2021 Ζώδια Δίδυμοι Ιανουάριος Μηνιαίες Προβλέψεις

zvdia-didymos

2021 Ζώδια Δίδυμοι Ιανουάριος Μηνιαίες Προβλέψεις

2021 Ζώδια Δίδυμοι Ιανουάριος Ο γρήγορα σκεπτόμενος κυβερνήτης σας ο Ερμής, βρίσκεται στον πύρινο Κριό στο ξεκίνημα του μήνα.

Γι’ αυτό η διαδικασία σκέψης σας θα είναι σύντομη και ακριβής…

Δεν θα ασχολείστε πολύ με τις λεπτομέρειες τώρα, αγαπητοί Δίδυμοι!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Στην πραγματικότητα, το σημαντικότερο στο μυαλό σας είναι να έχετε ό,τι θέλετε με όσο το δυνατόν λιγότερη προσπάθεια. Και δεν έχετε κανένα λόγο να απολογηθείτε γι’ αυτό! Ο αποφασιστικός Άρης μπαίνει στον αργοκίνητο Ταύρο στις 6 Ιανουαρίου. Τότε οι πνευματικές σας διεργασίες θα επιβραδυνθούν.

Αν κοιτάξετε γύρω σας, ίσως συνειδητοποιήσετε πως δεν πήρατε τις καλύτερες αποφάσεις τελευταία, ειδικά σε ό,τι αφορά τα χρήματα και τον έρωτα… Ευτυχώς, η σταθερή ενέργεια του Ταύρου μπορεί να σας οδηγήσει σε καλύτερες κατευθύνσεις τις επόμενες εβδομάδες!

xartomanteia

Ένα τεταμένο τετράγωνο Ερμή – Ουρανού στις 12 του μήνα, δοκιμάζει τους επαναστατικούς σας τρόπους και φέρνει μια έκρηξη ενθουσιασμού με επικίνδυνες συνέπειες. Όταν στέκεστε σ’ ένα σταυροδρόμι, η επιλογή είναι αποκλειστικά δική σας, Δίδυμοι. Αναρωτηθείτε γιατί η μία απόφαση είναι πιο δελεαστική από την άλλη – και τι θα συμβεί αν δεν επιλέξετε σοφά!

Ο Ήλιος αφήνει τον σταθερό Αιγόκερω για τον ιδιόμορφο Υδροχόο, στις 19 Ιανουαρίου. Για το υπόλοιπο του μήνα θα υποδεχθείτε νέες σκέψεις και καινοτόμες ιδέες. Αυτή η κοινωνική ενέργεια θα σας ενθαρρύνει να κάνετε νέους φίλους και καινούργιες επαγγελματικές επαφές. Να λάβετε υπόψιν όλους τους τύπους ανθρώπων καθώς διευρύνεται ο κοινωνικός σας κύκλος!

zwdia-tarw-zodia-19

2021 Ζώδια Δίδυμοι Ιανουάριος Προβλέψεις Καριέρας

Ο πρώτος μήνας της νέας χρονιάς θα είναι μια ενδιαφέρουσα φάση για εσάς, Δίδυμοι. Έχετε ένα υπέροχο όνειρο που πραγματοποιείται στα τέλη Ιανουαρίου… Γι’ αυτό συνεχίστε τις καταπληκτικές σας προσπάθειες, αφήστε τον εαυτό σας να εμπνευστεί!

Ο μήνας ξεκινά με μια θεαματική πρεμιέρα: Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 13 Ιανουαρίου, θα αυξήσει την επιθυμία σας να πετύχετε σε ό,τι κάνετε!

Ως συνήθως ασχολείστε με διάφορες εργασίες. Αλλά η κύρια σκέψη σας είναι να κατανοήσετε πώς νιώθετε… Πολλές συναισθηματικές ανακαλύψεις εμφανίζονται γύρω σας, που καθιστούν δύσκολο τον διαχωρισμό της εργασίας από την προσωπική σας ζωή!

taro-6-9
Υπάρχει μια αλλαγή στην ψυχολογία σας, όταν οι δεσμοί του πεπρωμένου κάνουν τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Αυτή η ενέργεια σας παράσχει μια ώριμη άποψη, παρά την αδυναμία στη συμπεριφορά κάποιου ατόμου… Η επέκταση του οράματός σας θα βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα πιο γαλήνιο κι άμεσο εργασιακό περιβάλλον!

Ο Ερμής ξεκινά το ανάδρομο ταξίδι του στις 30 Ιανουαρίου. Ίσως να μην βρίσκετε τώρα τις σωστές λέξεις, για να πείτε ή και να παρουσιάσετε μια συγκεκριμένη άποψη που σκέφτεστε συνεχώς τις τελευταίες εβδομάδες. Υπάρχουν πολλές απίστευτες εκπλήξεις που σας προσεγγίζουν… Και μπορεί να λάβετε μια ενθουσιώδη πρόταση, που θα σας δώσει ένα πιθανό προβάδισμα. Θα έχετε ακόμα πιο αισιόδοξες συνδέσεις, αν παίξετε σωστά τα χαρτιά σας στη διάρκεια αυτής της πλανητικής αναδρομής!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra