2019 οι εκλείψεις και οι επιρροή τους στα ζώδια

panselinos-zwdio-toksotis-13-6

Οι εκλείψεις του 2019

Υπάρχουν πέντε εκλείψεις το 2019. Τι λέει η αστρολογία γι’ αυτές? Ας ρίξουμε μια ματιά. Οι εκλείψεις του 2019 είναι:

5-6 Ιανουαρίου: μερική ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω

21 Ιανουαρίου: ολική έκλειψη στο Λέοντα

zodia-taro-45

2 Ιουλίου: ολική ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο

16 Ιουλίου: μερική σεληνιακή έκλειψη στον Αιγόκερω

25-26 Δεκεμβρίου: δακτυλιοειδής έκλειψη ηλιακής ακτινοβολίας στον Αιγόκερω

Έχοντας πέντε ή έξι εκλείψεις την ίδια χρονιά (αντί των συνηθισμένων τεσσάρων), το 2019 (και το 2020!) είναι μια χρονιά επιταχυνόμενης ανάπτυξης και αλλαγής. Αναμείνετε γρήγορες εξελίξεις!

Οι εκλείψεις, ανοίγουν τις πύλες για μεγάλες συνειδησιακές αλλαγές. Τρέχουν τα πράγματα χαλαρά σε μια περιοχή της ζωής σας, βοηθώντας σας να τα δείτε πιο καθαρά και να κάνετε αλλαγές. Οι στόχοι σας φαίνονται πάντα απλησίαστοι ?

Αισθάνεστε άβολα να πλησιάσετε κάποιον σε περίπτωση που δεν ενδιαφέρεται – ή ακόμη χειρότερα, σε περίπτωση που αυτό συμβαίνει? Οι σκέψεις, οι πεποιθήσεις και οι προσδοκίες σας, επηρεάζουν τη συμπεριφορά σας, η οποία με τη σειρά της επιφέρει ορισμένα αποτελέσματα.

zodia-zwdia-9988

Οι εκλείψεις του 2019

Αλλάξτε την αντίληψή σας και αλλάζετε τα πάντα! Οι εκλείψεις έχουν τη δύναμη να κάνουν ακριβώς αυτό. Και καθώς σκέφτεστε και αισθάνεστε διαφορετικά, η συμπεριφορά σας αλλάζει και φέρνει διαφορετικές εμπειρίες στη ζωή σας.

Κατά τη διάρκεια της περιόδου των εκλείψεων, όλα συμβαίνουν τόσο γρήγορα, που δεν υπάρχει χρόνος να συνεχίσετε με τις παλιές σας συνήθειες.

Μετά από μερικά χρόνια, η περιοχή της ζωής σας που άγγιξαν οι εκλείψεις, μεταβάλλεται εντελώς! Αν νομίζετε ότι είστε κολλημένοι με κάτι για πάντα, σκεφτείτε ξανά. Έρχονται αλλαγές!

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2019 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Οι εκλείψεις του 2019

Οι εκλείψεις γίνονται στον άξονα Καρκίνου/Αιγόκερω το 2019. Έχουμε όμως μια τελευταία έκλειψη στον Λέοντα τον Ιανουάριο, που τονίζει την αξία των αλλαγών, που συνέβησαν τα προηγούμενα δύο χρόνια και σας καλούν να γυρίσετε σελίδα στη ζωή σας… Ακριβώς πάνω στη ώρα, για το ισχυρό νέο ξεκίνημα, που έρχεται τον Ιούλιο και τον Αύγουστο! Είτε ψάχνετε για αγάπη είτε για εκπλήρωση σε άλλους τομείς της ζωής σας, οι εκλείψεις του 2019 είναι εδώ για να εξασφαλίσετε ότι φροντίζετε τις βασικές φυσικές, συναισθηματικές και πνευματικές σας ανάγκες. Ήρθε η ώρα να αφήσετε δανεισμένες ιδέες για ερωτικές σχέσεις, πλούτο ή επαγγελματική επιτυχία.

