2019 ζώδια – Ταύρος ερωτικές τάσεις

zwdio-tayros-erwtika-xaraktiristika

2019 ζώδια – Ταύρος ερωτικές τάσεις

Ο Κρόνος έχει απομακρυνθεί από τον τομέα των στενών σας σχέσεων από το Δεκέμβριο του 2017.

Πλέον είναι σε αρμονία με το ζώδιό σας, αγαπητοί Ταύροι, συνεχίζοντας και το 2019.
Αυτή είναι μια τεράστια ανακούφιση για τις ερωτικές σας σχέσεις και για τη στάση σας, απέναντι στις

σχέσεις σας γενικότερα!

zodia-taro-45

H διέλευση του Δία πέρυσι, ήταν στον τομέα των συνεργασιών σας. Από τον Νοέμβριο του 2018 μέχρι τον Δεκέμβριο του 2019, ο Δίας περνάει μέσα από τον τομέα των σχέσεων. Αυτό ενισχύει περαιτέρω το επίπεδο οικειότητας σε μια σχέση. Έτσι, έχετε δύο χρόνια επιπλέον προσοχής στις προσωπικές σας σχέσεις, καθώς με τον Δία σκέφτεστε την επέκταση.

Ενώ ο Κρόνος δεν περνάει πλέον από τον τομέα των σχέσεων, είναι σε αρμονία με το ζώδιό σας μέχρι το 2020… Αυτό σας ενισχύει. Στην πραγματικότητα, αυτή η διέλευση συνήθως σταθεροποιεί τη ζωή σας. Και το κάνει ως ένα βαθμό. Ωστόσο, ο Ουρανός έχει την τάση να ανακινεί τη ζωή σας… Έτσι είστε μέσα σ’ ένα πραγματικό μπέρδεμα!

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2019 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-33

Ο Ουρανός παραμένει περίπου 7 χρόνια σε ένα ζώδιο. Τώρα βρίσκεται στο δικό σας. Οι διελεύσεις του Ουρανού στον Ταύρο διαρκούν από τις 15 Μαΐου έως τις 6 Νοεμβρίου 2018, και στη συνέχεια από τις 6 Μαρτίου 2019 – 2025/6. Ενώ είναι μόνο στην αρχή και στην πραγματικότητα υποχωρεί από το Νοέμβριο του 2018 ως τον Μάρτιο του 2019, είναι σίγουρο ότι θα έχει κάποια επίδραση σε εσάς. Ειδικά, σ’ εκείνους που γεννήθηκαν στις πρώτες μέρες του ζωδίου. Στην πραγματικότητα, αυτό μπορεί να φέρει μια τάση ανεξαρτησίας, μια έκρηξη ενέργειας του τύπου «πρέπει να είμαι ελεύθερη»… Αλλά μέχρι τον Μάρτιο του 2019, μπορείτε να απομονωθείτε!

Παρόλη την πρόοδο που σημειώνετε όμως, από το Μάρτιο του 2019 θα είστε όλο και πιο ανεξάρτητοι γενικά. Οι Ταύροι είναι γνωστοί για την σταθερότητά τους και την επιθυμία τους για ειρήνη και ηρεμία. Γι’ αυτό η ηλεκτρική Ουράνια ενέργεια στη ζωή σας, θα αιφνιδιάσει κάποιους κοντινούς σας ανθρώπους!

2019 ζώδια – Ταύρος ερωτικές τάσεις

Μην ανησυχείτε, οι σημαντικοί άνθρωποι θα προσαρμοστούν και θα ικανοποιήσουν τη νέα σας ανάγκη για αυτοέκφραση. Προσπαθήστε να αποφύγετε τις περιττές σαρωτικές αλλαγές, προσπαθήστε να δείτε τη διαφορά ανάμεσα στην επαναστατική και στη δίκαιη συμπεριφορά. Βεβαιωθείτε ότι κάνετε επιλογές, αντί να αντιδράτε μόνο.
Ο Ερμής κυβερνά τον τομέα των ερωτικών σας, τις περιόδους που είναι ανάδρομος. Εκεί μπορούν κάποιες φορές να οδηγήσουν σε καθυστερήσεις ή σε περίοδο ανασκόπησης των ερωτικών σας σχέσεων. Αυτό μπορεί να κυμαίνεται σε ένταση για ένα διάστημα, χωρίς πραγματική πρόοδο, σε μια αποσυμπίεση, σε μια περίοδο αβεβαιότητας, σε μια στροφή προς τα πίσω. Το 2019 ο Ερμής θα είναι ανάδρομος από 5 έως 28 Μαρτίου στον τομέα σας της φιλίας, από 7 έως 31 Ιουλίου και 31 Οκτωβρίου έως 20 Νοεμβρίου στον τομέα των ερωτικών σας σχέσεων! Διπλό το χτύπημα!

zwdia-zodia-astrologia-65

Ο Πλούτωνας είναι ο ηλιακός κυβερνήτης των σχέσεών σας. Έτσι, οι όψεις του είναι σημαντικές για τους μόνιμους δεσμούς. Το 2019 μεταξύ Μαρτίου και Απριλίου, ο Πλούτωνας θα βρίσκεται κοντά στο Νότιο Δεσμό της Σελήνης. Ως κυβερνήτης στον τομέα των ερωτικών σας σχέσεων, μπορεί να σας ωθήσει να επικεντρωθείτε σε συνήθειες και συμπεριφορές, αν η πόλωση σας εμποδίζει να αναπτυχθείτε και να ακμάσετε.

