είναι πάντοτε ξεκάθαρο, καθώς ο Ποσειδώνας έχει έναν τρόπο να διαλύει τα όρια μεταξύ των ανθρώπων, σε σημείο που ίσως να μην συνειδητοποιείτε εντελώς, αν είναι επιθυμίες του εραστή ή δικές σας. Πρόκειται για μεταβατική επιρροή, αλλά και μακροπρόθεσμη.

2019 ζώδια – Σκορπιός ερωτικές τάσεις

Το 2019 ο Ποσειδώνας συνεχίζει να φέρνει στο μυαλό σας την ίντριγκα, την πνευματικότητα ή τη σύγχυση στα ερωτικά σας, όπως και τα προηγούμενα χρόνια. Μπορείτε να προσελκύσετε ερωτικούς συντρόφους ή τις Ποσειδώνιες καταστάσεις στη ζωή σας κατά τη διάρκεια αυτής της μακροχρόνιας τάσης: Καλλιτέχνες, ζωηρούς ή γραφικούς εραστές και κάπως ασυνήθιστες και έντονες καταστάσεις. Είστε πολύ ρομαντικοί αλλά και κάπως επιρρεπείς στο να αυταπατάσθε, βλέποντας αυτό που θέλετε να δείτε σε έναν εραστή αντί γι’ αυτό που πραγματικά είναι.

taro-6-9

Ο « έρωτας για τον έρωτα» είναι πλέον εφικτός, αν και μερικοί από εσάς θα μπορούσατε να είστε αρκετά δυσαρεστημένοι με τη ρομαντική αγάπη όπως την έχετε βιώσει. Η αγάπη μπορεί να είναι πολύπλοκη ή απροσδιόριστη! Μπορεί να βρεθείτε ερωτευμένοι με κάποιον που δεν θ’ ανταποδώσει τον έρωτά σας ή θα είναι σε σχέση, για παράδειγμα. Μπορείτε ακόμη να κάνετε σχέση με κάποιον που θεωρείτε ότι χρειάζεται “σώσιμο”. Προσέξτε λιγάκι αυτή την πιθανή εξέλιξη. Το δράμα στον ρομαντισμό μπορεί να είναι υπέροχο… Αλλά σε μεγάλες ποσότητες, θα σας αφήσει μόνο με την επιθυμία και ίσως ακόμη και πληγωμένους.

2019 ζώδια – Σκορπιός ερωτικές τάσεις

Αυτές είναι οι προειδοποιήσεις για τον Ποσειδώνα εδώ γενικά. Ωστόσο, ειδικά από τον Ιανουάριο έως τον Σεπτέμβριο, είναι πιο πιθανό να απολαύσετε τη θετική πλευρά του Ποσειδώνα. Ενώ οι όψεις του Ποσειδώνα έχουν ιδιαίτερη επιρροή όταν πρόκειται για πιο απλές ερωτικές σχέσεις, η Αφροδίτη κυβερνά τον τομέα των μόνιμων σχέσεων σας και οι κινήσεις της είναι ιδιαίτερα σημαντικές για τον Σκορπιό, όταν πρόκειται για πιο μόνιμες ή αφοσιωμένες σχέσεις. Αυτό, παρεμπιπτόντως, ισχύει επίσης για τις συνεργασίες και τους φίλους.

xartomanteia

Η Αφροδίτη είναι ανάδρομη κάθε 18 μήνες, και το 2019 θα είναι σε ορθή πορεία. Ο Άρης κινείται επίσης σε ορθή πορεία όλο το χρόνο…. Και αυτό γενικά σημαίνει ότι υπάρχουν λιγότερες καθυστερήσεις και εμπόδια στην πορεία σας με τις συνεργασίες και τα σχέδια ή τις πρωτοβουλίες σας, σε σχέση με πέρυσι.

Ο κυβερνήτης σας ο Πλούτωνας, δεν δημιουργεί πολλές όψεις φέτος, αν και σχηματίζει μια μαγική όψη με τον Χείρωνα, βοηθώντας σας να εκφράζεστε πιο θερμά, φυσικά και ανοιχτά. Τον Μάρτιο και τον Απρίλιο όμως, ο Πλούτωνας ξοδεύει πολύ χρόνο με το Νότιο Δεσμό της Σελήνης. Και αυτοί οι μήνες μπορεί να είναι λίγο δύσκολοι, αν προσκολληθείτε πολύ σφιχτά σε συμπεριφορές ή περιστάσεις που δεν είναι πλέον σωστές για εσάς.

2019 ζώδια – Σκορπιός ερωτικές τάσεις

zwdia-zvdia-alex

Ο Ουρανός που κινείται στον τομέα των σχέσεων από τον Μάρτιο του 2019, είναι μια σημαντική αλλαγή. Ο Ουρανός παραμένει περίπου επτά χρόνια σε ένα ζώδιο / ηλιακό οίκο, οπότε θα παραμείνει μαζί σας για κάποιο χρονικό διάστημα! Την περασμένη χρονιά υπήρξε μια μεταβατική περίοδος για τον Ουρανό, από τότε που μεταφέρθηκε στον Ταύρο και στη συνέχεια πίσω στον Κριό. Αλλά από το Μάρτιο του 2018 και μετά, εγκαθίσταται μόνιμα στον Ταύρο. Ο Ουρανός εδώ έχει σκοπό να ταρακουνήσει τις σχέσεις σας και τις προσδοκίες σας από τους συντρόφους. Είναι ένας τομέας της ζωής σας, που σίγουρα μπορεί να βρεθεί σε ασταθές έδαφος.

2019 ζώδια – Σκορπιός ερωτικές τάσεις

Όμως με επιπλέον φροντίδα και γνώση, μπορεί να γίνει μια συναρπαστική περίοδος. Απαιτείται να αλλάξετε τους κανόνες των σχέσεων ή να τους εξαλείψετε εντελώς. Ταυτόχρονα, πρέπει να φροντίζετε τον εαυτό σας, έτσι ώστε να διατηρηθεί η ισορροπία. Με άλλα λόγια, δώστε στους άλλους χώρο, αλλά μην τους επιτρέψετε να φτιάξουν κανόνες για εσάς!

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2019 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11