2020 Ιχθύες Ετήσιες Προβλέψεις

nea-selini-ixtheis

2020 Ιχθύες Ετήσιες Προβλέψεις

2020 Ιχθύες Κατά τη διάρκεια του 2020 θα κληθείτε να εργαστείτε πίσω από τις σκηνές με πολλούς τρόπους, Ιχθύες!

Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι θα είσαστε λιγότερο ορατοί στη δουλειά σας.

Το μεγαλύτερο αστρολογικό γεγονός της χρονιάς, είναι η σύνοδος Κρόνου/ Πλούτωνα. Θα υπογραμμίσει την ανάγκη να απομακρυνθείτε από το προσκήνιο και να υπηρετήσετε με πιο έμμεσο τρόπο!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2020 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Θα δείτε ότι αυτό θα αρχίσει να συμβαίνει σχεδόν αμέσως: Με μια σεληνιακή έκλειψη στη ζώνη του «εγώ» σας τον Ιανουάριο, ακολουθούμενη γρήγορα από την ακριβή σύνοδο Κρόνου/Πλούτωνα στην απρόσωπη ζώνη σας!

Ο Άρης διέρχεται την περιοχή της σταδιοδρομίας σας αυτή τη στιγμή, οπότε μπορεί να πάθετε κάτι σαν σοκ, αν κάποιος κλέψει τη δόξα σας. Μπορεί να είναι δύσκολο να το χειριστείτε αρχικά… Και με τον ανάδρομο Ερμή το Φεβρουάριο στο ζώδιό σας, ούτε το να μιλάτε για τα συναισθήματά σας θα είναι εύκολο!

zodia-zwdia-9988

Αλλά τον Μάρτιο, ο Κρόνος φτάνει στη ζώνη προστασίας της ιδιωτικής σας ζωής. Οπότε θα οδηγηθείτε να ζήσετε μια ελαφρώς λιγότερο δημόσια ζωή. Ο Άρης φθάνει επίσης εδώ: Επηρεάζει την πνευματικότητά σας, οδηγώντας σας να αναζητήσετε κάποιες απαντήσεις. Μπορείτε να μάθετε πολλά μέσα από προσευχή ή διαλογισμό, κατά το πρώτο εξάμηνο του 2020!

2020 Ιχθύες Ετήσιες Προβλέψεις

Απασχοληθείτε με την οικογενειακή ζωή σας τον Απρίλιο και τον Μάιο, καθώς η Αφροδίτη διέρχεται από αυτή την περιοχή πριν γυρίσει εκεί ανάδρομη. Με τον Πλούτωνα, τον Δία και τον Κρόνο επίσης ανάδρομους, είναι η ιδανική αστρολογική ευκαιρία… Για θεραπεία, αντί να βιαστείτε να οδηγηθείτε σ’ έναν έντονο τρόπο ζωής!

chartomantia-098

Η ησυχία αρχίζει να εξατμίζεται μόλις φτάσει ο Άρης στους Ιχθύες. Και η ηλιακή έκλειψη τον Ιούνιο στη ζώνη του «εγώ»σας, πιθανόν να μην περάσει ήσυχα. Ο Ερμής είναι και αυτός εδώ… Και έτσι μπορείτε να αγωνιστείτε για να αντιδράσετε με αξιοπρέπεια, σε μια επίπληξη ή σε κάτι που σχετίζεται με την εργασία σας. Κάντε υπομονή, για μια σεληνιακή έκλειψη στη ζώνη της δημόσιας εικόνας σας: Θα ρίξει περισσότερο φως στο «γιατί» είναι απαραίτητο να καθίσετε στο πίσω κάθισμα. Θα καταλάβετε τελικά!

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια του Ιουλίου, μπορείτε να περιμένετε να έχετε λίγες θυμωμένες ή αγανακτισμένες στιγμές. Τώρα θα μπείτε στον νέο σας ρόλο, καθώς ο Ήλιος σχηματίζει μια σειρά αντιθέσεων στη σύνοδο Κρόνου/Πλούτωνα εκείνο τον μήνα. Οπότε ο θυμός δεν θα κρυφτεί, γύρω από την ώρα της σεληνιακή έκλειψης στην απρόσωπη ζώνη σας!

zwdia-zodia-astrologia-65

Το Σεπτέμβριο, θα μάθετε να εκτιμάτε τον εαυτό σας περισσότερο από τον δημόσιο ρόλο σας. Αυτό υποδεικνύει ο Άρης, που γυρίζει ανάδρομος στη ζώνη των αξιών σας. Ταυτόχρονα, η όμορφη Αφροδίτη διασχίζει τη ζώνη της καθημερινής σας ζωής, βοηθώντας σας να προσαρμοστείτε. Αναμείνετε ένα μικρό άλμα το Νοέμβριο, κατά τη διάρκεια μιας σεληνιακής έκλειψης στην οικογενειακή σας ζώνη. Αλλά είναι ο Δεκέμβριος που θα κάνει τα αποκαλυπτήρια όλης της χρονιάς: Η ηλιακή έκλειψη στη ζώνη της καριέρας σας, δείχνει μια εκπληκτική ή συγκλονιστική νέα αρχή!

2020 Ιχθύες Ετήσιες Προβλέψεις

Δεν γνωρίζατε πως οι ενέργειες της χρονιάς μέχρι τώρα, σας προετοίμαζαν για αυτό το σημείο. Ο Δίας πρόκειται να μεταφερθεί στην πνευματική σας ζώνη, οπότε η αστρολογία υποδηλώνει ότι θα καταλάβετε: Ότι ακολουθώντας ένα κάλεσμα ή ένα λειτούργημα, είναι πολύ πιο σημαντικό από το να δουλέψετε σ’ένα ρόλο στον οποίο υπάρχει συνεχής αναγνώριση και έπαινοι!

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2020 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66