2020 Ζώδια Δίδυμοι Ερωτικός Οδηγός

epanasyndesi-antras-didymos-zwdia

2020 Ζώδια Δίδυμοι Ερωτικός Οδηγός .

2020 Ζώδια Δίδυμοι 13 Ιανουαρίου 2020 (12 – 14 Ιανουαρίου 2020) Αφροδίτη τετράγωνο Ωροσκόπος

Μια έντονη ανάγκη για αρμονία, στοργή, έγκριση ή ενασχόληση χρωματίζει τη στάση και τις αποφάσεις σας τώρα. Γενικά, είναι πιθανό να φέρει πολλές ευκολίες και να δημιουργήσει θετικά συναισθήματα στις αλληλεπιδράσεις και στις προσωπικές σας σχέσεις. Όμως σε περίπτωση που θα κινηθείτε δυναμικά για λογαριασμό σας, θα μπορούσε να λειτουργήσει εναντίον σας. Οι δικές σας αξίες ή ο τρόπος έκφρασης του έρωτα και της στοργής σας, μπορεί να διαφέρει από αυτές κάποιου, τον οποίο συναντάτε τώρα, αλλά επειδή είστε διατεθειμένοι να ευχαριστήσετε και να εξομαλύνετε τις διαφορές σας, όλα πιθανώς θα πάνε καλά. Τουλάχιστον, θα μάθετε κάτι για έναν φίλο ή έναν εραστή που θα σας βοηθήσει να τον καταλάβετε.

Στην πραγματικότητα, οι διαφορές σας μπορεί να είναι ελκυστικές. Εφόσον οι εγωισμοί δεν παρεμβαίνουν, ο έρωτας θα βασιλέψει! Η επιθυμία σας για ευχαρίστηση, άνεση κι έρωτα εμφανίζεται στο προσκήνιο και μπορεί να επηρεάσει την εργασία ή κάποιες σύνθετες καταστάσεις στις οποίες πρέπει να ενεργείτε δυναμικά και για λογαριασμό σας.

zodia-taro-45

Η διάθεση και η στάση σας είναι συμφιλιωτική και η ανάγκη σας για έρωτα και αποδοχή είναι αυξημένη.

13 Ιανουαρίου 2020 (12 Ιανουαρίου – 7 Φεβρουαρίου 2020) Αφροδίτη στο 10ο οίκο

Αφροδίτη στον 10ο οίκο

Πού: Μέσω της καριέρας σας, από στόμα σε στόμα, σε μέρη επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, και όπου υπάρχει ανάμειξη εργασίας με ευχαρίστηση. Πώς: Εκφράζοντας την πιο υπεύθυνη και ικανή πλευρά σας. Οι σχέσεις που ξεκινάνε τώρα είναι: υπεύθυνες, συνειδητοποιημένες, σοβαρές, μακροπρόθεσμες. Ενίσχυση της αγάπης τώρα: Κοινοί στόχοι, δόμηση της σχέσης σας, πράγματα που σας κάνουν να νιώθετε ασφαλείς, δείχνοντας την πιο υπεύθυνη πλευρά σας.

7 Φεβρουαρίου 2020 (7 – 8 Φεβρουαρίου 2020) Αφροδίτη εξάγωνο Ωροσκόπος

Λαμπερές κι ευχάριστες αλληλεπιδράσεις χαρακτηρίζουν αυτή τη χρονική περίοδο. Μπορείτε να αποκτήσετε ό, τι θέλετε μέσω της διπλωματίας ή της γοητείας σας, της υποστήριξης των φίλων σας… παρά με την τόλμη και τον αυθορμητισμό σας. Είστε πρόθυμοι να κάνετε παραχωρήσεις για να διατηρήσετε την αρμονία στο περιβάλλον σας. Μπορείτε να προσελκύσετε ό, τι θέλετε και ό,τι χρειάζεστε, αντί πιεστείτε ή να τα κάνετε όλα μόνοι σας. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό διάστημα, για να βγείτε ραντεβού ή να ζητήσετε από κάποιον μια χάρη… επειδή αφήνετε θετικές εντυπώσεις. Απολαμβάνοντας όμορφες στιγμές με τους ανθρώπους – ειδικά με γοητευτικούς, όμορφους κι ευφυείς ανθρώπους- είναι πραγματικά αυτό που θέλετε τώρα. Έχετε μια φιλική διάθεση που φέρνει ευκολία στις αλληλεπιδράσεις σας και μια συνολική αίσθηση αρμονίας στη μέρα σας. Επειδή είστε ανοιχτοί στον έρωτα και τις φιλικές χειρονομίες, θα προσελκύσετε αξιόλογους ανθρώπους στη ζωή σας.

7 Φεβρουαρίου 2020 (6 Φεβρουαρίου – 4 Μαρτίου 2020) Αφροδίτη στον 11ο οίκο

Αφροδίτη στον 11ο οίκο

Πού: Μέσω φιλικών κύκλων, συλλόγων, ομαδικών συναντήσεων, οργανώσεων, πάρτι. Πώς: Με φιλικό, εξυπηρετικό, ανεκτικό και δροσερό τρόπο. Δείξτε το μοναδικό και προοδευτικό πνεύμα σας. Οι σχέσεις που ξεκινάνε τώρα είναι: διστακτικές, φιλικές, ανεξάρτητες, πνευματικές, επιφυλακτικές. Ενίσχυση της αγάπης τώρα: Μοιραστείτε μακροπρόθεσμους στόχους, ελπίδες, όνειρα και επιθυμίες. Αντιμετωπίζοντας τον σύντροφό σας, σαν φίλο και σαν εραστή. Επιδεικνύοντας ανοχή και αποδοχή!

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2020 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

2020 Ζώδια Δίδυμοι 4 Μαρτίου 2020 (3 Μαρτίου – 3 Απριλίου 2020) Αφροδίτη στο 12ο οίκο

Αφροδίτη στο 12ο οίκο

Πού: Ιδιωτικά, σε νοσοκομεία ή σε δημόσιες υπηρεσίες, μέσω διαδικτύου ή μέσω ραντεβού στα τυφλά. Πώς: Με την ήρεμη γοητεία σας και την εξυπηρετική και διακριτική σας φύση. Οι σχέσεις που ξεκινάνε τώρα είναι: ιδιωτικές, πίσω από κλειστές πόρτες, απαγορευμένες, οικείες, διακριτικές κι ενδεχομένως μπερδεμένες. Ενίσχυση της αγάπης τώρα: Ανιδιοτελής αγάπη- προσφέροντας στοργή και φροντίδα χωρίς προσδοκία ανταπόδοσης και υποστηρικτική στις ιδιωτικές δραστηριότητες.

3 Απριλίου 2020 (3 – 4 Απρ. 2020) Αφροδίτη σύνοδος Ωροσκόπος

Αυτό το διάστημα θα υιοθετήσετε ένα ελκυστικό, γοητευτικό, κι ανοιχτά στοργικό τρόπο που θα σας κάνει να κερδίσετε νέους φίλους και θαυμαστές. Κάνετε μια εξαιρετική πρώτη εντύπωση τώρα. Αυτή είναι μια πολύ ευνοϊκή στιγμή για να κάνετε κάτι ώστε να βελτιώσετε την εμφάνισή σας, όπως να κόψετε τα μαλλιά σας ή να αγοράσετε καινούργια ρούχα. Ο προσωπικός σας μαγνητισμός είναι ισχυρός και προσελκύετε εκτίμηση, στοργή και προσοχή αυτή τη στιγμή. Τα ερωτικά συναισθήματα, η επιθυμία για ομορφιά και για δημιουργία, είναι ισχυρά. Εμπλουτίζετε το περιβάλλον σας και δίνετε ιδιαίτερη προσοχή στην εμφάνισή σας. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας ή να κάνετε κάτι διασκεδαστικό, μόνο για σας!

3 Απριλίου 2020 (2 Απριλίου – 7 Αυγούστου 2020) Αφροδίτη στον 1ο οίκο

Αφροδίτη στον 1ο οίκο

Πού: Παντού! Πώς: Εκφράζοντας την πρωτοβουλία σας, τη φυσική σας γοητεία, τη φιλικότητα, την ενίσχυση των όμορφων χαρακτηριστικών σας και του προσωπικού σας στυλ, εκφράζοντας την αυτοπεποίθησή σας. Οι σχέσεις που ξεκινάνε τώρα είναι: ευχάριστες, δραματικές, δυναμικές. Ξεκινάνε γρήγορα και οι προσδοκίες είναι τέτοιες, ώστε να είναι συναρπαστικές και αυθόρμητες. Ενίσχυση της αγάπης τώρα: Έχετε την τάση να χρησιμοποιείτε τη γοητεία, την ευγενική εμπλοκή και την ερωτική πειθώ, αντί για πιο άμεσες, δυναμικές μεθόδους για να πάρετε αυτό που θέλετε. Γοητεία, αυθορμητισμός.

μελλοντολόγος

7 Αυγούστου 2020 (6 Αυγούστου – 6 Σεπτεμβρίου 2020) Αφροδίτη στο 2ο οίκο

Αφροδίτη στο 2ο οίκο

Πού: Σε αγορές, χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, εστιατόρια. Πώς: εκφράζοντας την πίστη, την αξιοπιστία, την καλή γεύση, την αισθησιασμό, την απλότητα και την πρακτικότητά σας. Οι σχέσεις που ξεκινάνε τώρα είναι: αισθησιακές, κτητικές, άνετες, μακροχρόνιες, σταθερές, αξιόπιστες και πιστές. Ενίσχυση της αγάπης τώρα: Απολαμβάνοντας τη στιγμή, τις αισθησιακές απολαύσεις, τη σταθερότητα, τα δώρα, τις γήινες απολαύσεις.

6 Σεπτεμβρίου 2020 (6 – 7 Σεπτεμβρίου 2020) Αφροδίτη εξάγωνο Ωροσκόπος

Λαμπερές κι ευχάριστες αλληλεπιδράσεις χαρακτηρίζουν αυτή τη χρονική περίοδο. Μπορείτε να αποκτήσετε ό, τι θέλετε μέσω της διπλωματίας ή της γοητείας σας, της υποστήριξης των φίλων σας… παρά με την τόλμη και τον αυθορμητισμό σας. Είστε πρόθυμοι να κάνετε παραχωρήσεις για να διατηρήσετε την αρμονία στο περιβάλλον σας. Μπορείτε να προσελκύσετε ό, τι θέλετε και ό,τι χρειάζεστε, αντί πιεστείτε ή να τα κάνετε όλα μόνοι σας.

Αυτό είναι ένα εξαιρετικό διάστημα, για να βγείτε ραντεβού ή να ζητήσετε από κάποιον μια χάρη… επειδή αφήνετε θετικές εντυπώσεις. Απολαμβάνοντας όμορφες στιγμές με τους ανθρώπους – ειδικά με γοητευτικούς, όμορφους κι ευφυείς ανθρώπους- είναι πραγματικά αυτό που θέλετε τώρα. Έχετε μια φιλική διάθεση που φέρνει ευκολία στις αλληλεπιδράσεις σας και μια συνολική αίσθηση αρμονίας στη μέρα σας. Επειδή είστε ανοιχτοί στον έρωτα και τις φιλικές χειρονομίες, θα προσελκύσετε αξιόλογους ανθρώπους στη ζωή σας.

taro-zodia-76

2020 Ζώδια Δίδυμοι 6 Σεπτεμβρίου 2020 (5 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου 2020) Αφροδίτη στον 3ο οίκο

Αφροδίτη στον 3ο οίκο

Πού: Στη γειτονιά σας, στο σχολείο, σε κοινωνικές δραστηριότητες, μέσω τηλεφώνου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μέσα από ενδιαφέρουσες συζητήσεις. Πώς: Εκφράζοντας την κοινωνικότητα, την ομιλία, τη φιλικότητά σας, ακούγοντας και επικοινωνώντας με έναν ευχάριστο, ανεπηρέαστο τρόπο, δίνοντας έμφαση στην πνευματική κι έξυπνη φύση σας. Οι σχέσεις που ξεκινάνε τώρα είναι: ευφυείς, παιχνιδιάρικες, πνευματικές… ίσως όχι πολύ ανθεκτικές ή βαθιές. Ενίσχυση της αγάπης τώρα: Ανοίγοντας τις γραμμές επικοινωνίας, κάνοντας σύντομα ταξίδια με το ταίρι σας, στέλνοντας μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου…διαφορετικά, επικοινωνώντας κι έχοντας μια ανοιχτή και παιχνιδιάρικη προσέγγιση στον έρωτα.

2 Οκτωβρίου 2020 (2 – 3 Οκτωβρίου 2020) Αφροδίτη τετράγωνο Ωροσκόπος

Μια έντονη ανάγκη για αρμονία, στοργή, έγκριση ή αίσθηση του να ανήκετε κάπου, χρωματίζει τη στάση και τις αποφάσεις σας τώρα. Γενικά, είναι πιθανό να φέρει την ευκολία και να δημιουργήσει θετικά συναισθήματα στις αλληλεπιδράσεις και στις προσωπικές σας σχέσεις! αλλά σε περίπτωση που θα πρέπει να κινηθείτε δυναμικά για λογαριασμό σας, θα μπορούσε να λειτουργήσει εναντίον σας. Οι δικές σας αξίες ή ο τρόπος έκφρασης της αγάπης και της αγάπης μπορεί να διαφέρουν από κάποιον που συναντάτε τώρα, αλλά επειδή είστε διατεθειμένοι να ευχαριστήσετε και να εξομαλύνετε τις διαφορές, όλα είναι πιθανό να αποδειχθούν καλά.

Τουλάχιστον, θα μάθετε κάτι για έναν φίλο ή έναν εραστή που θα σας βοηθήσει να τον καταλάβετε. Στην πραγματικότητα, οι διαφορές σας μπορεί να είναι ελκυστικές. Εφόσον οι εγωισμοί δεν παρεμβαίνουν, ο έρωτας θα βασιλέψει! Η επιθυμία σας για ευχαρίστηση, ευκολία και αγάπη εμφανίζεται στο προσκήνιο και μπορεί να επηρεάσει την εργασία ή τις περίπλοκες καταστάσεις στις οποίες πρέπει να ενεργείτε δυναμικά και για λογαριασμό σας. Η διάθεση και η στάση σας είναι συμφιλιωτική και η ανάγκη σας για αγάπη και έγκριση αυξημένη.

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2020 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

2020 Ζώδια Δίδυμοι 2 Οκτωβρίου 2020 (1 – 27 Οκτωβρίου 2020) Αφροδίτη στον 4ο οίκο

Αφροδίτη στον 4ο οίκο

Πού: Στο σπίτι σας, μέσα από οικογενειακές συγκεντρώσεις, δραστηριότητες ακίνητης περιουσίας, στο σπίτι κάποιου άλλου. Πώς: Με την έκφραση και την έμφαση στις φυσικές σας ιδιότητες, την αφοσίωση, την ησυχία, τη φροντίδα. Οι σχέσεις που ξεκινάνε τώρα είναι: συναισθηματικά φορτισμένες, ενδοοικογενειακές, δυνητικά μακροχρόνιες, κάπως ιδιωτικές – ουσιαστικές και βαθιές. Οι σχέσεις είναι πιθανό να είναι συναισθηματικές και ίσως κάπως στενόμυαλες.

Ένα ρομάντζο που ξεκινάει τώρα θα χαρακτηρίζεται από ευαισθησία, ανησυχία και φροντίδα από τη θετική πλευρά…. αλλά θα μπορούσε επίσης να είναι κυκλοθυμική και εξαρτώμενη. Αν ψάχνετε για ένα ρομάντζο που θα μπορούσε να οδηγήσει σε γάμο και οικογένεια, αυτή είναι μια ευνοϊκή στιγμή. Ενίσχυση της αγάπης τώρα: Απολαύστε κοινές δραστηριότητες μαζί, φωλιάζοντας στην αγκαλιά ο ένας του άλλου, περνώντας ήσυχες στιγμές μαζί, εκφράζοντας φροντίδα και προστασία στον εραστή σας!

27 Οκτωβρίου 2020 (27 – 28 Οκτωβρίου 2020) Αφροδίτη τρίγωνο Ωροσκόπος

Η ξεκούραση, η απόλαυση και η ευχαρίστηση, τονίζονται τώρα. Δεν είναι εποχή για να προωθήσετε τον εαυτό σας ή να συμμετάσχετε σε δραστηριότητες που απαιτούν έντονο ανταγωνισμό ή μεγάλη κατανάλωση ενέργειας. Οι συνεργασίες, οι αρμονικές προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις είναι πιο σημαντικές για σας, αυτή τη στιγμή. Μια ευχάριστη, στοργική, χαλαρή ή ευγενική στάση, διευκολύνει τις αλληλεπιδράσεις σας τώρα και μπορεί να ανοίξει πόρτες ή να βοηθήσει να χαλαρώσουν ταραγμένες καταστάσεις με τις οποίες εργάζεστε τελευταία.

Μπορείτε να προσελκύσετε ό, τι θέλετε και χρειάζεστε, αντί να πιεστείτε ή να τα κάνετε όλα μόνοι σας. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό διάστημα για να βγείτε ραντεβού ή να ζητήσετε από κάποιον μια χάρη, επειδή κάνετε εξαιρετική εντύπωση αυτή τη στιγμή. Απολαμβάνοντας όμορφες στιγμές με τους άλλους – ειδικά με όμορφους, γοητευτικούς, κι ευφυείς ανθρώπους- είναι πραγματικά αυτό που θέλετε τώρα. Έχετε μια φιλική διάθεση που φέρνει ευκολία στις αλληλεπιδράσεις σας και μια συνολική αίσθηση αρμονίας στη μέρα σας. Επειδή είστε ανοιχτοί στον έρωτα και τις φιλικές χειρονομίες, θα προσελκύσετε αξιόλογους ανθρώπους στη ζωή σας.

Συμπέρασμα: Μια πολύ βολική και εύκολη ενέργεια, είναι μαζί σας τώρα.

27 Οκτωβρίου 2020 (27 Οκτωβρίου- 21 Νοεμβρίου 2020) Αφροδίτη στον 5ο οίκο

Αφροδίτη στον 5ο οίκο

Πού: Σε κέντρα διασκέδασης ή πάρτι. Πώς: Εκφράζοντας και τονίζοντας τις παιχνιδιάρικες, δραματικές, αυθόρμητες και διασκεδαστικές σας ιδιότητες. Οι σχέσεις που ξεκινάνε τώρα είναι: Συνήθως πολύ ρομαντικές, πλούσιες, παιχνιδιάρικες και ολοκληρωμένες. Εκπέμπουν ενέργεια και υπερηφάνεια. Μπορεί επίσης να είναι αρκετά δραματικές ή μελοδραματικές. Ενίσχυση της αγάπης τώρα: Εστιάζοντας κι επιδεικνύοντας τον εαυτό σας, κάνοντας ευχάριστες δραστηριότητες κι εκφράζοντας τη ρομαντική και αυθόρμητη πλευρά σας.

taro-zodia-098

2020 Ζώδια Δίδυμοι 21 Νοεμβρίου 2020 (21 – 22 Νοεμβρίου 2020) Αφροδίτη χιαστί Ωροσκόπος

Δεν έχετε καμία διάθεση για να δημιουργήσετε προβλήματα ή να προκαλέσετε δυσάρεστες ενέργειες ανά πάσα στιγμή. Επομένως, οι σχέσεις σας, μπορούν να είναι ομαλές! Αυτό όμως, μπορεί να σας κοστίσει. Μπορεί να είστε σε ειρήνη με τους άλλους και σε πόλεμο με τον εαυτό σας. Μπορείτε να ακολουθήσετε κάτι τώρα που θα «χτυπιέστε» γι’ αυτό, αργότερα. Επιλέξτε προσεκτικά τις παρέες σας. Ο χρόνος που περνάτε με αυτούς που πραγματικά εμπιστεύεστε, δεν πρέπει να είναι πρόβλημα.

Μια έντονη ανάγκη για αρμονία, στοργή, έγκριση ή ενασχόληση, χρωματίζει τη στάση και τις αποφάσεις σας τώρα. Γενικά, αυτό είναι πιθανό να φέρει ευκολίες και να δημιουργήσει θετικά συναισθήματα στις αλληλεπιδράσεις και στις προσωπικές σας σχέσεις! Αλλά σε περίπτωση που θα πρέπει να κινηθείτε δυναμικά για λογαριασμό σας θα λειτουργήσει εναντίον σας. Τουλάχιστον, θα μάθετε κάτι για έναν φίλο ή έναν εραστή που σας βοηθήσει να τον καταλάβετε. Στην πραγματικότητα, οι διαφορές σας μπορεί να είναι ελκυστικές. Αν δεν παρεμβαίνουν εγωισμοί, ο έρωτας θα βασιλέψει!

Συμπέρασμα: θα υπάρχει κάποια αμηχανία στην ρομαντική έκφραση. Θα αισθάνεστε παρεξηγημένοι. Δεν είναι η ιδανική στιγμή για να κάνετε την κίνησή σας.

21 Νοεμβρίου 2020 (20 Νοεμβρίου – 15 Δεκεμβρίου 2020) Αφροδίτη στον 6ο οίκο

Αφροδίτη στον 6ο οίκο

Πού: Στη εργασία ή μέσω αυτής, στο γυμναστήριο, στα καταστήματα υγιεινής διατροφής ή σε ιατρικά ραντεβού. Πώς: Εκφράζοντας και υπογραμμίζοντας την αφοσίωσή σας, την πρακτικότητα, την εργασιακή σας ηθική. Οι σχέσεις που ξεκινάνε τώρα είναι: Πρακτικές- θα μοιάζουν με πνευματικές συναντήσεις. Μπορεί να είναι άνισες οι σχέσεις κατά κάποιο τρόπο – αυτές που απαιτούν θυσίες για να διατηρηθούν – όπως ανάμεσα σε εργοδότη / υπάλληλο, ή δάσκαλο/φοιτητή. Ενίσχυση της αγάπης τώρα: Συμμετοχή σε καθημερινές δραστηριότητες, παροχή υπηρεσιών ή μικρές αγγαρείες για έναν εραστή.

tarw-taro-xartomanteia

2020 Ζώδια Δίδυμοι 15 Δεκεμβρίου 2020 (15 – 16 Δεκεμβρίου 2020) Αφροδίτη αντίθεση Ωροσκόπος

Αισθάνεστε μεγάλη αγάπη και ζεστασιά, με την επιθυμία να δώσετε και να λάβετε αγάπη και εκτίμηση. Επίσης, η επιθυμία σας για ομορφιά διεγείρει τη δημιουργικότητά σας. Αν είστε καλλιτέχνες, η δουλειά σας θα είναι ιδιαίτερα εμπνευσμένη τώρα. Η επιθυμία σας ν’ απολαμβάνετε την ομορφιά ή την πολυτέλεια είναι πιθανή, αυτή τη στιγμή. Αυτή είναι μια πολύ θετική περίοδος για το γάμο σας ή για τις πιο στενές ερωτικές σας σχέσεις. Η ανάγκη σας να είστε μαζί και να μοιράζεστε αγαπημένα συναισθήματα είναι πολύ ισχυρή. Θέλετε να προσφέρετε γενναιόδωρα στους φίλους και τους αγαπημένους σας και να τους χαροποιήσετε. Μπορεί επίσης να συναντήσετε κάποιον που είναι πολύ καλός για σας.

15 Δεκεμβρίου 2020 (14 Δεκ. 2020 – 8 Ιαν. 2021) Αφροδίτη στον 7ο οίκο

Αφροδίτη στον 7ο οίκο

Πού: Οπουδήποτε! Θα μπορούσε όμως να γίνει μέσω διαλόγων ή συναντήσεων. Πώς: Εκφράζοντας και υπογραμμίζοντας τις διπλωματικές, τακτικές, συμβιβαστικές δεξιότητές σας. Εκφράζοντας έναν αρμονικό, συνεργατικό και ευχάριστο τρόπο. Οι σχέσεις που ξεκινάνε τώρα είναι: Αληθινές και συχνά οδηγούν σε δέσμευση. Μπορούν να είναι σίγουρα ρομαντικές, τουλάχιστον στην αρχή. Υπάρχει ένα πραγματικό «δούναι και λαβείν» που σχετίζεται μ’ αυτόν τον οίκο! Ωστόσο, μπορεί να μοιάζει υπολογιστική. Ενίσχυση της αγάπης τώρα: Αυτή είναι ίσως η πιο ευνοϊκή εποχή του χρόνου για την ενίσχυση μιας υπάρχουσας σχέσης. Εκφράζοντας το ανοιχτό ενδιαφέρον για έναν εραστή, ακούγοντας την άποψή του για κάποιο θέμα, κάνοντας συμβιβασμούς.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2020 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος