2021 Ζώδια Ζυγός Ιανουάριος Μηνιαίες Προβλέψεις

zygos-kai-pathos

2021 Ζώδια Ζυγός Ιανουάριος Μηνιαίες Προβλέψεις

2021 Ζώδια Ζυγός Ιανουάριος Η Αφροδίτη που σας κυβερνά, η θεά της αγάπης και των χρημάτων, ανοίγει τον μήνα στον αυθόρμητο Τοξότη!

Το σύμπαν ίσως σας ωθήσει να λάβετε μερικές βιαστικές αποφάσεις σε αυτούς τους δύο τομείς της ζωής σας…

Η ανάληψη μεγάλων ρίσκων, μπορεί να αποδώσει τα μέγιστα ή να χάσετε τα πάντα!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Σε κάθε περίπτωση, η πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου δεν ενδείκνυται για μετριοπάθεια. Στις 8 του μήνα, η Αφροδίτη μετακινείται στον σταθερό Αιγόκερω. Η μετάβαση θα βοηθήσει να ανακτήσετε μερικά από τα πράγματα που χάσατε, ακολουθώντας μια σταθερή εργασιακή ηθική!

Θέλετε το καλύτερο στη ζωή σας – και είστε πρόθυμοι να εργαστείτε σκληρά τον υπόλοιπο μήνα για να το πάρετε (πίσω). Μπορεί να αποσπάται εύκολα η προσοχή σας, στη διάρκεια του τριγώνου Αφροδίτης – Ουρανού… Αλλά η όψη σας προκαλεί να σκεφτείτε τι είναι σημαντικό για εσάς!

chartomantia-098

Είναι η καθημερινότητά σας τόσο βαρετή, που σκέφτεστε μια γενική αναθεώρηση; Είστε πραγματικά πρόθυμοι να τα διακινδυνεύσετε όλα; Ίσως να κάνετε μερικά τρελά πράγματα, στο όνομα της αγάπης ή της αναζήτησης του πλούτου τώρα!

Ίσως να γίνετε λιγότερο υπεύθυνοι, όταν ο Ήλιος αφήνει τον λογικό Αιγόκερω για τον εκκεντρικό Υδροχόο στις 19 Ιανουαρίου. Αγκαλιάζετε την πρωτοτυπία σε όλες τις μορφές της. Αν κάτι είναι διαφορετικό από όλα τα υπόλοιπα, σας έλκει αυτόματα. Η πιο σύντομη διαδρομή δεν είναι πάντα παραγωγική… Αλλά είναι σχεδόν πάντα διασκεδαστική!

zwdia-3-zodia

2021 Ζώδια Ζυγός Ιανουάριος Προβλέψεις Καριέρας

Η αύξηση που λαχταρούσατε, θα έρθει όταν ο Άρης μπει στον Ταύρο στις 6 Ιανουαρίου. Αλλά οι ελπίδες σας μπορεί να καταρρεύσουν, όταν ο επαναστάτης Ουρανός τερματίσει την ανάδρομη πορεία του στις 14. Αυτή η ενέργεια θα φέρει απροσδόκητες ανατροπές και περιστάσεις… Μια αύξηση μπορεί να μην είναι όσο ελπίζατε – και να εκπλαγείτε. Όταν εμπλέκεται ο Ουρανός, να περιμένετε το ανέλπιστο!

Το νέο φεγγάρι στον Αιγόκερω στις 13 Ιανουαρίου, φέρνει πολλούς από τους υποσυνείδητους επαγγελματικούς σας στόχους στο προσκήνιο. Ίσως θελήσετε να αλλάξετε το ρόλο σας στην εργασία ή να αναλάβετε περισσότερα εξωτερικά έργα για να βοηθήσετε τους άλλους!

taro-6-9

Στις 26 του μήνα, ο ασαφής Ποσειδώνας τετραγωνίζει τους δεσμούς του πεπρωμένου. Η όψη μπορεί να σας αναγκάσει να επανεξετάσετε τις σχέσεις σας με τους συναδέλφους. Μια εξαπάτηση θα αποκαλυφθεί, όπως και κάποια κρυφά κίνητρα… Και μπορεί να μην είναι ό,τι καλύτερο για τα επαγγελματικά σας!

Ευτυχώς, έρχεται η Πανσέληνος στον Λέοντα στις 28 Ιανουαρίου. Θα σας φέρει κοντά με καινούργιους ανθρώπους μέσω των δικτύων σας, άτομα που θα σας βοηθήσουν να πιστέψετε ξανά και να συνέλθετε!

Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή από τις 30 του μήνα, θα σας κάνει να ξανασκεφτείτε το ρόλο σας απέναντι σε συναδέλφους… Ίσως μάλιστα να σας ωθήσει να δώσετε στη συνεργασία σας μία ακόμη ευκαιρία. Ποιος ξέρει; Ίσως αυτή τη φορά να ταιριάξετε!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra