2021 Ζώδια Ιχθύες Φεβρουάριος Μηνιαίες Προβλέψεις

pisces_content

2021 Ζώδια Ιχθύες Φεβρουάριος Μηνιαίες Προβλέψεις

2021 Ζώδια Ιχθύες Φεβρουάριος Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Υδροχόο την 1η Φεβρουαρίου, ασχολείστε ιδιαίτερα με τα οικονομικά και τα ερωτικά σας.

Συνήθως δεν νιώθετε μεγάλη αυτοπεποίθηση σ’ αυτούς τους τομείς…

Αλλά αν αφήσετε τη μοναδική σας προσωπικότητα να λάμψει, θα εκπλαγείτε από το πόσο ικανοί είστε στην πραγματικότητα!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ο Άρης στις 13 Φεβρουαρίου κάνει εξάγωνο με τον κυβερνήτη σας τον Ποσειδώνα – και ο ρομαντισμός θα είναι στον αέρα. Είστε με τον ιδανικό σύντροφο; Αν είστε, τον κακομαθαίνετε. Αν δεν είστε, έχετε κάποια ιδέα σχετική με το πώς είναι η προσωπικότητά σας;

Τα όνειρα και τα οράματά σας είναι απίστευτα χρήσιμα εργαλεία τώρα, Ιχθύες. Μην αγνοείτε τα σημάδια που θα σας οδηγήσουν στην ευτυχία. Ο Ήλιος αφήνει τον περίεργο Υδροχόο και μπαίνει στο ήρεμο, εσωστρεφές ζώδιό σας στις 18 Φεβρουαρίου: Αυτή η μετάβαση σας προσφέρει έναν μήνα ήρεμης απομόνωσης και ήσυχης ενδοσκόπησης. Χρησιμοποιήστε τον ελεύθερο χρόνο σας για να φροντίσετε τον εαυτό σας!

xartomanteia

Η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιό σας στις 21 Φεβρουαρίου και θα κάνετε ό,τι μπορείτε για να αποφύγετε τις όποιες αντιπαραθέσεις προκύψουν. Όσον αφορά τον έρωτα και τα οικονομικά, ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσετε κάποια θέματα… Αλλά για τις επόμενες τρεις εβδομάδες προτιμάτε να εστιάζετε στα θετικά κι όχι στα αρνητικά!

2021 Ζώδια Ιχθύες Φεβρουάριος Προβλέψεις Καριέρας

Βρίσκεστε στη μέση ενός πολύ φωτεινού ανάδρομου κύκλου, στον οίκο των μυστικών σας ονείρων. Αν ψάχνετε μια νέα θέση εργασίας ή επιχείρησης, τώρα είναι η ώρα να κυνηγήσετε αυτό που θέλετε!

zwdia-tarw-zodia-19Λαμβάνετε προσφορές που φαίνονται ασυνήθιστες αυτό το διάστημα. Ισχύει ιδιαίτερα με την Πανσέληνο στο γήινο ζώδιο της Παρθένου, επειδή σας φέρνει πολλές ευκαιρίες στις 27 Φεβρουαρίου. Πρέπει σίγουρα να είστε προσεκτικοί και να συνεχίσετε να δραστηριοποιείστε!

Η εμπιστοσύνη στο ένστικτό σας είναι το σημαντικότερο στοιχείο. Αν κάποιο ζώδιο προορίζεται να αποκλίνει από το καθορισμένο μονοπάτι του, σίγουρα είστε εσείς. Μια οικονομική συναλλαγή θα σας ωφελήσει στις 28 του μήνα, όταν ο Ερμής επιστρέφει ορθόδρομος στο αέρινο ζώδιο του Υδροχόου και στον οίκο των ονείρων σας!

Η προσπάθειά σας για επιτυχία θα είναι τεράστια αυτό τον μήνα… Και μπορεί να ανοίξει πολλές πόρτες με τη σύνοδο Δία – Βόρειου Δεσμού, σε Υδροχόο και Διδύμους αντίστοιχα στις 26 Φεβρουαρίου. Αυτή θα σας οδηγήσει πίσω στα οράματα που αρχίσατε να εφαρμόζετε και να εκδηλώνετε στις αρχές του 2020. Τώρα είναι ώρα να αφήσετε αυτές τις σημαντικές αποφάσεις να εμφανιστούν, να οδηγήσουν σε ένα διαφορετικό επίπεδο την επαγγελματική σας πορεία!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9