2019 ζώδια Υδροχόος – ερωτικές τάσεις

ζωδιο-υδροχοος-2

2019 ζώδια Υδροχόος – ερωτικές τάσεις

Οι περισσότερες νέες πλανητικές τάσεις του 2019 δεν επηρεάζουν άμεσα τους τομείς του έρωτα και των φιλικών σας σχέσεων, αγαπητέ Υδροχόε.

Αυτό συνήθως δείχνει πως είναι μια σταθερή χρονιά, που θα είσαστε σε θέση να κατευθύνετε τη ζωή σας και όλες τις σχέσεις σας… ιδιαίτερα τις ερωτικές.

Έχετε πρόσφατα δοκιμάσει ισχυρές εκλείψεις στο ζώδιό σας και στο αντίθετο ζώδιο από σας, και οι τελευταίες θα συμβούν τον Ιανουάριο του 2019.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2019 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αυτή τη στιγμή, θα έχετε πιθανώς μια ισχυρότερη αίσθηση του τί θέλετε και χρειάζεστε από την ερωτική σας σχέση. Φυσικά, υπάρχουν πολλές μικρές τάσεις που κινούνται μέσα και έξω απ’ αυτούς τους τομείς καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, που επηρεάζουν ελάχιστα.

Ο τομέας των ερωτικών σας, κυριαρχείται από τον ταχέως μετακινούμενο Ερμή. Οι περιστασιακές ερωτικές σχέσεις, είναι ιδιαίτερα ευάλωτες στις ανάδρομες περιόδους του Ερμή. Αυτές τις περιόδους, η αγάπη μπορεί να είναι στην στάσιμη πλευρά, ο εραστής ή το ερωτικό σας ενδιαφέρον να είναι αντανακλαστικό, να υπάρχουν προβλήματα επικοινωνίας ή μπερδέματα στις σχέσεις σας.

2019 ζώδια Υδροχόος – ερωτικές τάσεις

zodia-zwdia-9988

Ωστόσο, αυτές είναι επίσης σημαντικές περίοδοι για την επιβράδυνση και την εξέταση των πραγμάτων με καινούργιους τρόπους. Η αγάπη δεν αφορά μόνο την πρόοδο και την υψηλή ενέργεια – υπάρχουν στιγμές που πρέπει να προβληματιστούμε και να ξανασκεφτούμε.

Οι αναδρομές του Ερμή το 2019, θα είναι από τις 5 έως τις 28 Μαρτίου, 7-31 Ιουλίου και 31 Οκτωβρίου – 20 Νοεμβρίου. Η περίοδος από τις 7 έως τις 18 Ιουλίου συμβαίνει στον τομέα των σχέσεων, γι’ αυτό είναι ένας κύκλος που επικεντρώνεται κυρίως στις σχέσεις. Είναι μια καλή εποχή για την επιβράδυνση, την ανασκόπηση της κατάστασής σας και την απόκτηση μιας νέας προοπτικής σε προβληματικούς τομείς.

2019 ζώδια Υδροχόος – ερωτικές τάσεις

zwdia-9-zvdia-9

Ο Άρης ήταν ανάδρομος το 2018 ως επί το πλείστον στο ζώδιό σας και ίσως να έχετε βιώσει περισσότερη ενδοσκόπηση. Φέτος το 2019, ο Άρης κινείται με τακτική ταχύτητα και ο ρυθμός είναι πιο συνεπής, άμεσος και φυσικός. Θα νιώσετε τα οφέλη του, πιο δυνατά από τις 31 Μαρτίου-15 Μαΐου.

Έχετε μια σειρά από πλανήτες πρώτα στον τομέα των συνεργασιών και έπειτα στον τομέα των ερωτικών σας σχέσεων, τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο, και θα συγκεντρωθούν συναρπαστικές ενέργειες στις σχέσεις σας, εκείνους τους μήνες.

2019 ζώδια Υδροχόος – ερωτικές τάσεις

Ο Ουρανός, ο σύγχρονος κυβερνήτης του ζωδίου σας, μπαίνει στον Ταύρο από τις 6 Μαρτίου 2019. Είχατε μια προεπισκόπηση αυτής της ενέργειας από το Μάιο μέχρι το Νοέμβριο του 2018, και τώρα αυτή η επιρροή ξαναγυρνάει, όχι μόνο σταθερά, αλλά για κάποιο χρονικό διάστημα – μέχρι το 2026! Πώς θα σας επηρεάσει?

Προβάλλει μερικές μεταβολές στη σκέψη και την αυτο-έκφρασή σας. Θα είσαστε λιγότερο αγχωμένοι και διατιθέμενοι να ζήσετε πιο άνετα. Η ζωή στο σπίτι ή ο τρόπος διαβίωσης, μπορεί να περάσουν από κάποιες αλλαγές.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2019 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65