2021 Ζώδια Αιγόκερως Ιανουάριος Μηνιαίες Προβλέψεις

Capricorn_tattoo_329

2021 Ζώδια Αιγόκερως Ιανουάριος Μηνιαίες Προβλέψεις

2021 Ζώδια Αιγόκερως Ιανουάριος Ο Ήλιος είναι στο δικό σας πειθαρχημένο ζώδιο με το ξεκίνημα του μήνα!

Τα έργα σας που βρίσκονται σε τελική φάση, θα πρέπει να έχουν την αμέριστη προσοχή σας τώρα…

Έχετε καταβάλλει σκληρή προσπάθεια. Και σίγουρα πολύ σύντομα, θα φτάσετε στο επίπεδο επιτυχίας που πάντα ονειρευόσασταν!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ο επικοινωνιακός Ερμής κάνει σύνοδο με τον κυβερνήτη σας τον Κρόνο στις 9 Ιανουαρίου, αυξάνοντας την κριτική σας σκέψη. Είστε εξαιρετικά υπεύθυνοι στις λήψεις αποφάσεων τώρα. Αυτές θα βοηθήσουν να καταλήξετε σε πολύ απαραίτητα συμπεράσματα, για διάφορους τομείς της ζωής σας. Αν νιώθατε κάπως διασκορπισμένοι τον τελευταίο καιρό, αυτή είναι η ώρα να αρχίσετε να μαζεύετε τα κομμάτια σας και να τα βάλετε στη θέση τους!

Ένα νέο φεγγάρι στο φιλόδοξο ζώδιό σας στις 13 του μήνα, είναι καλή στιγμή για να ρίξετε μια ματιά στο βουνό μπροστά σας: Να αποφασίσετε ποια διαδρομή θέλετε να ακολουθήσετε για να το ανεβείτε. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα αντιμετωπίσετε κάποιες προκλήσεις τον υπόλοιπο μήνα… Αλλά αυτή η Νέα Σελήνη είναι αισιόδοξη, για την ικανότητά σας να πετύχετε!

zwdia-66

Ο Ήλιος περνά στον ελεύθερα σκεπτόμενο Υδροχόο, απ’ όπου θα κάνει σύνοδο με τον Κρόνο στις 23 Ιανουαρίου. Αυτή μπορεί να σας εκνευρίσει λιγάκι. Επειδή κάνετε τα πράγματα με έναν τρόπο, τώρα πρέπει να συνηθίσετε έναν άλλο τρόπο. Δεν είναι και ό,τι χειρότερο… Είναι απλά διαφορετικό. Αγκαλιάστε την περίεργη κατάσταση, που θα συναντήσετε αναγκαστικά στη διάρκεια αυτής της σύντομης όψης!

2021 Ζώδια Αιγόκερως Ιανουάριος Προβλέψεις Καριέρας

Ξεκινάτε το 2021 κάνοντας όλες τις σωστές κινήσεις για να αναβαθμίσετε την καριέρα σας. Η διαφορά μεταξύ αυτής της χρονιάς με την προηγούμενη, είναι ότι δεν έχετε πια αυτή την τεράστια πίεση στους ώμους σας. Η ενέργεια είναι πολύ ελαφρύτερη και πιο χαλαρή!

zwdia-9-zvdia-9Το νέο φεγγάρι στον Αιγόκερω στις 13 Ιανουαρίου, μπορεί να σας δώσει επιπλέον κίνητρα και ώθηση για να κυλήσει η μπάλα. Μπορείτε να κάνετε όλες τις απαραίτητες αλλαγές για να φτάσετε στην επιτυχία… Αρκεί να μην αφήσετε τον φόβο να σας συγκρατήσει – έναν φόβο που ξεκίνησε την περασμένη χρονιά.

Όταν ο Δίας και ο Ουρανός κάνουν τετράγωνο στις 17 του μήνα, θα λάβετε τα πρώτα απροσδόκητα θετικά σχόλια. Αυτό το συναίσθημα θα επαναληφθεί, όταν ο Ήλιος γλιστρήσει στον Υδροχόο δύο ημέρες αργότερα και ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σας. Θα νιώσετε σαν να είστε στην κορυφή του κόσμου, που απέχει πολύ από το σημείο που ξεκινήσατε!

Το νέο φεγγάρι στον Λέοντα στις 28 Ιανουαρίου, θα σας ωθήσει να πάρετε πίσω τη δύναμή σας και να πέσετε με τα μούτρα στη δουλειά. Ωστόσο, η αναδρομή πορεία του Ερμή ξεκινά στις 30… Και μπορεί να σας κάνει να αμφιβάλλετε για τις μελλοντικές κινήσεις και την κατεύθυνση της καριέρας σας. Παραμείνετε στην πορεία σας και θα μπορέσετε να αντιμετωπίσετε τέτοια θέματα!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65