Ώρα να επανασυνδεθείτε με τις ρίζες σας και να ευθυγραμμιστείτε με τους πραγματικούς σας στόχους! Με τρεις από τις πέντε εκλείψεις στον Αιγόκερω φέτος, υπάρχει μια μεγάλη έμφαση στις πρακτικές αλλαγές που μπορείτε να κάνετε για να αφήσετε χώρο στη ζωή σας, για τον έρωτα, την αφθονία και την ευτυχία που αναζητάτε.

Με αυτό κατά νου, ας δούμε τις εκλείψεις του 2019 και αυτά που επιφυλάσσουν!

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2019 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Μερική ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω 5-6 Ιανουαρίου 2019

Αυτή είναι μια ηλιακή έκλειψη, που φέρνει μια νέα αρχή και αγγίζει μια περιοχή της ζωής σας όπου οι αλλαγές συμβαίνουν εδώ και πολύ καιρό. Αυτή είναι η πρώτη έκλειψη του σοβαρού και σκληρά εργαζόμενου Αιγόκερω, οπότε ταιριάζει με την σύνοδο του Κρόνου, που είναι ο κυβερνήτης του Αιγόκερω.

Ήρθε η ώρα να ασχοληθείτε σοβαρά με τα προβλήματά σας και να κάνετε κάτι εποικοδομητικό για να τ’ αντιμετωπίσετε, είτε πρόκειται για την ερωτική σας ζωή, τα οικονομικά είτε για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα ταλέντα σας. Αυτή η έκλειψη είναι εμπνευσμένη επειδή ο Ήλιος και η Σελήνη κάνουν εξάγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, ανοίγοντας μια πύλη μέσω της οποίας, μπορείτε να αναδείξετε την αγάπη και τη δημιουργικότητά σας στον κόσμο.

Αρχίστε να χτίζετε το όνειρό σας. Ξεκινήστε να εργάζεστε πάνω σ’ αυτό που σας εμπνέει μετά το τέλος των διακοπών, στις 6 Ιανουαρίου. Έχετε όλο το χρόνο μέχρι τις 16 Ιουλίου να δείτε τη σκληρή σας δουλειά, ν’ αποπληρώνεται!

Αυτή είναι μια εξαιρετική έκλειψη που μπορεί να φέρει την ερωτική ζωή σας στο επόμενο επίπεδο, όπως για δημιουργική αυτο-έκφραση και εμπνευσμένα επιχειρηματικά έργα! Επηρεάζει περισσότερο αν έχετε ζώδια ή πλανήτες στις 10-20 μοίρες των παρορμητικών ζωδίων (Καρκίνος, Αιγόκερως, Κριός, Ζυγός).

zwdia-fotia

Ολική έκλειψη Σελήνης ‘Ματωμένη Σελήνη’ στο Λέοντα, 21 Ιανουαρίου 2019

Αυτή η σεληνιακή έκλειψη δεν είναι μόνο ολική (εξ’ ου και κόκκινο ή «ματωμένο» φεγγάρι), αλλά είναι επίσης σε κρίσιμες μοίρες στον Λέοντα, το πιο δραματικό ζώδιο όλων. Επιπλέον κάνει τετράγωνο με τον σοκαριστικό Ουρανό από τον Κριό… οπότε, να περιμένετε δραματικές ανατροπές και ξαφνικές εξελίξεις!

Αυτή είναι η τελευταία έκλειψη σε μια σειρά εκλείψεων τα τελευταία 2 χρόνια, που ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του 2017 και με πολλούς τρόπους, προσφέρει ένα δραματικό τέλος, ζητώντας σας να γυρίσετε σελίδα, να πάρετε κουράγιο και να προχωρήσετε. Ο ουρανός δεν κάνει “σταδιακές” αλλαγές.

300x300a

Μετακινεί όλα μαζί τα πράγματα, σε κβαντικά άλματα και να είστε σίγουροι πως θα δοκιμάσετε ένα τέτοιο άλμα τον Ιανουάριο – μια σημαντική ανακάλυψη!

Οι εκλείψεις πάντα επισπεύδουν τις προθεσμίες και αυτό θα μπορούσε να είναι ένα παιχνίδι-περιπέτειας.

Ηρεμήστε την ημέρα της έκλειψης, δεδομένου ότι μπορεί να αισθάνεστε περισσότερο ανήσυχοι από το συνηθισμένο. Δεν υπάρχει επιστροφή τώρα. Οι ευκαιρίες σας χτυπούν την πόρτα!

Αυτή η έκλειψη επηρεάζει, όσους έχετε πλανήτες ή ζώδια στις 25-29 μοίρες των παρορμητικών ζωδίων(Καρκίνος, Αιγόκερως, Κριός, Ζυγός) ή 0-5 μοίρες των σταθερών ζωδίων (Λέων, Υδροχόος, Ταύρος, Σκορπιός)

xartomanteia

Ολική ηλιακή έκλειψη στον καρκίνο 2 Ιουλίου 2019

Μια ολική ηλιακή έκλειψη «καθαρίζει» κάποια περιοχή της ζωής σας και δημιουργεί χώρο για κάτι καινούργιο. Είναι εδώ για να σας διδάξει πώς να φροντίσετε τον εαυτό σας και να ακούσετε το κάλεσμα της ψυχής σας, είτε πρόκειται για έρωτα και σχέσεις, είτε για μια πιο ικανοποιητική επαγγελματική σταδιοδρομία που θα φέρει μεγαλύτερη οικονομική άνεση.

Αυτή είναι μια φιλική έκλειψη με πολλούς τρόπους, καθώς κάνει εξάγωνο με τον Ουρανό και τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, φέρνοντας τον έρωτα και την έμπνευση στον δρόμο σας. Είναι όμως και απέναντι από τον Κρόνο!

Έτσι φαίνεται ότι θα είστε κάτω από κάποια πίεση καθώς θα κάνετε τα νέα ξεκινήματα, χωρίς μεγάλα περιθώρια λάθους. Αυτός επίσης, είναι ένας παραγωγικός συνδυασμός. Αν κάποιος από σας περνάει δύσκολα, σκεφτείτε τους σαν ελεγκτές σας ή σαν το ηχητικό σας συμβούλιο. Είναι εκεί για να σας κρατήσει υπό έλεγχο καθώς πειραματίζεστε…. και να σας ωθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις ευκαιρίες που σας έρχονται!

taro-6-9

Οι εκλείψεις του 2019

Ένα μυστικό για να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτή την έκλειψη, είναι να αναζητήσετε μια πιο αντικειμενική άποψη. Ο διάλογος με κάποιον θα βοηθήσει αν είναι απαραίτητο, αλλά ποτέ μην ξεφύγετε από αυτό που καλύπτει τις δικές σας ανάγκες – είτε στη δουλειά ή στον έρωτα. Αυτή η έκλειψη αφορά την επανασύνδεση με τον ψυχισμό σας. Ακούστε προσεκτικά!

Αυτή η έκλειψη, επηρεάζει περισσότερο αυτούς που έχουν πλανήτες ή ζώδια στις 5-15 μοίρες των παρορμητικών ζωδίων(Καρκίνος, Αιγόκερως, Κριός, Ζυγός).

Μερική σεληνιακή έκλειψη στον Αιγόκερω 16 Ιουλίου 2019

Αυτή η έκλειψη είναι στενά συνδεδεμένη με τον Πλούτωνα και είναι μια μεταμορφωτική στιγμή. Θυμάστε τη νέα αρχή που κάνατε τον Ιανουάριο? Αυτή είναι η πρώτη φορά που βλέπετε πόσο μακριά έχετε έρθει και πώς η ζωή σας αλλάζει ριζικά σε ένα βαθύ, θεμελιώδες επίπεδο.

zodia-astra-tarot

Τα συναισθήματα είναι πάντα έντονα κατά τη διάρκεια μιας σεληνιακής έκλειψης και η συγκεκριμένη, θα συντελέσει ώστε να φανερωθούν τα καταπιεσμένα συναισθήματα. Και ακριβώς όπως η Εύα δαγκώνει στο μήλο, όταν ξέρεις κάτι που δεν μπορείς να το αγνοήσεις. Τα συναισθήματα σας τρυπούν βαθιά, οι αποκαλύψεις είναι ισχυρές και δεν υπάρχει επιστροφή.

Κάτι είναι τώρα ξεκάθαρο κι έχει τη δύναμη να μεταμορφώσει εντελώς την προοπτική σας. Ευτυχώς, αυτή είναι μόνο μια μερική έκλειψη – παίρνετε μόνο ένα δάγκωμα από το μήλο έτσι ώστε να μπορείτε εύκολα να το χωνέψετε πιο εύκολα … Επίσης, ο Ποσειδώνας συμμετέχει ενεργά με τον Ήλιο, και μαλακώνει λιγάκι αυτή την ενέργεια, με αγάπη, συμπόνια και δημιουργική έμπνευση !

Σας επηρεάζει περισσότερο αν έχετε πλανήτες ή ζώδια στις 19-29 μοίρες των παρορμητικών ζωδίων(Καρκίνος, Αιγόκερως, Κριός, Ζυγός).

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2019 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-wroskopio-4

Δακτυλιοειδής έκλειψη ηλιακής ακτινοβολίας στον Αιγόκερω 25-26 Δεκεμβρίου 2019

Οι δακτυλιοειδείς εκλείψεις δημιουργούν ένα δαχτυλίδι φωτιάς στον ουρανό – ένα είδος «θηλειάς» που πρέπει να περάσετε για να μπείτε σε πιο πράσινα λιβάδια – και αυτή η έκλειψη φέρνει μια τυχερή καινούρια αρχή! Είναι σε σύνοδο με τον Δία (ο οποίος εισέρχεται στον Αιγόκερω στις 2 Δεκεμβρίου) και κάνει τρίγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, ενεργοποιώντας το τυχερό τρίγωνο Δία/ Ουρανού το Δεκέμβριο.

Πρόκειται για μια εποχή τεράστιας ευκαιρίας και μιας ολοκαίνουργιας αρχής -ειδικά όταν πρόκειται για τη βελτίωση της ζωής σας με χειροπιαστούς τρόπους – και την επίτευξη των στόχων σας. Είστε τελικά έτοιμοι να ξεκινήσετε μια σημαντική αναδιάρθρωση της ζωής σας για να συμπεριλάβετε όλα τα πράγματα που ζητούσατε πάντα στη ζωή σας.

zwdia-tarw-1

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2019 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τι επιθυμείτε? Ποιοι είναι οι στόχοι σας? Αυτή η έκλειψη είναι η πύλη μέσω της οποίας, μπορείτε να αρχίσετε να κάνετε πραγματικότητα τα όνειρά σας!

Και, αυτή τη φορά, είστε πολύ πιο σοφοί και πιο σίγουροι από ό, τι ήσασταν στην αρχή της χρονιάς.

Αναμείνετε μια σημαντική ανακάλυψη και έναν εντελώς νέο τρόπο σκέψης για να σας βοηθήσουν να ξαναφτιάξετε τη ζωή σας, κατά μήκος πιο εποικοδομητικών γραμμών!

Αυτή η ηλιακή έκλειψη του «δακτυλίου της φωτιάς» (όταν η Σελήνη μπλοκάρει τον Ήλιο, αλλά είναι ελαφρώς μικρότερη, ώστε να βλέπετε έναν φωτοβολταϊκό δακτύλιο γύρω της) επηρεάζει περισσότερο όσους έχετε ζώδια ή πλανήτες στις 0-9 μοίρες των παρορμητικών ζωδίων (Καρκίνος, Αιγόκερως, Κριός, Ζυγός)

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2019 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot