2020 Ζώδια – Φιλοδοξίες και πάθη από τον πυρήνα

oneirokritis-ptwsi-oneiro

2020 Ζώδια : Σύνοδος Δία / Πλούτωνα .

2020 Ζώδια : Κάθε δεκατρία περίπου χρόνια, ο Δίας, της επέκτασης και της προόδου κάνει σύνοδο με τον Πλούτωνα, πλανήτη της κάθαρσης και της χειραφέτησης.

Κατά τη διάρκεια του 2020, ο Δίας και ο Πλούτωνας θα ξεκινήσουν έναν νέο κύκλο στον Αιγόκερω, με τον Κρόνο παρόντα επίσης στον Αιγόκερω για το μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς.

Στην πραγματικότητα, η χρονιά θα ξεκινήσει με μια σύνοδο ανάμεσα σε Κρόνο / Πλούτωνα….και θα τελειώσει με μια σύνοδο Κρόνου/ Δία, με τη διέλευση του Δία το 2020 να σηματοδοτεί, πως ξεκινάνε όλοι μαζί τον κύκλο της νέας χρονιάς.

zodia-taro-45

Ο Δίας και ο Πλούτωνας θα προσκαλέσουν την επέκταση της ανάπτυξης, θα σκάψουν στη ρίζα των περιστάσεων, για να ανακαλύψουν αυτό που πραγματικά έχει σημασία. Θα είμαστε σε θέση να αναζωογονήσουμε το όραμα κυρίως μέσω των πιθανοτήτων, αντιμετωπίζοντας τις δυσκολίες και ό, τι έχει διαρρήξει την προηγούμενη χρονιά ο Κρόνος και ο Πλούτωνας στο ξεκίνημα του νέου κύκλου.

Ο Δίας με τον Πλούτωνα, θα σχηματίσουν τρεις συνόδους το 2020, που θα διαρκέσουν μεγάλο χρονικό διάστημα… από τον Απρίλιο μέχρι το Νοέμβριο! Θα συμβιβαστούμε με την ιδέα, πως μπορούμε να συλλέξουμε… στη λήξη και στην έναρξη του νέου κύκλου τους. Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

2020 Ζωδια : Σύνοδος Δία / Πλούτωνα .

Ο Δίας θα σχηματίσει την πρώτη του σύνοδο με τον Πλούτωνα στις 4 Απριλίου 2020 στις 25ο του Αιγόκερω… με τον Δία και τον Πλούτωνα να κινούνται σε ορθή πορεία. Στις 30 Ιουνίου 2020 θα σχηματίσουν τη δεύτερη σύνοδο στις 25ο του Αιγόκερω, με τον Δία και τον Πλούτωνα να κινούνται ανάδρομοι . Τέλος, αφού ο Δίας και ο Πλούτωνας θα γυρίσουν σε ορθή πορεία, θα κάνουν την τελική σύνοδο της σειράς, στις 12 Νοεμβρίου 2020 στις 23ο του Αιγόκερω.

Σαν αποτέλεσμα, μπορούμε να περιμένουμε να δημιουργηθεί τον Απρίλιο, μια αρχική αφήγηση των αλλαγών, που συμπίπτουν με την ένωση του Δία με τον Πλούτωνα, με μια σημαντική εξέλιξη των γεγονότων ή με μια αναγκαία αναθεώρηση, που συμβαίνει τον Ιούνιο και τον Ιούλιο! Αυτές οι αλλαγές απαιτούν ολοκλήρωση και σκέψη για το πώς να προχωρήσουμε πιο αποτελεσματικά. Μέχρι τη στιγμή που θα φτάσουμε στο Νοέμβριο, θα μάθουμε πώς μπορούμε να προσαρμοστούμε με τις εξελίξεις, βρισκόμενοι στο κατώφλι ενός νέου κύκλου ανάμεσα σε Δία και Πλούτωνα.

μελλοντολόγος

2020 Ζώδια : Σύνοδος Δία / Πλούτωνα .

Θα μπορέσουμε μάλιστα να κατανοήσουμε καλύτερα, πώς να εργαστούμε με τις πληροφορίες και την ευαισθητοποίηση, που έχουμε κερδίσει.

Δεδομένου ότι ο Δίας και ο Πλούτωνας κάνουν σύνοδο στον Αιγόκερω, θα βρίσκονται υπό την ηγεσία του αργού και σταθερού Κρόνου, φέρνοντας δοκιμές που θα μετριάσουν την πιθανή υπέρβαση και τον πληθωρισμό του Δία. Ο Δίας, ο Πλούτωνας και ο Κρόνος που διελαύνουν τον Αιγόκερω, θα φέρουν μαθήματα ωριμότητας κι ευθύνης, μέσω της αποδοχής των φυσικών κύκλων της αλλαγής.

Η σύνοδος Δία / Πλούτωνα, μπορεί να προκαλέσει ακραίες φιλοδοξίες για προσωπική εξουσία! Όμως η διέλευσή τους μέσω του Αιγόκερω μαζί με τον Κρόνο, σημαίνει ότι θα πρέπει να προσαρμόσουμε τις φιλοδοξίες μας. Να αντιμετωπίσουμε τους περιορισμούς, όσον αφορά τους υλικούς πόρους και τον διαθέσιμο χρόνο και χώρο! Οι δυσκολίες που υφίστανται, θα φέρουν την αναθεώρηση όσων πρέπει να καλλιεργηθούν και ν’ αναπτυχθούν….όπως και όσων πρέπει να απομακρυνθούν. Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

tarw-taro-xartomanteia

2020 Ζώδια : Σύνοδος Δία / Πλούτωνα .

Το δώρο του Δία σε συνεργασία με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, είναι η ικανότητά του να μας καθοδηγήσει κάτω από την επιφάνεια των υλικών συνθηκών. Ετσι ώστε να μπορέσουμε να αξιοποιήσουμε τις ρίζες της μορφής και να οραματιστούμε για όσα θα εκδηλωθούν από το υποσυνείδητο.

Ο Δίας σε σύνοδο με τον Πλούτωνα μπορεί να φέρει μια έντονη, λατρευτική εστίαση σε μια εργασία που επεκτείνεται…. πέρα από ό, τι οι προϋποθέσεις και οι κοινωνικές επιρροές, μας έχουν πείσει ότι ήταν δυνατό ή αδύνατο. Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

zodia-astra-tarot

Θα αισθανθούμε την αναζωογονητική επιρροή του Δία και του Πλούτωνα όταν συμμετέχουμε πλήρως σε στιγμές δημιουργίας. Εστιάζοντας στη γεφύρωση του άυλου με το υλικό… και εκδηλώνοντας φανταστικές ιδέες.

Αντί να είστε υπερβολικά συνδεδεμένοι με την εξωτερική επικύρωση και τις προσδοκίες, επιτρέψτε στον Δία και τον Πλούτωνα να σας βοηθήσουν. Θα ανακαλύψετε τον ουσιαστικό, εσωτερικό σκοπό…. που πραγματικά επιθυμείτε να επιτύχετε. Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA