2021 Ζώδια Καρκίνος Ιανουάριος Μηνιαίες Προβλέψεις

zwdio-karkinos

2021 Ζώδια Καρκίνος Ιανουάριος Μηνιαίες Προβλέψεις

2021 Ζώδια Καρκίνος Ιανουάριος Μπορεί να αισθάνεστε λίγο περιορισμένοι με την είσοδο του μήνα…

Αυτό υποδεικνύει η παρουσία του Ήλιου στον συνετό Αιγόκερω, χωρίς να σημαίνει κάτι αρνητικό.

Μπορεί να σας βοηθήσει να οργανωθείτε, να θέσετε ορισμένους στόχους για τον επόμενο μήνα όπως και για όλη τη χρονιά!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τι θέλετε να πετύχετε, Καρκίνοι; Στοχεύστε ψηλά και δείτε τι μπορείτε να πετύχετε. Ένα όμορφο τρίγωνο Αφροδίτης – Άρη στις 9 Ιανουαρίου, ισορροπεί για λίγο τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας. Η ερωτική σας ζωή θα βελτιωθεί, καθώς αισθάνεστε πιο σίγουροι για τις ρομαντικές σας επιλογές. Σας αξίζει να είστε ευτυχισμένοι… Και αυτή η όψη μπορεί να σας βοηθήσει να το πετύχετε, αν είστε πρόθυμοι και ικανοί να εκφράσετε αυτό που λείπει από τη ζωή σας!

Το νέο φεγγάρι στον Αιγόκερω στις 13 του μήνα, δηλώνει την έναρξη για νέα ξεκινήματα σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Ο Ήλιος είναι επίσης στον Αιγόκερω, οπότε όποιες προθέσεις ορίσετε τώρα, είναι περισσότερο από πιθανό να αποδώσουν. Επωφεληθείτε από αυτή τη σταθερή και φιλόδοξη δόνηση, που θέλει να πετύχετε… πέρα ​​από τα πιο τρελά όνειρά σας!

tarw-zwdia
Νιώθετε την αλλαγή της ενέργειας από αυστηρή σε ανέμελη, όταν ο Ήλιος μετακινείται από τον Αιγόκερω στον Υδροχόο στις 19 Ιανουαρίου. Καλωσορίστε την ελευθερία που φέρνει αυτή η συνεργασία. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να εκφράσετε την ατομικότητά σας και να δείξετε στον κόσμο τι σας ενδιαφέρει. Αφήστε την πραγματική σας προσωπικότητα να λάμψει!

2021 Ζώδια Καρκίνος Ιανουάριος Προβλέψεις Καριέρας

Η χρονιά ξεκινά με λάθος οικονομικούς σχεδιασμούς! Αν και δεν θα χάσετε χρήματα, πρέπει να βάλετε τα οικονομικά σας σε τάξη… κυρίως επειδή λαχταράτε την ασφάλεια. Όταν ο Ερμής μπει στον Υδροχόο στις 8 Ιανουαρίου, θα χρειαστεί να ξεκινήσετε την εξόφληση δανείων ή άλλων οφειλών!

zwdia Maketa BUDDHA-8065
Τα καλά νέα, είναι ότι αυτή η διέλευση μπορεί να σας δραστηριοποιήσει περισσότερο και να αντισταθμίσει την πληρωμή των λογαριασμών σας. Αλλά υπάρχει και η προειδοποίηση ότι ο Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος στις ίδιες μοίρες στις 30 Ιανουαρίου… Και θα σας αναγκάσει να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση!

Ίσως το πορτοφόλι σας να δεχτεί ένα απροσδόκητο χτύπημα, όταν ο επαναστάτης Ουρανός κάνει τετράγωνο με το Δία στις 17 Ιανουαρίου. Όμως η συγκυρία δεν είναι άτυχη για εσάς: Μπορείτε να ανακτήσετε τα χρήματά σας… Και στη συνέχεια κάποια επιπλέον, όταν ο Ήλιος μπει στον Υδροχόο στις 19 του μήνα!

zwdia-zodia-astrologia-65
Προσέξτε ένα δύστροπο επιχειρηματικό σχέδιο ή μια επένδυση, που θα έρθει στο δρόμο σας στις 26 Ιανουαρίου. Μπορεί να οδηγήσει σε σκάνδαλο, γι’ αυτό φροντίστε να μην εμπλακείτε σε μια «βρώμικη» υπόθεση που θα μπορούσε να επηρεάσει τα χρήματα ή την καριέρα σας!

Η προσφορά μπορεί να είναι αρκετά δελεαστική για να αντισταθείτε. Αλλά πρέπει να το κάνετε, όσο πολλά υποσχόμενη κι αν φαίνεται. Ακριβώς επειδή φαίνεται καλή στα χαρτιά, δεν σημαίνει ότι είναι πραγματικά!
Η Πανσέληνος στο Λέοντα στις 28 Ιανουαρίου, μπορεί να βοηθήσει να ανακτήσετε τον έλεγχο σε τέτοια θέματα… Αρκεί να είστε έτοιμοι!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra