2021 ζώδια Καρκίνος Ετήσιο Ερωτικό Ωροσκόπιο

karkinos-660_22

2021 ζώδια Καρκίνος Ετήσιο Ερωτικό Ωροσκόπιο

2021 ζώδια Καρκίνος Είστε ελεύθεροι; Υπάρχουν πολλά που πρέπει να ξετυλίξετε φέτος!

Αν είστε προσφάτως χωρισμένοι, να ξέρετε ότι υπό την παραφροσύνη του 2020, πήρατε τη σωστή απόφαση για τον εαυτό σας και τη ζωή σας.

Και τώρα είναι καιρός να ασχοληθείτε με τη θεραπεία που χρειάζεστε!

zodia-taro-45

Μπορεί να είχατε δώσει την καρδιά σας σε κάποιον που δεν άξιζε, είτε απλά είστε απηυδισμένοι και κουρασμένοι από την ίδια παλιά ιστορία. Για όσους Καρκίνους θέλουν να γνωρίσουν τώρα τον έρωτα της ζωής τους, δεν θα είναι ένας εύκολος δρόμος… Αλλά θα είναι γεμάτος από μεγάλα μαθήματα ζωής, καθώς οι φετινές εκλείψεις θα υπαγορεύσουν την ερωτική σας ζωή!

Το υδάτινο ζώδιό σας, επηρεάζεται από τα στοιχεία του Αέρα και της Φωτιάς των Διδύμων και του Τοξότη αντίστοιχα. Θα υπάρξουν πολλές διαφορετικές επιλογές, όπως και θυελλώδεις διαδρομές που μπορεί να διαβείτε αν δεν είστε πολύ προσεκτικοί!

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2021 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Το πρώτο εξάμηνο του 2021 μπορεί να σας παρουσιάσει πολλά ερωτικά σενάρια, τύπου «επιλέξτε τη δική σας περιπέτεια». Αν και θα είναι εξαιρετικά παθιασμένα, φαίνεται ότι θα ξεθωριάζουν με το ξεκίνημά τους. Κατά τη γενέθλια εποχή σας μεταξύ Ιουνίου και Ιουλίου, ίσως να είστε πιο σκεπτικοί αλλά έτοιμοι να κάνετε μια αλλαγή!

Πραγματικά, μέχρι τον Σεπτέμβριο δεν θα μπορέσετε να δείτε την πλήρη εικόνα μιας ρομαντικής προοπτικής. Υπάρχουν ξεκαθαρίσματα που πρέπει να γίνουν, ανάμεσα σε εσάς κι ένα πρώην ταίρι ή με μπερδέματα του παρελθόντος. Αυτό θα διαρκέσει μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου, που θα συλλέγετε όσες πληροφορίες χρειάζεστε για να προχωρήσετε. Θα εκτιμήσετε τα ρομαντικά μαθήματα των Σεληνιακών Εκλείψεων της 19ης Νοεμβρίου και της 4ης Δεκεμβρίου!

zwdia-3-zodia

Σε σχέση

Είστε πραγματικά ένα δώρο για τον σύντροφό σας! Όσοι έχετε μακροχρόνιες σχέσεις, καβγαδίζετε κατά καιρούς – αλλά και ποιος δεν έχει τις διαφωνίες του; Έχετε κατανοήσει πραγματικά τι είναι ξεχωριστό στη σχέση σας, καθώς περάσατε το 2020 με μεγάλη επιμέλεια και αποφασιστικότητα. Υπήρξαν μερικά σκαμπανεβάσματα, που όμως και αυτά σας έφεραν ακόμα πιο κοντά… Είστε με κάποιον που πραγματικά θέλει το καλύτερο για εσάς!

Η σχέση σας φέτος θα ενισχυθεί σημαντικά. Ο Ουρανός συνεχίζει τη διέλευσή του στον Ταύρο, που βοηθάει το ζώδιό σας να αναζωογονηθεί μέσα από τη χαρά και τη δημιουργικότητα. Αυτό θα διατηρήσει μιας φιλική ατμόσφαιρα σε κάθε ρομαντική σχέση. Επίσης θα εξαλειφθούν οι ξαφνικές διαφωνίες, που συχνά θα καταλήγουν σε γέλια!

zodia-zvdia-75

Οι φετινές εκλείψεις στον Τοξότη διευρύνουν τον έκτο οίκο σας, καθιστώντας ευκολότερο να αφοσιωθείτε στη σχέση. Όσοι Καρκίνοι κάνετε συνεδρίες με έναν σύμβουλο σχέσεων, αυτό θα είναι ένα σημαντικό χρονικό πλαίσιο: Θα κάνετε τις διεργασίες σας με πολύ υγιή τρόπο, μιας και θα έχετε την υποστήριξη της Σελήνης!

Αυτή η χρονική περίοδος αντικατοπτρίζει επίσης τον ψυχισμό σας: Η δακτυλιοειδής Έκλειψη στους Διδύμους στις 10 Ιουνίου, αγγίζει τον δωδέκατο οίκο σας των ψυχικών εξελίξεων. Φέτος θα αποδειχθεί ότι οι σχέσεις συνδέονται πνευματικά, μέσω τηλεπαθητικών διαδρομών ή πολλών στιγμών ντεζαβού!
Η ολική Ηλιακή Έκλειψη στις 4 Δεκεμβρίου στον Τοξότη, θα διατηρήσει αναμμένη τη σας… Προσθέτοντας έρωτα και πάθος, στο τέλος της χρονιάς!

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2021 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra