2020 Σκορπιός Ετήσιες Προβλέψεις

skorpios-zwdio

2020 Σκορπιός Ετήσιες Προβλέψεις

2020 Σκορπιός Μια πρόκληση θα αντιμετωπίσετε κατά τη διάρκεια του 2020…

Να μάθετε να αλλάζετε την εστίασή σας, μεταξύ της λεπτομέρειας και της ευρύτερης εικόνας!

Σας αρέσει να έχετε τον έλεγχο. Αλλά τα φετινά αστρολογικά γεγονότα θα σας προκαλέσουν σ’ αυτό το σημείο, κυρίως μέσα από την ασυνήθιστη σύνοδο Κρόνου / Πλούτωνα στην πνευματική σας ζώνη!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2020 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Θα πρέπει να μάθετε τη διαφορά μεταξύ του τι μπορείτε να ελέγξετε και τι δεν μπορείτε. Και θα θελήσετε επίσης να επανεξετάσετε τη στρατηγική σας, τόσο για έναν βραχυπρόθεσμο όσο και για έναν μακροπρόθεσμο προγραμματισμό!

Οι πεποιθήσεις και οι αρχές σας μπορεί επίσης να αμφισβητηθούν: Αυτό υποδεικνύει η Σεληνιακή έκλειψη στη ζώνη της φιλοσοφίας σας, στις αρχές του 2020. Αυτό ακολουθείται λίγες μέρες αργότερα από τη σύνοδο ακριβείας Κρόνου/ Πλούτωνα στις 12 Ιανουαρίου, που πλήττει αυτό που νομίζετε ότι γνωρίζετε!

taro-zodia-76

Οι συνήθως ισχυρές επικοινωνιακές σας δεξιότητες, μπορεί να υπονομεύονται τον Φεβρουάριο: Ο ανάδρομος Ερμής θα βρεθεί στη ζώνη κινδύνου σας. Και με τον Άρη να φτάνει στην πνευματική σας ζώνη, το μυαλό σας μπορεί να αγωνίζεται… Αλλά τα λόγια σας να μη συμβαδίζουν!

2020 Σκορπιός Ετήσιες Προβλέψεις

Τα καλά νέα είναι ότι το σπίτι και η οικογενειακή σας ζωή φαίνονται ασφαλή, σύμφωνα με την αστρολογία. Οπότε αυτό παρέχει μια σταθερή βάση, από την οποία μπορείτε να αντιμετωπίσετε αυτή την υπαρξιακή, πνευματική και φιλοσοφική κρίση. Ο Κρόνος μετακινείται στην οικογενειακή σας ζώνη τον Μάρτιο, κρατώντας τα πράγματα σε σταθερότητα. Και η Αφροδίτη που διέρχεται από τη ζώνη της ερωτικής σας ζωής, φέρνει αρμονία και ειρήνη!

zodia-zwdia-88-1

Ωστόσο, μπορεί να είναι μια διαφορετική ιστορία ο Απρίλιος και ο Μάιος! Τότε ο Πλούτωνας, η Αφροδίτη, ο Δίας και ο Κρόνος είναι όλοι ανάδρομοι… Και φέρνουν στο προσκήνιο τη ζήλεια ή την οργή, ειδικά όταν ο Άρης κινείται στη ζώνη του κινδύνου τον Μάιο. Πολλά από αυτά μπορεί να συνδέονται με τα πνευματικά εμπόδια που πρέπει να ξεπεράσετε. Ίσως ο σύντροφός σας να μην είναι σύμφωνος με την επιθυμία σας για αυτοεξερεύνηση φέτος… Είτε με τις πολλές αλλαγές στη σκέψη και στις αρχές σας!

2020 Σκορπιός Ετήσιες Προβλέψεις

Μια ηλιακή έκλειψη στη ζώνη της φιλοσοφίας σας τον Ιούνιο, τονίζει ότι πρέπει να υπερασπιστείτε τις πεποιθήσεις σας με το τυπικό πάθος του Σκορπιού. Αλλά με τον ανάδρομο Ερμή στην ίδια ζώνη, θα το βρείτε δύσκολο. Σε όλη τη διάρκεια του Ιουλίου, ο Ήλιος κάνει μια σειρά από αντιθέσεις στη σύνοδο Κρόνου/Πλούτωνα. Οι αντιπαραθέσεις σας μεταξύ λεπτομέρειας και πεδίου, ιδεών και πραγματικότητας, ηθικής και αρχών, μπορεί να ενταθούν μέχρι να γυρίσετε το κεφάλι σας!

Ο Ιούλιος και ο Αύγουστος είναι μια πολύ καλή στιγμή για πνευματικές ή φιλοσοφικές αποδράσεις, αν μπορείτε να το διαχειριστείτε. Μια δυο βδομάδες ξεκούρασης, θα ήταν ο ιδανικός τρόπος για να χαλαρώσει το μυαλό σας… Ειδικά όταν η Αφροδίτη μετακινηθεί στη ζώνη των ταξιδιών σας, τον Αύγουστο!

xartomanteia
Υπάρχει ένα αντανακλαστικό θέμα για νωρίς το φθινόπωρο, με τον ανάδρομο Ερμή στον Σκορπιό τον Οκτώβριο. Και η Αφροδίτη διέρχεται από την πνευματική σας ζώνη, πριν φτάσει στο Σκορπιό το Νοέμβριο!

Μια σεληνιακή έκλειψη στη ζώνη οικειότητας τον Νοέμβριο, υποδηλώνει ένα ξαφνικό ζήτημα σχέσεων που θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή. Ωστόσο, ο Δίας θα μετακομίσει στην οικογενειακή σας ζώνη τον Δεκέμβριο. Τότε θα πρέπει να διαπιστώσετε ότι το άγχος σας καταλαγιάζει και η πνευματική σας γυμναστική μπορεί να σας ηρεμήσει επίσης!

Θα τελειώσετε το 2020 με πολύ διαφορετικές ιδέες και πεποιθήσεις από αυτές με τις οποίες ξεκινήσατε… Αλλά αυτό είναι καλό, για την ανάπτυξή σας!

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2020 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66