2020 Υδροχόος Ετήσιες Προβλέψεις

ydroxoos-zwdia

2020 Υδροχόος Ετήσιες Προβλέψεις

2020 Υδροχόος Η πρόκλησή σας για φέτος;

Θα είναι να αφήσετε τη σειρά και τη δομή που απολαμβάνετε τόσο, σαν σημείο σταθερότητας, και να αγκαλιάσετε το χάος!

Το σημαντικό αστρολογικό γεγονός της χρονιάς – μια σπάνια σύνοδος Κρόνου/Πλούτωνα – συμβαίνει στην πνευματική σας ζώνη και καταλήγει στην καρδιά αυτού του θέματος!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2020 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αυτές οι ενέργειες θα σας αναγκάσουν να αντιμετωπίσετε το άπειρο, τον Κόσμο και τη δική σας πνευματικότητα… Ακόμα και αν προσπαθήσετε να μείνετε κολλημένοι στην καθημερινότητα και τη ρουτίνα σας. Πολλές φορές πρέπει να γνωρίζουμε το πώς και το πότε να αφήνουμε τον έλεγχο!

Η χρονιά ξεκινά όπως θα συνεχιστεί… Μια σεληνιακή έκλειψη τον Ιανουάριο στη ζώνη της καθημερινότητας, θα είναι η πρώτη σας υπόδειξη ότι οι ρουτίνες δεν κρατούν πλέον την ασφάλεια που διατηρούσαν. Λίγες ημέρες αργότερα έρχεται η ακριβής σύνοδος Κρόνου/Πλούτωνα: Και σας δίνει μια πρώτη ματιά στο τρομακτικό αλλά μαγευτικά ελκυστικό άγνωστο, που θα σας αναλώσει κατά τη διάρκεια του 2020!

taro-zodia-76

Μην εκπλαγείτε αν αγωνίζεστε να το βάλετε σε λέξεις, ειδικά όταν ο Ερμής γυρίσει ανάδρομος στη ζώνη των αξιών σας το Φεβρουάριο. Αυτό μπορεί να φαίνεται μάλλον ανησυχητικό… Έτσι με πολλούς τρόπους, η άφιξη του Κρόνου στο ζώδιό σας τον Μάρτιο θα είναι μια ευπρόσδεκτη και σταθεροποιητική επιρροή. Με τον Άρη να μπαίνει επίσης στον Υδροχόο, μπορεί να αγωνιστείτε με κάποιες ασυνήθιστα παρορμητικές αστρολογικές επιρροές… Σχεδόν σαν να τολμάτε να περπατήσετε στην άγρια ​​πλευρά!

2020 Υδροχόος Ετήσιες Προβλέψεις

Τον Απρίλιο και τον Μάιο, ο Πλούτωνας, η Αφροδίτη, ο Δίας και ο Κρόνος γυρίζουν όλοι ανάδρομοι. Θα σας προσφέρουν πολλές ευκαιρίες για ήρεμη αντανάκλαση και περισσότερη πνευματική εξερεύνηση. Προσέξτε για ένα πλήγμα στην αυτοπεποίθησή σας ωστόσο, καθώς η προφανής κίνηση του Κρόνου μπορεί να δημιουργήσει χάος στην αυτοεκτίμησή σας!

zwdia-9-zvdia-9

Τον Ιούνιο, η έκλειψη Ηλίου κεντρίζει τη ζώνη της καθημερινής σας ζωής. Και υπογραμμίζει περαιτέρω ότι τα πράγματα που πάντα θεωρούσατε δεδομένα, έχουν διαταραχθεί. Μια σεληνιακή έκλειψη στη ζώνη των αντικειμένων σας, τονίζει την ανάγκη να αποσυρθείτε από τον έλεγχο και να επιτρέψετε στις κοσμικές κάρτες να πέσουν όπου μπορούν. Δεν μπορείτε να ελέγξετε αυτή τη διαδικασία – ή την αστρολογία της… Αλλά μπορείτε να ελέγξετε τη δική σας συναισθηματική αντίδραση σε αυτήν!

2020 Υδροχόος Ετήσιες Προβλέψεις

Σε όλη τη διάρκεια του Ιουλίου, ο Ήλιος κάνει μια σειρά από αντιθέσεις με την ισχυρή σύνοδο Κρόνου/Πλούτωνα. Και αυτό τονίζει ότι αγωνίζεστε ακόμα, με το να μάθετε πότε πρέπει να αφήσετε και πότε να προσπαθήσετε να παρέμβετε στις ενέργειες της ζωής. Αν ακούσετε με προσοχή, η σεληνιακή έκλειψη θα σας φέρει απαντήσεις και διορατικότητα!

taro-6-9

Τα πράγματα μπορεί να αρχίσουν να ηρεμούν τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο: Η ήρεμη Αφροδίτη διέρχεται πρώτα από την καθημερινή σας ρουτίνα και στη συνέχεια από τη ζώνη σας του έρωτα. Μέχρι τη στιγμή που η σεληνιακή έκλειψη του Νοέμβρη διεγείρει τη ζώνη κινδύνου, θα έχετε μάθει να αντέχετε το ξύλο… Και θα πρέπει να είστε σε θέση να αγκαλιάσετε το δημιουργικό δυναμικό αυτής της έκλειψης… Πάρτε την ευκαιρία και εκμεταλλευτείτε τη!

2020 Υδροχόος Ετήσιες Προβλέψεις

Καθώς το 2020 ολοκληρώνεται, έρχεται η ολική ηλιακή έκλειψη στη ζώνη των στόχων σας. Και τονίζει ότι δεν πρέπει να θεωρήσετε τη ζωή ως δεδομένη ή να κάνετε σχέδια που δεν είναι ευέλικτα. Αυτή τη φορά, όμως, είστε σε θέση να χαμογελάσετε στο επακόλουθο χάος και θα πρέπει να αισθάνεστε πολύ πιο άνετα. Η χρονιά τελειώνει με την άφιξη του Δία στο ζώδιό σας, φέρνοντας άφθονες ευκαιρίες για το 2021!

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2020 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66