2021 ζώδια Δίδυμοι Ετήσιο Ερωτικό Ωροσκόπιο

epanasyndesi-antras-didymos-zwdia

2021 ζώδια Δίδυμοι Ετήσιο Ερωτικό Ωροσκόπιο

2021 ζώδια Δίδυμοι Είστε ελεύθεροι: Αυτή τη χρονιά θα είναι πολύ σημαντικό να εμπιστεύεστε τα σήματα που συλλαμβάνουν οι «κεραίες» σας.

Την προειδοποίηση εκπέμπει ο Βόρειος σεληνιακός Δεσμός που βρίσκεται στο ζώδιό σας.

Θα νιώθετε εξαιρετικά ευγνώμονες, ακόμα κι αν μερικές φορές αισθάνεστε μοναξιά.

zodia-taro-45

Για εσάς που αναζητάτε τον έρωτα, το 2021 είναι ιδανικό για να αναλάβετε πρωτοβουλίες. Μπορεί και να βγείτε με κάποιον που παλαιότερα δεν σας γοήτευε. Οι προτιμήσεις σας θα αλλάξουν, κάτι που πιθανότατα οφείλεται σε μια ερωτική απογοήτευση που βιώσατε το 2020. Τώρα ξέρετε τι ψάχνετε, μετά το συγκεκριμένο σενάριο γνωριμιών που σίγουρα δεν θέλετε να επισκεφθείτε ξανά!

Οι εκλείψεις φέτος θα σας κάνουν πρωτοποριακούς σχετικά με το πεπρωμένο σας. Η Σεληνιακή Έκλειψη στις 26 Μαΐου θα σας αλλάξει, είτε είστε έτοιμοι είτε όχι. Μπορεί και να σας φέρει μια σημαντική σχέση, ακόμα κι αν θα προτιμούσατε να μείνετε λίγο ελεύθεροι και να παίξετε στη ρομαντική αρένα!

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2021 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Μπορεί να είναι μία από αυτές τις μαγνητικές συναντήσεις, που εμφανίζονται φαινομενικά από το πουθενά. Στην πραγματικότητα, τα γεγονότα της έκλειψης επιβεβαιώνουν κατά κάποιο τρόπο τον έρωτα «με την πρώτη ματιά»… Οπότε μην εκπλαγείτε, αν δεν αναζητούσατε μια σχέση αλλά προκύπτει μπροστά σας!

Αυτό θα σας συμβαίνει κατά το μεγαλύτερο μέρος του Ιουνίου, καθώς και στη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του Ερμή στο δικό σας ζώδιο. Στις 10 Ιουνίου η Ηλιακή Έκλειψη στα εδάφη σας, ζωντανεύει τον κόσμο σας και σας κάνει ακαταμάχητους απέναντι σε όλα τα φλερτ. Είστε έτοιμοι για δράση, ιδιαίτερα το Νοέμβριο και το Δεκέμβριο!

zwdia-tarw-zodia-19

Σε σχέση

Όσοι έχετε μακροχρόνιες σχέσεις, αυτή είναι μια πραγματικά υπέροχη χρονιά για να τις εμβαθύνετε. Έχετε αντιμετωπίσει πολλές δύσκολες στιγμές από το 2020 – αλλά έρχεται το σημαντικό 2021 για όσους επιθυμούν να προχωρήσουν μια σχέση ή να μεγαλώσουν την οικογένειά τους!

Η ολική Σεληνιακή Έκλειψη στις 26 Μαΐου στον Τοξότη, ανάβει πυρκαγιές στον έβδομο οίκο σας του ρομαντισμού. Ίσως κάποιος να θελήσει να ισορροπήσει τις ατέλειές σας υπό αυτές τις συγκυρίες!

Ο εραστής σας είναι εδώ για εσάς, ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει στη σχέση σας. Υπάρχει μια συγκεκριμένη συγγένεια με αυτή τη σεληνιακή κυκλοφορία, η οποία μπορεί να ανοίξει την καρδιά σας σε μερικά έντονα συναισθήματα. Αυτή η ρομαντική ατμόσφαιρα συνεχίζει τον μήνα Ιούνιο και ανοίγει πολύ το μυαλό και την καρδιά σας: Η δακτυλιοειδής Έκλειψη στο ζώδιό σας στις 10 Ιουνίου, φέρνει αφθονία και ευημερία.

Το σύμβολο των Διδύμων έχει έναν σύντροφο ψυχής, για κάποιο λόγο… Αυτό που βιώνετε μαζί, κανένας άλλος δεν μπορεί πραγματικά να το καταλάβει. Περιλαμβάνει ένα προοδευτικό μονοπάτι που σας ωθεί προς το καλύτερο – και θα βιώνετε τη συναίνεση όλη τη χρονιά!

taro-6-9

2021 ζώδια Δίδυμοι Ετήσιο Ερωτικό Ωροσκόπιο

Στη συνέχεια θα υπάρχουν ορισμένα σημεία καμπής με τις εκλείψεις, που αφορούν την προθυμία να επικοινωνείτε μεταξύ σας. Μια μεγάλη δοκιμασία σας προσεγγίζει, όταν ο κυβερνήτης σας Ερμής θα κινείται ανάδρομος στον Ζυγό από 27 Σεπτεμβρίου ως 18 Οκτωβρίου. Αυτή την περίοδο μπορεί να χαθείτε σε μια συγκεκριμένη ιστορία, είτε να αισθανθείτε ότι δεν βρίσκεστε στην ίδια σελίδα με το ταίρι σας.

Σε αυτή τη φάση, ο προσεκτικός προγραμματισμός και οι ειλικρινείς συζητήσεις μπορούν να λύσουν τυχόν διαφωνίες. Η χρονιά τελειώνει με μια ολική Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη, που ρίχνει φως σε κάτι που πιστεύατε πως είχε χαθεί. Ο ρομαντισμός είναι εξαιρετικά παθιασμένος σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς… Ακόμα και με μερικές μικρές άτυχες στιγμές!

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2021 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76