2019 Κινέζικο ερωτικό Ωροσκόπιο

FDnK1

2019 Κινέζικο ερωτικό Ωροσκόπιο

Μια νέα χρονικά ξεκινά ( όχι όμως η Κινέζικη )…και ο πολιτισμός των Ασιατών ήδη δίνει τις καλύτερες προβλέψεις για το νέο έτος…των Δυτικών!
2019 Κινέζικο ερωτικό Ωροσκόπιο, για όλους:

Ποντικός

Ευνοϊκές μόνο θα είναι οι μέρες για εσάς και τα έργα σας. Αυτό είναι και κάτι που θα δώσει την ενέργεια και την αυτοπεποίθηση για να ξεχάσετε και να ξεπεράσετε… όλες τις παλιές σας αγκυλώσεις.
Τυχερή εποχή : 10-21/01

zodia-taro-45

Βόδι

Τείνετε πια να γίνετε ανεξάρτητοι, από όλα και όλους αυτούς που μέχρι τώρα δεν έχουν καταλάβει την αξία σας. Είστε από τα πιο θαρραλέα ζώδια, και αυτό θα φέρει σημαντικές επιτυχίες μέσα στο 2019!
Τυχερή εποχή : 12-18/01

Τίγρης

Διαθέτετε εξαιρετικές ικανότητες και σε κάθε επίπεδο και αυτό είναι κάτι που θα σας βγάλει στο φως της αγάπης και την οικονομικής ευμάρειας. Επίσης για τους ελεύθερους, θα φέρει μόνιμες και επίσημες δεσμεύσεις.
Τυχερή εποχή : 25-30/01

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2019 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-9865

 

Λαγός

Η νέα χρονιά θα σας βρει πολύ πιο ισχυρούς σε ψυχολογία και διάθεση για να φροντίσετε περισσότερο τους ανθρώπους σας, και να δώσετε στον εαυτό σας ότι το δυνατόν καλύτερο σε προσωπική ζωή και επαγγελματικά.
Τυχερή εποχή : 01-08/02

Δράκος

Ο ρόλος που θα σας ανατεθεί για το 2019 είναι του ισχυρού. Αυτό είναι και κάτι που το έχετε και στο DNA σας. Ασχοληθείτε και σχολαστικά με την εργασία και την οικογενειακή σας ζωή.
Τυχερή εποχή : 05-09/01

2019 Κινέζικο ερωτικό Ωροσκόπιο

Φίδι

Ο φόβος και οι ανασφάλειες θα ξεπεραστούν. Οι περισσότεροι του ζωδίου σας μπορεί να παραμένουν μέχρι και τώρα μόνοι, αλλά στο πρώτο 2μηνο του έτους, μια νέα αγάπη θα κάνει την εμφάνιση της.
Τυχερή εποχή : 11-22/01

taro-zodia-76

Άλογο

Η επιμονή και η εργατικότητα σας, θα ανταμειφθούν και σίγουρα θα έχετε νωρίς το 2019, μια νέα – παράλληλη επαγγελματική δραστηριότητα που θα σας κάνει και πολύ πιο άνετη την καθημερινότητα.
Τυχερή εποχή : 04-12/02

Πρόβατο

Δεν έχετε πια τίποτα περίεργο μπροστά σας να αντιμετωπίσετε παρά μόνο ανοιχτούς δρόμους και φιλικά πρόσωπα. Μετά τον πρώτο μήνα, θα απασχοληθείτε και πολύ με την νέα σας ερωτική σχέση!
Τυχερή εποχή : 03-15/01

2019 Κινέζικο ερωτικό Ωροσκόπιο

Πετεινός

Προστάτης όλων εσείς. Θα δείτε πολλά πρόσωπα να σας πλησιάζουν και να σας δείχνουν το αληθινό τους πρόσωπο το φιλικό ή το ερωτικό. Η οικογένεια σας, θα σας ζητήσει λύσεις και θα σας αποδώσει μεγάλες χαρές.
Τυχερή εποχή : 07-25/01

taro-zodia-098

Σκύλος

Η εσωτερική δύναμη που έχετε είναι και αυτή, που θα σας φέρει πιο κοντά σε αγαπημένα άτομα, επιτυχίες στον εργασιακό σας κύκλο, αλλά και μια μόνιμη δέσμευση με τον άνθρωπο που έχετε κοντά σας τόσα χρόνια.
Τυχερή εποχή : 09-18/01

Γουρούνι

Οι εντάσεις και οι λάθος καταστάσεις, σίγουρα θα καταλαγιάσουν και εσείς θα βρείτε και πάλι τους κανονικούς σας ρυθμούς. Αυτό θα φέρει και μια σειρά από ταξίδια έρωτα αλλά και επέκτασης των επιχειρηματικών σας δράσεων.
Τυχερή εποχή : 04-10/02

Πίθηκος

Συνειδητοποιημένοι πια, για αυτά που έχουν χαθεί αλλά και αυτά που έχετε τελικώς κατακτήσει, θα μπορέσετε να βρείτε τον δρόμο για την οικονομική σας σταθερότητα και μια νέα αρχή με τον σύντροφο σας.
Τυχερή εποχή : 06-17/02

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2019 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66