2021 ζώδια Ζυγός Ετήσιο Ερωτικό Ωροσκόπιο

zwdio-zygos-erwtika-mystika

2021 ζώδια Ζυγός Ετήσιο Ερωτικό Ωροσκόπιο

2021 ζώδια Ζυγός Είστε ελεύθεροι; Δεν υπάρχει τίποτα λιγότερο από ρομαντική ευημερία!

Αυτό αποδεικνύει η κυκλική διαδρομή, που σας έφερε στο κατώφλι του 2021!

Προτιμάτε μια σταθερή και αρμονική σχέση για να μπορείτε να εξισορροπείτε!

zodia-taro-45

Το 2021 μπορεί να σας φέρει κάποιον που είναι ιδανικός για εσάς… Είναι η χρονιά που συναντάτε τον έρωτα της ζωής σας. Θα υπάρχει μια αίσθηση συναισθηματικής και πνευματικής σταθερότητας, που θα σας οδηγήσει σε μια πολύ ξεχωριστή σχέση!

Ίσως νιώθατε κολλημένοι σε μια ρουτίνα. Στην προσπάθειά σας να εξερευνήσετε τον κόσμο με εντελώς διαφορετικό τρόπο, θα συναντήσετε αυτό το ξεχωριστό άτομο. Αφήστε τις Ηλιακές και Σεληνιακές Εκλείψεις να σας βοηθήσουν, για να βρείτε κάποιον που σας αξίζει!

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2021 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

Να είστε υπομονετικοί στις αρχές της χρονιάς, ακόμα κι αν μερικές φορές νιώθετε μοναξιά. Η Σεληνιακή και Ηλιακή Έκλειψη τον Μάιο και τον Ιούνιο αντίστοιχα, συμβαδίζουν με την φανταστική αύρα σας. Εμπιστευτείτε το σύμπαν και τα σχέδια που έχει για εσάς: Μπορεί μια καινούργια γνωριμία να είναι σχέση ζωής… Αλλά δεν θα το μάθετε αν δεν προσπαθήσετε!

Αυτή είναι η κατάλληλη περίοδος για να είστε ανοιχτοί στο πλήθος των δυνατοτήτων που υπάρχουν. Το 2021 κλείνει για εσάς, με την Αφροδίτη ανάδρομη από τις 19 Δεκεμβρίου. Ωστόσο, θα εκπλαγείτε με το πόσο εκτιμάτε το νέο ταίρι ή το μάθημα που θα βοηθήσει τη θεραπεία της καρδιάς σας!

xartomanteia

Σε σχέση

Σχεδόν όλες οι προσωπικές σας σχέσεις έχουν προοπτική να επιβιώσουν, αν θυμάστε τι συμφωνήσατε. Για όσους έχετε μακροχρόνια σχέση, πρέπει να κοιτάξετε πώς διαμορφώνεται ο Κρόνος στον χάρτη σας για να κατανοήσετε τα μαθήματά σας. Το ζώδιό σας αναβαθμίζεται, όταν ο πλανήτης της δομής μπαίνει στον Υδροχόο. Αυτό είναι υπέροχο για τα ζευγάρια που θέλουν μόνιμη δέσμευση!

Το 2021 θα περάσετε μια διαδικασία αναγέννησης στον δεσμό σας. Ο κύκλος της διαδικασίας θα αντιμετωπίζει προκλήσεις: Ένα ισχυρό τετράγωνο μεταξύ Κρόνου στον Υδροχόο και Ουρανού στον Ταύρο, μπορεί να δημιουργήσει έναν τυφώνα στον οίκο σας της τέχνης και των καρμικών δεσμών. Θα πρέπει να εγκαταλείψετε τυχόν προκαταλήψεις σας για τον έρωτα!

zodia-zwdia-88-1

Για παράδειγμα, αν είστε με κάποιον που δοκιμάζει την υπομονή σας, το σύμπαν σας δίνει τρεις ευκαιρίες… Πριν πάρετε τις αποφάσεις σας για τα επόμενα χρόνια. Η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου θα είναι μια σημαντική ημέρα αποφάσεων, επίσης η 14η Ιουνίου και η 24η Δεκεμβρίου. Δεν σημαίνει ότι πρέπει να είστε έτοιμοι. Αλλά θα πάρετε μερικά σημαντικά μαθήματα στις μακροχρόνιες σχέσεις σας, που ή θα σας φέρουν πιο κοντά ή θα χωρίσουν τους δρόμους σας!

Οι εκλείψεις του 2021 προσθέτουν επίσης κάτι σ’ αυτό το μονοπάτι του πεπρωμένου, φέρνοντάς σας απροσδόκητα αποτελέσματα. Η αλήθεια εμφανίζεται, στη διάρκεια της ολικής Σεληνιακής Έκλειψης στις 26 Μαΐου στον Τοξότη. Δεν μπορείτε να κρυφτείτε πλέον – και ο σύντροφός σας σάς βλέπει όπως πραγματικά είστε!

Αυτό αντανακλάται επίσης μέσω της ισχυρής δακτυλιοειδούς έκλειψης στους Διδύμους στις 10 Ιουνίου, της σταθερότερης Σεληνιακής Έκλειψης στον Ταύρου στις 19 Νοεμβρίου… Και ενός ξεκάθαρου μαθήματος για τα ζευγάρια, με την ολική Ηλιακή Έκλειψη στις 4 Δεκεμβρίου!

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2021 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra