2020 Ζυγός Ετήσιες Προβλέψεις

zygos-kai-diakopes

2020 Ζυγός Ετήσιες Προβλέψεις

2020 Ζυγός Πόση σταθερότητα αισθάνεστε;

Νιώθετε ωραίοι και ασφαλείς; Καλώς!

Αλλά προετοιμαστείτε να βρεθείτε στο επίκεντρο των προκλήσεων το 2020!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2020 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Το σημαντικότερο αστρολογικό γεγονός της χρονιάς, μια σπάνια σύνοδος μεταξύ Κρόνου και Πλούτωνα, γίνεται στη δική σας οικιακή και οικογενειακή ζώνη: Και υποδηλώνει ότι μεγάλες αλλαγές έρχονται… Στο πώς ζείτε ή στον τρόπο που λειτουργεί η οικογενειακή σας δυναμική. Τελικά, αυτές οι αστρολογικές αλλαγές θα είναι θετικές. Αλλά ίσως να μην φαίνονται έτσι καθώς ξετυλίγονται, οπότε μπορεί να βρεθείτε σε μια δύσκολη πορεία!

Οι αλλαγές στην οικογενειακή σας ζωή μπορεί να βρουν μια ριζική αιτία στις μεταβολές της σταδιοδρομίας σας. Αυτό προαναγγέλλει η σεληνιακή έκλειψη τον Ιανουάριο στη ζώνη της καριέρας σας… Η οποία ακολουθείται σύντομα από τη σύνοδο Κρόνου / Πλούτωνα και γίνεται ακριβής!

taro-zodia-76

Ο Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος στη ζώνη της καθημερινής σας ρουτίνας τον Φεβρουάριο. Και καταφτάσει και ο μαχητικός Άρης, στη ζώνη σας του σπιτιού και της οικογένειας. Τώρα θα αρχίσετε να αισθάνεστε ότι η αλλαγή είναι αναπόφευκτη!

Τον Μάρτιο ο Κρόνος μετακινείται στη ζώνη σας της διασκέδασης, όπως κι ο Άρης επίσης. Και η σύγκρουση μεταξύ σοβαρότητας και παρορμητισμού, μπορεί να υπογραμμίσει ότι τόσο δημιουργικά όσο και στον ελεύθερο χρόνο σας, όλα συμπιέζονται!

2020 Ζυγός Ετήσιες Προβλέψεις

Ο Πλούτωνας γυρίζει ανάδρομος στη ζώνη του σπιτιού τον Απρίλιο, η Αφροδίτη στρέφεται στη ζώνη σας της περιπέτειας. Φαίνεται ότι είναι σίγουρα η ώρα να επανεξετάσετε την έδρα σας : Είτε αυτή είναι μία μετακόμιση, μια ανακαίνιση ή καινούργια βοσκοτόπια!

prodosia

Μπορεί να διαπιστώσετε ότι οι αρχικές προσπάθειές σας είναι μπλοκαρισμένες, εξαιτίας των ανάδρομων Αφροδίτη – Δία – Κρόνου τον Μάιο. Αλλά μέχρι την ηλιακή έκλειψη στη ζώνη της σταδιοδρομίας σας τον Ιούνιο, το αστρολογικό σας μονοπάτι ξεκαθαρίζει. Αν αυτό αποδειχθεί μια κίνηση ή μια μετατόπιση της οικογενειακής δυναμικής που συνδέεται με την καριέρα σας, μπορεί να ξεκινήσει μια μάλλον απότομη εκκίνηση!

Όλο τον Ιούλιο, ο Ήλιος κάνει μια σειρά από αντιθέσεις στο τρίο των Δία / Κρόνου / Πλούτωνα: Θα υπογραμμίσει τη σύγκρουση μεταξύ της οικογενειακής και της επαγγελματικής σας ζωής. Υπάρχει επίσης μια σεληνιακή έκλειψη στην οικογενειακή σας ζώνη, που μπορεί να χρειαστεί δραματική ενέργεια!

2020 Ζυγός Ετήσιες Προβλέψεις

Τον Αύγουστο η Αφροδίτη μεταβαίνει στη ζώνη της σταδιοδρομίας σας. Φαίνεται ότι έχετε κάνει την επιλογή σας και δώσατε προτεραιότητα στην επαγγελματική σας ζωή σε αυτό το σημείο… Και μόλις γίνει η επιλογή, η ανησυχία γύρω από τη ζωή στο σπίτι σας θα αρχίσει να εξασθενίζει. Πολλή ανακούφιση, χωρίς αμφιβολία, καθώς δεν σας αρέσουν οι συγκρούσεις!

zwdia-zodia-astrologia-65

Και το άγχος αρχίζει πλέον να εξαφανίζεται. Μία ελπιδοφόρα σύνοδος Δία / Κρόνου σε αυτή την περιοχή
Η αστρολογία του Σεπτέμβρη δείχνει ότι χρειάζεται λίγος χρόνος, για να γίνουν με ηρεμία οι αλλαγές στην καινούργια σας καθημερινότητα: Ο Άρης γυρίζει ανάδρομος στη ζώνη των σχέσεων σας. Αλλά με την Αφροδίτη στην κοινωνική σας ζώνη, είναι μια ανέμελη εποχή που εξαφανίζει το άγχος των τελευταίων μηνών!

Μην εκπλαγείτε αν εξακολουθείτε να αισθάνεστε φαγούρα στα πόδια, ακόμα κι αν έχετε ήδη μετακομίσει… Ειδικά το Νοέμβριο, όταν μια σεληνιακή έκλειψη στη ζώνη της περιπέτειας, σας προτρέπει να δείτε περισσότερο τον κόσμο!

2020 Ζυγός Ετήσιες Προβλέψεις

Καθώς το 2020 πλησιάζει στο τέλος, ο Δίας μετακινείται στη ζώνη της διασκέδασης… Και το άγχος αρχίζει πλέον να εξαφανίζεται. Μία ελπιδοφόρα σύνοδος Δία / Κρόνου σε αυτή την περιοχή στα τέλη Δεκεμβρίου, σας καθοδηγεί: Να κάνετε έντονη είσοδο στο 2021, από μια πιο σταθερή και ασφαλή πλέον βάση – και με ένα τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπό σας!

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2020 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66