2020 Παρθένος Ετήσιες Προβλέψεις

miniaies-erwtikes-zwdio-parthenos

2020 Παρθένος Ετήσιες Προβλέψεις

2020 Παρθένος Οι φετινές μεγάλες αστρολογικές ειδήσεις – η σπάνια σύνοδος Κρόνου / Πλούτωνα – συμβαίνουν στη ζώνη της διασκέδασής σας!

Αλλά, ειλικρινά, αυτό δεν είναι καθόλου διασκεδαστικό. Κατά τη διάρκεια του 2020 θα πρέπει να σκεφτείτε σοβαρά τις ευθύνες σας…

Και ίσως να μειώσετε μερικά από τα χόμπι σας ή κάποιες πιο ευχάριστες αναζητήσεις σας, για πιο σοβαρά πράγματα!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2020 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ο Ιανουάριος ξεκινάει με μια σεληνιακή έκλειψη στην κοινωνική σας ζώνη, ακολουθούμενη γρήγορα από τη σύνοδο Κρόνου/Πλούτωνα. Οπότε φαίνεται ότι οι φίλοι μπορεί να σας απογοητεύσουν με το ξεκίνημα της χρονιάς. Με τον Άρη να διασχίζει τώρα την οικογενειακή σας ζώνη, θα μπορούσε να υπάρξει και θερμό κλίμα στο σπίτι!

Κατά τη διάρκεια του Φεβρουαρίου, εμφανίζονται δυσκολίες στη ζώνη της ερωτικής σας ζωής: Ευθύνεται ο ανάδρομος Ερμής, ενώ την ίδια στιγμή ο αδίστακτος Άρης μετατοπίζεται στη ζώνη της δημιουργικότητάς σας. Ίσως ο σύντροφός σας να μην καταλαβαίνει τα χόμπι σας ή θέλει να ξοδέψετε λιγότερο χρόνο ή χρήματα για τη διασκέδασή σας!

zwdia-taro-astra

Όταν ο σοβαρός και νηφάλιος Κρόνος μετατοπίζεται στη ζώνη της καθημερινής σας ζωής το Μάρτιο, οι ευθύνες πραγματικά θα αρχίσουν να σας βαραίνουν. Ο Άρης φθάνει επίσης, υπογραμμίζοντας την απογοήτευση που πιθανώς θα νιώσετε… Όταν σας καλεί το καθήκον – και όλα τα άλλα πρέπει να τα αναβάλλετε!

Ο Πλούτωνας γυρίζει ανάδρομος στη δημιουργική σας ζώνη τον Απρίλιο: Είναι μια ευκαιρία να επιστρέψετε στα βασικά, να ξανασκεφτείτε τι προσπαθείτε να δημιουργήσετε και γιατί!
Ο Δίας ενώνεται με τον ανάδρομο Πλούτωνα τον Μάιο, ενώ και ο Κρόνος στρέφεται ανάδρομος στη ζώνη σας της καθημερινότητας και των καθηκόντων. Οπότε ενώ ο ελεύθερος χρόνος σας παρεμποδίζεται, οι ευθύνες σας αυξάνονται. Ο Άρης μεταβαίνει στη ζώνη της ερωτικής σας ζωής αυτή την περίοδο… Και δεν θα εκπλαγεί κανείς, αν οι εντάσεις αυξηθούν στη σχέση σας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου!

2020 Παρθένος Ετήσιες Προβλέψεις

prodosia

Ο Ιούνιος βλέπει μια ηλιακή έκλειψη στην κοινωνική σας ζώνη, καθώς και μια σεληνιακή έκλειψη στην οικογενειακή σας ζώνη: Ίσως η θέση σας στον κόσμο να δοκιμάζεται πραγματικά. Μπορεί να αισθανθείτε ότι δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα σωστό, καθώς οι φίλοι, η οικογένεια και ο σύντροφός σας απαιτούν διαφορετικά πράγματα από σας.

Ευτυχώς, ο Άρης θα μεταφερθεί στη ζώνη των πόρων σας τον Ιούνιο. Οπότε θα είστε σε θέση να σκάψετε βαθιά μέσα σας, για να βρείτε τη δύναμη που χρειάζεστε. Αλλά…. εσείς είσαστε πάνω απ’ όλα επινοητικοί!

Τον Ιούλιο ο Ήλιος κάνει μια σειρά από αντιδράσεις στην ευθυγράμμιση Δία /Κρόνου/ Πλούτωνα. Θα ενισχύσουν και πάλι την ανάγκη να εγκαταλείψετε τη διασκέδαση για χάρη των υποχρεώσεων. Και μια επιπλέον σεληνιακή έκλειψη στις αρχές Ιουλίου, το υποστηρίζει αυτό!

zwdia-zodia-astrologia-65

Τα πράγματα φαίνονται πιο φωτεινά καθώς η Αφροδίτη μετατοπίζεται στη ζώνη της πνευματικότητάς σας τον Σεπτέμβριο, προσφέροντάς σας ειρήνη και ηρεμία. Ο ανάδρομος Ερμής στη ζώνη της επικοινωνίας σας τον Οκτώβριο, είναι μια πρόκληση… Αλλά όχι κάτι που δεν μπορείτε να αντιμετωπίσετε!

2020 Παρθένος Ετήσιες Προβλέψεις

Προς το τέλος του χρόνου, είναι η ώρα να σκεφτείτε πώς μπορείτε να βελτιώσετε τις ισορροπίες ανάμεσα στην επαγγελματική και την οικογενειακή σας ζωή… Ειδικά μετά την Σεληνιακή έκλειψη στη ζώνη της σταδιοδρομίας σας το Νοέμβριο, και την ηλιακή έκλειψη στην οικογενειακή σας ζώνη τον Δεκέμβριο. Ευτυχώς, ο Δίας έρχεται στη ζώνη ευθυνών σας τον Δεκέμβριο και κάνει μια πολύ εποικοδομητική σύνοδο με τον Κρόνο: Μοιράζουν τις ευθύνες σας και ελευθερώνουν λίγο περισσότερο πολύτιμο χρόνο για σας!

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2020 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66