2020 Δίδυμοι Ετήσιες Προβλέψεις

ermis-zvdio-didymoi

2020 Δίδυμοι Ετήσιες Προβλέψεις

2020 Δίδυμοι Θα ήταν δίκαιο να πούμε ότι το 2020 δεν θα έχετε την πλήρη εικόνα, Δίδυμοι!

Η σπάνια και ισχυρή σύνοδος Κρόνου / Πλούτωνα, πέφτει σε μία από τις πιο μυστηριώδεις και πολύπλοκες ζώνες του χάρτη σας…

Αυτή η σύνοδος αντιμετωπίζει μια σειρά προκλήσεων από άλλους πλανήτες, σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2020 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Το αποτέλεσμα θα είναι να αισθάνεστε σαν να κολυμπάτε στο σκοτάδι, οπότε η εμπιστοσύνη θα είναι πολύ σημαντική. Εμπιστευθείτε τον εαυτό σας, εμπιστευθείτε το τελικό αποτέλεσμα και εμπιστευθείτε τους αγαπημένους σας!

Το 2020 θα είναι επίσης μια χρονιά όπου οι αξίες σας αμφισβητούνται και ενδεχομένως, εγκαταλείπονται. Στιγμές αστρολογικού δράματος ή κρίσης, μπορεί να σας αναγκάσουν να ενεργείτε διαφορετικά από ό,τι φανταζόσασταν ότι θα κάνατε… Και μπορεί να μην σας αρέσει να παραιτηθείτε. Εδώ, το κλειδί είναι η συγχώρεση. Περπατήστε σε ένα μονοπάτι που υποστηρίζει τις πραγματικές σας αξίες, Δίδυμοι… Αλλά αναγνωρίστε ότι δεν είστε τέλειοι και δεν μπορείτε πάντα να είστε σωστοί!

zodia-zwdia-9988

Η χρονιά ξεκινά με τη σύνοδο Κρόνου / Πλούτωνα τον Ιανουάριο… Μαζί με μια σεληνιακή έκλειψη στη ζώνη των αξιών σας, και τον πολεμιστή Άρη που διέρχεται από τη ζώνη σας των σχέσεων. Ένα δύσκολο ξεκίνημα, πράγματι, με πολλές εκρήξεις θυμού!

Ο Άρης σας βάζει στα πρόθυρα πολέμου το Φεβρουάριο… Η Αφροδίτη μεταβαίνει στη ζώνη προστασίας της ιδιωτικής σας ζωής τον Μάρτιο… Ο Πλούτωνας γυρίζει ανάδρομος στη ζώνη σας των μυστηρίων τον Απρίλιο: Αυτή η περίοδος είναι πιθανό να είναι καυτή – και γεμάτη εντάσεις!

2020 Δίδυμοι Ετήσιες Προβλέψεις

Θα χρειαστεί να απολαύσετε ήσυχες στιγμές όταν μπορείτε. Και να βρείτε την ειρήνη και την παρηγοριά στη φύση, αν δεν μπορείτε να τη βρείτε πουθενά αλλού. Χρειάζεστε χαλάρωση, τώρα περισσότερο από ποτέ!

zodia-zwdia-88-1

Τον Μάιο θα συνεχίσει αυτό το θέμα λίγο ακόμη. Η Αφροδίτη γυρίζει ανάδρομη στο ζώδιό σας, μειώνοντας τη φυσική σας ηλιοφάνεια… Και ο Δίας θα κινείται ανάδρομος στη ζώνη των μυστηρίων σας, προσθέτοντας ακόμα περισσότερη ίντριγκα και δράμα, υπογείως!

Τον Ιούνιο μπορεί να τελειώσει μια ερωτική σας σχέση η οποία αμφισβητείται, από δύο εκλείψεις: Μια ηλιακή έκλειψη στη ζώνη των αξιών σας και μια σεληνιακή έκλειψη στη ζώνη της ερωτικής σας ζωής!

2020 Δίδυμοι Ετήσιες Προβλέψεις

Ένας τεταμένος Ιούλιος βλέπει ένα αδιέξοδο στην προσωπική σας ζωή: Ο Ήλιος αντιτίθεται στην ευθυγράμμιση Δία/Κρόνου/Πλούτωνα, φέρνοντας ξανά σε σύγκρουση τις αξίες σας και την ερωτική ζωή σας, υποστηριζόμενη από άλλη μία σεληνιακή έκλειψη!

Κάντε υπομονή Δίδυμοι. Από τον Αύγουστο η ένταση θα εξομαλυνθεί, καθώς η ηλιόλουστη Αφροδίτη μπαίνει στη ζώνη των αξιών σας… Και εξαπλώνεται σαν χαλαρωτικό, καταπραϋντικό βάλσαμο. Η επικοινωνία γίνεται πολύ ευκολότερη το Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο, που η Αφροδίτη φωτίζει τη ζώνη της οικογένειας, που σας περιβάλλει με άνεση και αγάπη!

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Ωστόσο, το 2020 δεν έχει τελειώσει… Και μια Σεληνιακή έκλειψη στους Διδύμους το Νοέμβριο, σας προκαλεί να θυμηθείτε ποιοι είστε και τι αντιπροσωπεύετε. Οι σχέσεις σας βρίσκονται στο προσκήνιο και πάλι τον Δεκέμβριο, με μια ηλιακή έκλειψη στη ζώνη της ερωτικής σας ζωής!

Μόλις ο Δίας μεταβεί στη ζώνη σας της περιπέτειας, στα τέλη Δεκεμβρίου, αρχίζετε ν’ αναπνέετε και πάλι. Η μάλλον υπέροχη σύνοδος Δία / Κρόνου στη ζώνη της περιπέτειας, καθώς τελειώνει η χρονιά, υποδηλώνει ότι οι νέοι ορίζοντες βρίσκονται ακριβώς δίπλα σας!

Το 2020 θα είναι μια δύσκολη διαδρομή μερικές φορές… Αλλά θα τελειώσετε τη χρονιά πιο σίγουροι από ποτέ, για τις αξίες σας!

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2020 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66