2019 ζώδια – Ταύρος ερωτικές τάσεις

Ο Πλούτωνας δεν κάνει άλλες σημαντικές όψεις, αλλά σχηματίζει μια μικρή δημιουργική όψη με τον Χείρωνα από τον Μάιο και μετά. Τότε θα μπορέσετε να βρείτε δημιουργικούς τρόπους για να δεσμευτείτε. Μπορεί να είναι μια συναρπαστική περίοδος για εσάς, που θα εστιάζει στην ανάπτυξη των στενών σας σχέσεων. Αυτό, σε συνδυασμό με τη διέλευση του Δία από τον τομέα των σχέσεων, υποδηλώνει μερικές υπέροχες ευκαιρίες: Για οικοδόμηση, ανάπτυξη και απόλαυση μιας στενής σχέσης!

tarw-erwtoskopio

Μιλώντας για τη διέλευση του Δία στον τομέα των σχέσεων, μπορεί να λειτουργήσει μαγικά στις προσωπικές και σεξουαλικές σας σχέσεις. Θα είναι μια περίοδος 13 μηνών, από το Νοέμβριο του 2018 μέχρι τον Δεκέμβριο του 2019. Οι σεξουαλικές ευκαιρίες είναι πιθανό να αφθονούν ή η εστίασή σας σε έναν εραστή να γίνεται πιο έντονη, ζεστή και πιο στενή. Μερικοί άνθρωποι, με αυτή τη διέλευση βιώνουν μια σεξουαλική αναγέννηση. Για άλλους, πρόκειται για οικονομικές ή συναισθηματικές ανακαλύψεις.

Ενώ ο Δίας βρίσκεται στο δικό του ζώδιο κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, δίνοντάς του πρόσθετη δύναμη, δεν κάνει πολύ εντυπωσιακές όψεις αυτή τη στιγμή ούτε υποδεικνύει τίποτα ιδιαίτερο για εσάς. Εναλλακτικά, αυτό το κομμάτι της ζωής σας μπορεί να συγκρουστεί ή να παραμείνει χωριστό με άλλους τομείς της ζωής σας… Κάτι που δεν είναι πάντα αρνητικό. Για εσάς, οι στενές σχέσεις και οι φιλίες μπορούν να συγκρουστούν μερικές φορές μέσα στο 2019.

zwdia-tarw-zodia-19

Ο Πλούτωνας, ο κυβερνήτης του τομέα των συνεργασιών σας, συνεχίζει να διασχίζει το πρακτικό ζώδιο του Αιγόκερω. Για πολλούς από εσάς μια σχέση μπορεί να έχει γίνει πιο επιχειρηματική, πρακτική και λιγότερο δυναμική ή πνευματική. Οι ελεύθεροι Ταύροι ενδέχεται να προσελκύονται από πιο ώριμους, σταθερούς συντρόφους… Εκείνους που μπορούν να προσφέρουν έναν σταθερό και ασφαλή τρόπο ζωής γι’ αυτούς. Πρέπει να μπουν στον πειρασμό να εξετάσουν τις πιθανές μακροπρόθεσμες συνέπειες μιας συνεργασίας, για πρακτικούς λόγους.

2019 ζώδια – Ταύρος ερωτικές τάσεις

Ωστόσο, πολλοί από εσάς μπορεί απλώς να έλκεστε από πιο ώριμους και σταθερούς ανθρώπους, χωρίς την επιθυμία ή την ανάγκη να δημιουργήσετε σχέση. Θα μπορούσατε επίσης να προσελκύσετε ιδιαίτερα ανθρώπους με στόχο, επειδή σέβεστε την εργασιακή τους ηθική. Οι κοινές αξίες ή η ανοχή και ο σεβασμός της προσωπικότητας του άλλου, εξακολουθεί να είναι ιδιαίτερα σημαντική για κάθε αφοσιωμένη σχέση στη ζωή σας.

Μερικοί θα συναντήσετε το άλλο σας μισό, μέσω εκπαιδευτικών ή θρησκευτικών λεωφόρων. Κάποιοι θα βρείτε συντρόφους μέσα από ταξίδια και διασυνδέσεις με ξένες χώρες τα επόμενα χρόνια, αφού ο Πλούτωνας θα κινείται μέσα στον ηλιακό ένατο οίκο σας. Οι κοινές περιπέτειες εξακολουθούν να αποτελούν μεγάλη ώθηση στις τρέχουσες σχέσεις. Με τον Δία να μετακομίζει στο ηλιακό ένατο σπίτι σας από το Δεκέμβριο του 2019, αυτά τα θέματα θα γίνονται ολοένα και μεγαλύτερα.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2019 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zvdia-zwdia-tarw