2021 Ζώδια Ιχθύες Ιανουάριος Μηνιαίες Προβλέψεις

pisces_content

2021 Ζώδια Ιχθύες Ιανουάριος Μηνιαίες Προβλέψεις

2021 Ζώδια Ιχθύες Ιανουάριος Με τον Ήλιο να ξεκινάει τον μήνα στον επίμονο Αιγόκερω, θα ολοκληρώσετε μερικά από τα θέματα που σας προκαλούσαν προβλήματα!

Η διασταύρωση των θεμάτων από τη λίστα των υποχρεώσεών σας, θα είναι πολύ ικανοποιητική!

Μπορείτε τώρα να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή και στις λεπτομέρειες!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Οι λεπτομέρειες θα σας βοηθήσουν να κάνετε ποιοτική δουλειά και θα σας φέρουν ένα βήμα πιο κοντά στην επιτυχία που επιθυμείτε και αξίζετε. Ωστόσο, όταν ο κατηγορηματικός Άρης περνά στον αργοκίνητο Ταύρο στις 6 Ιανουαρίου, θα αποκτήσετε μια πιο αργή και ήρεμη εικόνα της κατάστασης!

Ο Ταύρος κυλάει τη μπάλα – αλλά δεν βιάζεται να περάσει τη γραμμή τερματισμού. «Αργά και σταθερά» είναι το σύνθημά του… Άρα η προσπάθεια να αναγκάσετε οτιδήποτε να συμβεί κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, αναπόφευκτα θα αποτύχει!

zwdia-66

Μια συναρπαστική Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 13 Ιανουαρίου, σας δείχνει εικόνα για κάτι που προσβλέπετε… Αλλά μπορεί το «εγώ» σας να σας εμποδίσει να την απολαύσετε ολοκληρωτικά. Βρίσκεστε στο προσκήνιο, ακόμα κι αν δεν πάρετε όσο χειροκρότημα πιστεύετε πως σας αξίζει… Και αυτό είναι εντάξει, Ιχθύες. Το να μοιράζεστε τη σκηνή, είναι επίσης διασκεδαστικό!

Ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στον Υδροχόο στις 30 Ιανουαρίου, προκαλώντας ορισμένες από τις παλιές πεποιθήσεις και απόψεις σας. Καθώς βιώνετε κάτι που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως κρίση ταυτότητας, προσπαθήστε να έχετε ανοιχτό μυαλό. Μετατρέψτε τις προκλήσεις σε ευκαιρίες, για να μάθετε κάτι νέο χωρίς να κρίνετε κανέναν!

zwdia-9-zvdia-9

2021 Ζώδια Ιχθύες Ιανουάριος Προβλέψεις Καριέρας

Αυτός ο μήνας θα ξεκινήσει με μια οικονομική ανταμοιβή για τη σκληρή δουλειά σας! Είστε τόσο ταλαντούχοι και έχετε πολλές γνώσεις για πολλά θέματα, Ιχθύες. Ήρθε η ώρα να αναδείξετε αυτούς τους τομείς, σε μεγαλύτερη κλίμακα!

Έρχεται ένα τετράγωνο του Δία στον Υδροχόο και του Ουρανού στον Ταύρο, στις 17 Ιανουαρίου. Αυτό θα αναδείξει τις ικανότητές σας και θα προσφέρει απτά αποτελέσματα τις επόμενες εβδομάδες. Είναι η ορμή που χρειάζεστε, για να διευκολύνετε την πορεία σας και να παραμείνετε σε καλό δρόμο!

Τώρα έχετε το κίνητρο που χρειάζεστε για να συνεχίσετε να κινείστε… Ακόμα και όταν ο κόσμος περνάει κάποιες σημαντικές αλλαγές μπροστά στα μάτια σας. Μπορεί να αισθάνεστε πιο ήρεμοι από όσο στο παρελθόν, ίσως να νιώθετε βαθιά στην ψυχή σας ότι κάτι πρόκειται να αλλάξει προς το καλύτερο!

Το τετράγωνο του Ποσειδώνα με τους δεσμούς της Σελήνης στις 26 Ιανουαρίου, μπορεί να βοηθήσει: Θα αποκτήσετε την αυτοπεποίθηση που χρειάζεστε, αν νιώθατε ντροπαλοί για να κάνετε την πρώτη κίνηση σε οτιδήποτε. Όταν δίνετε την ψυχή σας στον κόσμο, θα λαμβάνετε απίστευτη αγάπη και σεβασμό που θα διαρκέσουν πολύ μετά τη λήξη αυτού του μήνα!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65