2019 Η Κάρτα ταρώ για κάθε ζώδιο, Σχέσεις και Οικονομικά

erwtikes-10314

2019 Η Κάρτα ταρώ για κάθε ζώδιο, Σχέσεις και Οικονομικά

2019 Η Κάρτα ταρώ, για όλους:

Κριός : Η Αυτοκράτειρα

Η προσωπική σας τύχη, θα πολλαπλασιαστεί από τις πρώτες κιόλας εβδομάδες του Ιανουαρίου και σίγουρα αυτό θα φέρει στον δρόμο σας χρήμα, αλλά και μια νέα αγάπη για τους μόνους. Οι εν σχέση, θα έρθουν πιο κοντά στα αληθινά τους συναισθήματα.
Τυχερό νούμερο για το νέο έτος : 5

zodia-taro-45

Ταύρος : Η Εγκράτεια

Υπάρχει μια αλλαγή μέσα στο πρώτο 2μηνο του ’19, και αυτό συσχετίζεται με την παρούσα δύσκολη σας σχέση. Κάποιοι θα πάψουν τις ΄διπλές διαδρομές΄και θα κρατήσουν κοντά τους, μόνο ότι αξίζει. Ταξίδια πολλά θα φέρουν και τα επαγγελματικά σας.
Τυχερό νούμερο για το νέο έτος : 7

Δίδυμοι : Ο Ήλιος

Εσείς ακούραστοι θα περάσετε σε αυτήν την νέα χρονιά, και σίγουρα πολύ πιο ώριμοι και αποφασισμένοι να κάνετε βήματα που θα σας εξελίξουν σαν άτομα, σαν συντρόφους ακόμη και σας συναδέλφους. Η κοινωνική ζωή των μόνων, θα φέρει μια νέα σχέση!
Τυχερό νούμερο για το νέο έτος : 2

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2019 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-9865

Καρκίνος : Η Αρχιέρεια

Ξεχάστε όλα τα άσχημα που έχετε ζήσει σε σχέσεις – συνεργασίες. Τώρα θα έχετε την εύνοια της τύχης, για να φέρετε στα δικά σας τα μέτρα τις καταστάσεις που εσείς θέλετε. Γάμοι αλλά και σημαντικές συνεργασίες, θα έρθουν απότομα και καλοδεχούμενα.
Τυχερό νούμερο για το νέο έτος : 6

2019 Η Κάρτα ταρώ για κάθε ζώδιο

Λέων : Ο Αυτοκράτορας

Η συντροφικότητα, δεν θα σας λείψει το 2019. Μόνοι και εργένηδες σύντομα θα ανταμώσουν πρόσωπο που θα γίνει το ταίρι τους το επόμενο. Πολλές και οι επανασυνδέσεις μέσα στο ζώδιο του Υδροχόου μαζί με επιτυχίες στα εργασιακά – νομικά θέματα.
Τυχερό νούμερο για το νέο έτος : 3

Παρθένος : Η Δύναμη

Από τώρα ετοιμάζετε τα σχέδια σας, και σίγουρα με την συμμαχία του αστρολογικού γίγνεσθαι πάνω στο ζώδιο σας, όλα θα τα καταφέρετε σχετικά εύκολα. Πρώτα θα κάνει την παρουσία του το χρήμα, οι λύσεις σε πρακτικά ζητήματα και μετά η ισορροπία στην αγάπη!
Τυχερό νούμερο για το νέο έτος : 1

taro-zodia-76

Ζυγός : Το Αστέρι

Ξέρετε πια τι και ποιον να αποφύγετε! Έχετε πάρει μεγάλα μαθήματα από το έτος που φεύγει και θέλετε πια να γίνετε, η καλύτερη σας έκδοση, ακόμη και για τα πρόσωπα που έχετε γύρω σας. Σίγουρα οι ελεύθεροι μέσα στον πρώτο μήνα…θα ξανα-ερωτευτούν!
Τυχερό νούμερο για το νέο έτος :

Σκορπιός : Ο Τρελός

Έχετε σαν άτομα, όλα πλέον τα εφόδια για να μπορέσετε να λύσετε πολλά από τα ζητήματα που έχουν δημιουργηθεί σε εργασιακά και ερωτικά! Αν αυτά τα δύο είναι και μπλεγμένα μεταξύ σας, ίσως και μια κοινή λύση, να σας έδινε αυτό που ζητάτε. Γάμοι…στα προσεχώς!
Τυχερό νούμερο για το νέο έτος : 3

2019 Η Κάρτα ταρώ για κάθε ζώδιο

Τοξότης : Η Σελήνη

Υπάρχουν θέματα που θα πέσουν και μέσα στον Ιανουάριο, αλλά σύντομα θα ξεπεραστούν. Οι ερωτικές ιστορίες, που έχουν ταλαιπωρήσει θα τερματιστούν ή θα περάσουν σε ένα άλλο επίπεδο δέσμευσης. Οι μεσαίες λύσεις, εσάς πια δεν σας αφορούν σίγουρα.
Τυχερό νούμερο για το νέο έτος : 4

taro-zodia-098

Αιγόκερως : Το Άρμα

Σίγουρα οι ευνοημένοι όλων είστε εσείς, άρα από τώρα σκεφτείτε τι θέλετε να κάνετε και σίγουρα θα έχετε την άνεση να το πετύχετε. Ειδικά στα αισθηματικά σας αυτόν, που θέλετε θα το κατακτήσετε και στο 100% μόνιμα και σίγουρα!
Τυχερό νούμερο για το νέο έτος : 7

Υδροχόος : Ο Κόσμος

Το 2019, θα φέρει σε εσάς μεγάλες αποκαλύψεις και νέα πρόσωπα, που θα συμπληρώσουν ιδανικά την ζωή σας. Αυτό για κάποιους θα είναι μια νέα θέση εργασίας με καλές αποδοχές και…μερικοί άλλοι θα βρουν την συντροφική αγκαλιά που πάντα αναζητούσαν.
Τυχερό νούμερο για το νέο έτος : 4

Ιχθείς : Οι Εραστές

Εσείς θα αλλάξετε τον χρόνο με τον άνθρωπο που αγαπάτε, ακόμη και αν στο τώρα δεν είναι στα παρόντα σας! Υπάρχουν θετικότατες αλλαγές που μέσα στο πρώτο 4μηνο του ΄19, θα φέρουν ξεμπλέγματα από το παρελθόν αλλά και μόνιμες δεσμεύσεις.
Τυχερό νούμερο για το νέο έτος : 8

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2019 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia