2020 Καρκίνος Ετήσιες Προβλέψεις

karkinos-selhnh

2020 Καρκίνος Ετήσιες Προβλέψεις

2020 Καρκίνος Το 2020 μπορεί να είναι μια χρονιά βαθιάς και μετασχηματιστικής αλλαγής στην ερωτική σας ζωή ή στις πιο στενές προσωπικές σας σχέσεις!

Το σημαντικότερο αστρολογικό γεγονός της χρονιάς, η σπάνια σύνοδος Κρόνου / Πλούτωνα, λαμβάνει χώρα στις 12 Ιανουαρίου στη ζώνη της ερωτικής σας ζωής….

Και τα αποτελέσματά της θα γίνουν αισθητά εκεί, για το μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2020 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αυτή η σύνοδος αφορά μόνο τη διαμαρτυρία, τη δύναμη και την προπαγάνδα – σε προσωπικό επίπεδο. Αυτή η ενέργεια θα μπορούσε να είναι πραγματικά θορυβώδης… Και μιλά για μια ανισορροπία εξουσίας μέσα σε μια σχέση που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε. Αν και αυτό μπορεί να ακούγεται ζοφερό, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οι Κρόνος και Πλούτωνας είναι δύο ουράνιοι καρμικοί δάσκαλοι στην αστρολογία!

Κάθε φορά που οι πλανήτες αυτοί τερματίζουν κάτι, είναι μόνο για να αναπτυχθεί κάτι καλύτερο στη θέση του. Οι σχέσεις που επιβιώνουν σε αυτή τη διαδικασία, θα ενισχυθούν ανυπολόγιστα. Όσες δεν θα σας δώσουν την αίσθηση της ελευθερίας και της ανανέωσης, θα τερματίσουν!

zodia-zwdia-9988

Δύο ημέρες πριν από τη σύνοδο Κρόνου/Πλούτωνα, υπάρχει μια Σεληνιακή έκλειψη στον Καρκίνο: Αυτή θέτει το σκηνικό για δραματικές αλλαγές, από πολύ νωρίς το 2020!

Το δεδομένο είναι ότι ο αδυσώπητος Άρης κινείται στη ζώνη της αγάπης τον Φεβρουάριο, ενώ ο Κρόνος μετατοπίζεται στη ζώνη της οικειότητας τον Μάρτιο… Όπου αργότερα ενώνεται με τον Άρη. Από αυτά φαίνεται ξεκάθαρα ότι οι πρώτοι τρεις μήνες του 2020 θα είναι χρόνος δοκιμασίας για την ερωτική σας ζωή. Και θα υπάρχει πολύ θυμός και πικρία στο όλο σκηνικό!

2020 Καρκίνος Ετήσιες Προβλέψεις

Τον Απρίλιο, τον Μάιο και τον Ιούνιο, μια πιο αντανακλαστική περίοδος σας δίνει χρόνο να ανασάνετε. Ο Πλούτωνας, ο Δίας, ο Κρόνος και η Αφροδίτη κινούνται όλοι ανάδρομοι στη διάρκεια αυτής της περιόδου… Και σας προτρέπουν να συλλέξετε τις σκέψεις σας και να σχεδιάσετε τη στρατηγική σας για το υπόλοιπο της χρονιάς!

chartomantia-098Αν οι πρώτοι τρεις μήνες ήταν σκληροί, το δεύτερο τρίμηνο είναι η στιγμή να γλείψετε τις πληγές σας και να συνέλθετε. Μια ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σας τον Ιούνιο, θα σας βοηθήσει να καταλάβετε τι είναι πραγματικά σημαντικό για σας… Και πώς θέλετε να επιβεβαιώσετε την ταυτότητά σας, που προοδεύει!

Ο Ιούλιος μπορεί να είναι ένα σημείο αστρολογικής κρίσης στα ζητήματα σχέσεων: Ο Ήλιος αντιτίθεται στη χαλαρή ευθυγράμμιση Δία / Κρόνου /Πλούτωνα. Σας αναγκάζει να επιλέγετε ανάμεσα σε αυτό που είναι καλύτερο για σας και σ’ αυτό που είναι καλύτερο για τη σχέση σας.

Ωστόσο, μόλις έρθει η Αφροδίτη στον Καρκίνο τον Αύγουστο, θα νιώσετε πιο ήρεμοι και πιο σίγουροι για τις επιλογές που κάνετε!

taro-6-9
Προς το τέλος του 2020, το επίκεντρο μετατοπίζεται στην επαγγελματική σας ζωή. Ο Άρης γυρίζει ανάδρομος στη ζώνη της σταδιοδρομίας σας τον Σεπτέμβριο: Γι’ αυτό είναι μια καλή στιγμή να επανεκτιμήσετε την επαγγελματική σας πρόοδο και να σκεφτείτε πού θέλετε να κάνετε καινούργια ξεκινήματα.

2020 Καρκίνος Ετήσιες Προβλέψεις

Ένας δύσκολος ανάδρομος Ερμής τον Οκτώβριο, σας προειδοποιεί να μην δίνετε υποσχέσεις που δεν μπορείτε να κρατήσετε… Ούτε να λάβετε μη υπολογιζόμενα ρίσκα στον έρωτα και στα οικονομικά. Αλλά τον Δεκέμβριο υπάρχει μια τυχερή σύνοδος Δία/ Κρόνου στην περιοχή του γενέθλιου χάρτη σας: Αφορά το πάθος και την οικειότητα, καθώς και τους πόρους και τα οικονομικά – με τον πλούσιο Δία να παραμένει εκεί για κάποιο χρονικό διάστημα. Το 2021 φαίνεται να είναι λιγότερο αγχωτικό, με καλές υποσχέσεις για τα οικονομικά σας και την ερωτική σας ζωή!

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2020 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66