2021 Αιγόκερως Ετήσιο Ερωτικό Ωροσκόπιο

miniaies-erwtikes-aigokerws

2021 Αιγόκερως Ετήσιο Ερωτικό Ωροσκόπιο

2021 Αιγόκερως Ερωτικό Ωροσκόπιο Είστε αδέσμευτοι; Αν ψάχνετε τον έρωτα, το 2021 θα είναι ιδιαίτερο…

Προβλέπεται ως η χρονιά που θα ανασκουμπωθείτε και θα μπείτε κατευθείαν «στο ψητό»!

Γι’ αυτό ξεχάστε ό,τι είχατε συνηθίσει, αγαπητοί Αιγόκεροι!

zodia-taro-45

Φέτος θα δοκιμάσετε κάτι με διαφορετική ή εντελώς αντίθετη προσέγγιση. Και αυτή θα σας φέρει τα καλύτερα αποτελέσματα. Αν έχετε κουραστεί από τις διαδικτυακές γνωριμίες, δοκιμάστε να ζητήσετε από φίλους να σας συστήσουν καινούργια άτομα!

Συνήθως περιμένετε να σας μιλήσει πρώτο το άλλο άτομο; Αυτή τη χρονιά θα αντιστρέψετε το σενάριο και θα στείλετε πρώτοι εσείς το μήνυμα. Δεν έχετε τίποτα να χάσετε σ’ αυτό το σημείο, εκτός από μερικές καταπληκτικές γνωριμίες!

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2021 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Η ιδιοσυγκρασία σας φοβάται την αποτυχία, κάτι που αποτελεί ένα από τα πιο καλά κρυμμένα μυστικά σας. Ωστόσο, δεν σας διευκολύνει ιδιαίτερα όταν προσπαθείτε να ανοίξετε την καρδιά σας στον έρωτα. Κάποιοι Αιγόκεροι έχετε περάσει πρόσφατα έναν χωρισμό. Αν νιώθετε έτοιμοι να μπείτε σε μια χαλαρή σχέση, ας είστε κάπως πιο προσεκτικοί για να μην ραγίσετε την καρδιά κάποιου!

Θα είστε πιο ζωντανοί και γοητευτικοί, με την παρουσία του Κρόνου στον Υδροχόο και τον Πλούτωνα να συνεχίζει να φωτίζει το ζώδιό σας. Έχετε μια μυστηριώδη ποιότητα, που προσελκύει πολύ εύκολα τους μνηστήρες και τους πιθανούς εραστές!

2021 Αιγόκερως Ετήσιο Ερωτικό Ωροσκόπιο

Τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο μπορεί να αρχίσετε μια σχέση που θα διαρκέσει όλη τη χρονιά. Και ίσως γίνει μακροπρόθεσμη, αν νιώσετε πραγματικά έτοιμοι για μια μονιμότητα. Αν θέλετε περιστασιακές σχέσεις, από το Μάιο ως τον Σεπτέμβριο ευνοείστε. Θα ολοκληρώσετε τη χρονιά με μερικά σημαντικά ζητήματα: Η ανάδρομη Αφροδίτη θα σας ζητήσει να κάνετε μια κίνηση… ή να αφήσετε κάποιον να φύγει!

zwdia-66

Σε σχέση

Οι ζευγαρωμένοι Αιγόκεροι θα κληθείτε να κάνετε πολλούς συμβιβασμούς κατά το μεγαλύτερο μέρος του 2021… Ειδικά αν αφήσετε τη σχέση σας σε δεύτερη θέση. Γι’ αυτό ευθύνονται οι κύκλοι του Κρόνου τη χρονιά που πέρασε. Επειδή ο καθένας σας θα το βιώσει διαφορετικά, προσέξτε ποιο σημείο του δικού σας χάρτη αλλά και του συντρόφου σας αγγίζει ο Κρόνος φέτος!

Ένα καίριο κομμάτι αυτής της συγκυρίας, είναι το ισχυρό μάθημα να παραμείνετε αφοσιωμένοι και να προσπαθήσετε για το δεσμό σας. Θα πρέπει να ακούσετε τις θέσεις των άλλων μέσα στο 2021, κάτι που δεν σας είναι πάντα εύκολο… Αλλά έτσι θα είστε σωστοί και θα αντεπεξέλθετε υπό οποιεσδήποτε συνθήκες!

zodia-zwdia-88-1

Η Σεληνιακή Έκλειψη στις 26 Μαΐου στον Τοξότη, θα σας φέρει μερικές ψυχολογικές εξελίξεις. Όχι μόνο θα αποκαλυφθούν τραύματα από το παρελθόν, αλλά και ορισμένα κομμάτια της προσωπικής σας ζωής που νομίζατε πως ήταν κρυμμένα!

Αυτή θα είναι μια εξαιρετικά ευαίσθητη φάση για το γήινο ζώδιό σας: Αυτός ο σεληνιακός κύκλος ξεκινάει σκληρά, μέσα από τον δωδέκατο οίκο σας της ψυχολογίας σας. Και μπορεί συχνά να νιώθετε πως κολυμπάτε σε μια άγνωστη συναισθηματική άβυσσο!

Ο Μάιος και ο Ιούνιος είναι σημαντικά διαστήματα για τα ζευγάρια. Κάποια θα αναζητήσουν θεραπεία ή κάποια προσωπική συναισθηματική υποστήριξη. Αυτή τη χρονιά πρέπει να αντιμετωπίσετε τις δοκιμασίες και να γίνετε πιο δυνατοί. Το τέλος του 2021 αντικατοπτρίζει αυτό τον κύκλο, από υψηλότερη σκοπιά!

Πρέπει να γκρεμίσετε τον τοίχο, για να τον ξαναχτίσετε με πιο προσγειωμένη προσέγγιση. Τα ζευγάρια μπορούν να εμβαθύνουν τη σχέση τους, πάνω και πέρα ​​από την πνευματική ή διανοητική και σωματική κατανόηση. Μέσα από τα μάτια του συντρόφου σας, θα αρχίσετε να καταλαβαίνετε τον εαυτό σας ακόμη περισσότερο!

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2021 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra