2019 ζώδια – Τοξότης ερωτικές τάσεις

zwdio-toksotis-afroditi

2019 ζώδια – Τοξότης ερωτικές τάσεις

Ο Κρόνος άφησε πέρυσι το ζώδιό σας, και δε θα επιστρέψει για τα επόμενα 28 χρόνια!

Και ο Δίας το 2019 θα είναι στον Τοξότη, αγαπητοί μου Τοξότες. Αυτό θα είναι σαν αναγέννηση!

Θα δούμε την επιστροφή των πιο αισιόδοξων, ευτυχισμένων τυχερών χαρακτηριστικών που έχουν συνυφανθεί με το ζώδιό σας… Και να είστε σίγουροι ότι θα νιώσετε πιο άνετα και πιο φυσιολογικά!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2019 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ο Δίας θα είναι επίσημα στο ζώδιό σας από τις 8 Νοεμβρίου 2018 έως τις 2 Δεκεμβρίου 2019. Θα είναι μια όμορφη περίοδος για να απολαύσετε τον εαυτό σας από την αρχή και να νιώσετε πως βρίσκεστε στην κορυφή του κόσμου. Αυτή η επιρροή είναι ισχυρή σε όλους, γιατί συμβάλλει στην αύξηση της εμπιστοσύνης και της προσωπικής επιρροής. Οι άνθρωποι πραγματικά σας απολαμβάνουν κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου. Φαίνεται να λειτουργείτε με τους δικούς σας όρους αυτή τη στιγμή!

Και ενώ αυτή η διέλευση αφορά περισσότερο την ανεξαρτησία και τη λάμψη σας, απ’ ό, τι το φλερτ με έναν εραστή, ενισχύει την αυτοπεποίθησή σας… και αυτό έχει θετικό αντίκτυπο στα ερωτικά σας.

zwdia-fotia

Πέρυσι στην ιδανικότερη περίπτωση, είπατε αντίο σε πράγματα που δεν συνέβαλαν πλέον στην ανάπτυξη σας, και για μερικούς από σας, αυτό ίσως περιλάμβανε μια σχέση. Εναλλακτικά, ήταν μια περίοδος μεγάλης επαναξιολόγησης των στόχων σας. Απαιτούνται προσαρμογές για να προχωρήσετε με μεγαλύτερη εμπιστοσύνη. Φέτος, ανυπομονείτε! Είναι μια περίοδος αυξημένης αυτοπεποίθησης, και αυτό μπορεί να ενισχύσει τις σχέσεις σας.

2019 ζώδια – Τοξότης ερωτικές τάσεις

Οι άνθρωποι απολαμβάνουν την συντροφιά σας και έλκονται από τη θετική σας ενέργεια. Αισθάνεστε περισσότερο το δικαίωμα στην ευτυχία και τις ανταμοιβές. Και αυτό τείνει να φέρει θετικές δυνατότητες στη ζωή σας! Αν έχετε δουλέψει με τον εσώτερο εαυτό σας καλά, αυτή μπορεί να είναι μια ιδιαίτερα ικανοποιητική περίοδος. Η πίστη στον εαυτό σας και στον κόσμο αυξάνονται ραγδαία. Είστε πιο πρόθυμοι να απολαύσετε νέες εμπειρίες και να απαλλαγείτε από όλα εκείνα που σας κρατούσαν πίσω από την αληθινή ζωή…. Και τη δική σας ζωή. Έχετε περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σας!

zwdia-zodia-astrologia-65
Την τελευταία φορά που ο Δίας βρισκόταν στο ζώδιό σας, ήταν από τον Νοέμβριο του 2006 έως τον Δεκέμβριο του 2007. Και πριν από αυτό, από τον Δεκέμβριο του 1994 έως τον Ιανουάριο του 1996. Οι διελεύσεις του Δία είναι διαφορετικές για τον καθένα από εμάς. Και είναι διαφορετικές για κάθε άτομο, σε διαφορετικούς κύκλους της ζωής του. Αλλά θα είναι χρήσιμο να κοιτάξετε πίσω σε αυτές τις περιόδους για να δείτε τι συνέβαινε τότε, καθώς παρόμοια θέματα μπορεί να προκύψουν φέτος. Ας έχετε υπόψη, ότι αν και ο Δίας που διέρχεται το δικό του ζώδιο θεωρείται γενικά τυχαίο, είναι μια πιο ανεξάρτητη και ελεύθερη περίοδος… Και δεν έχει επίκεντρο τη σχέση.

2019 ζώδια – Τοξότης ερωτικές τάσεις

Ο Ερμής, κυβερνά τον τομέα των μόνιμων δεσμών σας και κινείται γρήγορα μέσα από τα ζώδια. Οι ανάδρομες περίοδοι του Ερμή μπορεί να συμβάλουν σε κάποια σκαμπανεβάσματα, αλλά είναι επίσης σημαντικές περίοδοι για να χαλαρώσετε ή να προλάβετε πράγματα. Οι ανάδρομες κινήσεις του Ερμή το 2019 είναι στις 5-28 Μαρτίου, στις 7-31 Ιουλίου και 31 Οκτωβρίου-20 Νοεμβρίου.

chartomantia-098Ο Άρης κυβερνά τον τομέα του έρωτα και των σχέσεων. Και ενώ κινείτο αργά ή ήταν ανάδρομος το μεγαλύτερο μέρος του 2018, θα βρίσκεται σε ορθή πορεία όλο το 2019. Αυτό υποδηλώνει γενικά ότι υπάρχουν λιγότερα εμπόδια ή καθυστερήσεις αναφορικά με την ερωτική σας ζωή. Ο Άρης ξεκινάει τη χρονιά στον τομέα του έρωτα και των σχέσεων όπου νιώθει θαυμάσια. Και σύντομα θα συνδεθεί με τον Δία στο ζώδιό σας – μια άλλη ευχάριστη τοποθέτηση μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου. Αυτή είναι μια υπέροχη περίοδος που προσφέρει πολλές ευκαιρίες για αγάπη, σχέσεις και έρωτα.

2019 ζώδια – Τοξότης ερωτικές τάσεις

Μια άλλη μεγάλη εξέλιξη που μπορεί να επηρεάσει τα ερωτικά σας, είναι πως ο Ουρανός θα μετακομίσει στον τομέα της εργασίας και της υγείας σας από τις 6 Μαρτίου. Είχατε μια γεύση το 2018, αλλά τώρα θα είναι μαζί σας πιο μόνιμα, για 7 χρόνια στην πραγματικότητα. Αυτή η επιρροή έχει πολλά να κάνει με το πώς προσεγγίζετε την εργασία σας και τις καθημερινές σας συνήθειες. Αλλά έχει να κάνει περισσότερο με το ότι ο Ουρανός φεύγει από τον ερωτικό σας τομέα.

zvdia-zwdia-tarw

Για επτά χρόνια, ο Ουρανός έφερε πολλά απρόβλεπτα στη ζωή σας. Φεύγοντας η πίεση που ασκούσε ο Ουρανός στην ερωτική σας ζωή, είναι πιθανό να δείτε τα συναισθήματα και τις ερωτικές σας σχέσεις να εξομαλύνονται από το 2019 και μετά. Στην πραγματικότητα, υπάρχει ένα θέμα σχετικά με την εργασία, τα πρακτικά θέματα και τα οικονομικά που είναι ισχυρά και αυξανόμενα στη ζωή σας. Μέχρι τον Δεκέμβριο του 2019, αυτό το θέμα υλοποιείται εντελώς! Είναι μια καλή χρονιά για επιτυχία στις επιχειρήσεις και έντονη παραγωγικότητα… Και αυτό θα συνεχιστεί και μέσα στο 2020.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2019 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66