2020 Αιγόκερως Ετήσιες Προβλέψεις

capricorn-zodiac-symbol-daniel-eskridge

2020 Αιγόκερως Ετήσιες Προβλέψεις

2020 Αιγόκερως Το 2020 φαίνεται να είναι ορόσημο για σας.

Η σπάνια σύνοδος Κρόνου/Πλούτωνα γίνεται στο ζώδιό σας στις 12 Ιανουαρίου…

Και τα αποτελέσματά της θα γίνουν αισθητά όλο το χρόνο.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2020 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Όταν ο Κρόνος και ο Πλούτωνας ενώνουν τις δυνάμεις τους, το αποτέλεσμα μπορεί να είναι χειριστικό, δυναμικό και εκρηκτικό… Αλλά στην περίπτωσή σας, με τον Κρόνο ως κυβερνήτη πλανήτη σας, αυτό είναι το εισιτήριό σας για να απαλλαγείτε από περιορισμούς και να προχωρήσετε στη δική σας μακροπρόθεσμη ταυτότητα μια για πάντα!

Αυτή η αστρολογική διαδικασία μετασχηματισμού αρχίζει σχεδόν αμέσως: Με μια σεληνιακή έκλειψη στη ζώνη της συνεργασίας σας, στις αρχές Ιανουαρίου. Επειδή είστε στενά συνδεδεμένοι με το ποιους επιλέγετε να έχετε γύρω σας, η προσωπική σας ανάπτυξη φέτος θα επηρεάσει τις στενότερες σχέσεις σας. Οι άλλοι θα πρέπει να προσαρμοστούν στην μεταβαλλόμενη ταυτότητά σας, τους αρέσει δεν τους αρέσει!

zodia-zwdia-9988

Μόλις γίνει ακριβείας η σύνοδος Κρόνου/Πλούτωνα, το πυροβόλο όπλο εκτόξευσης πυροδοτείται. Αρχικά, μπορείτε να αγωνιστείτε για να καταστήσετε τις μεταβαλλόμενες επιθυμίες και τις ανάγκες σας κατανοητές. Ειδικά τον Φεβρουάριο, όταν ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στη ζώνη της επικοινωνίας σας. Με τον Άρη στο δικό σας ζώδιο την ίδια στιγμή, η απογοήτευσή σας θα είναι μεγάλη και θα έχετε λιγότερη υπομονή από το συνηθισμένο!

2020 Αιγόκερως Ετήσιες Προβλέψεις

Ο Μάρτιος είναι ένας ενδιαφέρων μήνας για τα οικονομικά σας. Ο Κρόνος θα βρίσκεται στη ζώνη των οικονομικών σας και συνδέεται με τον δυναμικό Άρη. Ωστόσο, αυτή η ζώνη ρυθμίζει επίσης τις αξίες σας στη ζωή. Μπορεί να υποδηλώνει ότι μια νέα σειρά αρχών και δεοντολογίας αρχίζει να αναδύεται με τη νέα σας ταυτότητα!

zodia-zwdia-88-1

Τον Απρίλιο ο Πλούτωνας γυρίζει ανάδρομος στο δικό σας ζώδιο: Θα αφιερώσετε λίγο χρόνο για να αναλογιστείτε την πορεία σας. Η αστρολογία υποδηλώνει ότι ο κατάλληλος χρόνος για να μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε τις σκέψεις σας, έρχεται τον Ιούνιο. Μια ηλιακή έκλειψη στη ζώνη των συνεργασιών, υπογραμμίζει τον τρόπο με τον οποίο οι άλλοι μπορεί να μην συμφωνούν με τα σχέδιά σας. Αλλά μια σεληνιακή έκλειψη στην πνευματική σας ζώνη, επιβεβαιώνει ότι κάνετε το σωστό για σας!

2020 Αιγόκερως Ετήσιες Προβλέψεις

Μπορείτε να περιμένετε μερικά επιχειρήματα και κάποιες μάχες, τόσο με τους άλλους όσο και με τον εαυτό σας… Ειδικά τον Ιούλιο, όταν ο Ήλιος που αντιπροσωπεύει το «εγώ» σας, αντιτίθεται στη σύνοδο Κρόνου / Πλούτωνα. Και μια Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιό σας, εγείρει μερικές ερωτήσεις!

Η αγάπη έρχεται προς διάσωση τον Αύγουστο, με την Αφροδίτη να φτάνει στη ρομαντική ζώνη πριν μεταφερθεί στη ζώνη του πάθους σας τον Σεπτέμβριο! Έτσι φαίνεται ότι η σχέση σας θα έχει ξεπεράσει την καταιγίδα μέχρι τότε. Τον Οκτώβριο μπορεί οι φίλοι σας να ενθουσιαστούν με το νέο σας εαυτό… Αν και ο ανάδρομος Ερμής στην κοινωνική σας ζώνη, δείχνει μερικά προβληματάκια στην πορεία!

dream

Καθώς το τέλος της χρονιάς πλησιάζει, μια ηλιακή έκλειψη στην πνευματική σας ζώνη τον Δεκέμβριο θα υπογραμμίσει ακριβώς πόσο μακριά έχετε φτάσει και πόσα έχετε καταφέρει φέτος. Ο Δίας μετατοπίζεται στη ζώνη των οικονομικών σας στα τέλη Δεκεμβρίου, και στη συνέχεια σχηματίζει μια πολύ τυχερή σύνοδο εκεί με τον Κρόνο. Θα είστε όλοι έτοιμοι να φτάσετε στην άκρη του κόσμου και θα αρχίσετε να δημιουργείτε με επιτυχία, το 2021!

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2020 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia