2021 ζώδια Λέων Ετήσιο Ερωτικό Ωροσκόπιο

zwdio-lewn-ilios

2021 ζώδια Λέων Ετήσιο Ερωτικό Ωροσκόπιο

2021 ζώδια Λέων Είστε ελεύθεροι; Μια σημαντική συνειδητοποίηση θα βιώσετε αυτή τη χρονιά!

Και θα σχετίζεται με το ποιος είχε κάποτε το κλειδί της καρδιάς σας… Το 2020 σας έδωσε μια γεύση αυτού που πρόκειται να έρθει.

Θα σκεφτείτε να μπείτε σε μια μακροπρόθεσμη σχέση, πριν ακόμη νιώσετε έτοιμοι γι’ αυτή!

zodia-taro-45

Προσέξτε περισσότερο γύρω στον Φεβρουάριο, Μάιο και Δεκέμβριο. Μπορεί να είναι οι χρονικές στιγμές που θα σκεφτείτε να τα παρατήσετε. Να θυμάστε πως όλοι θα αισθάνονται πιο «τρελοί», στη διάρκεια του φετινού τετραγώνου μεταξύ Κρόνου στον Υδροχόο και Ουρανού στον Ταύρο!

Σε εσάς μπορεί να μειώσει την πιθανότητα μόνιμων σχέσεων, ενώ κάποιους Λέοντες να τους οδηγήσει ακόμη και σε χωρισμό. Ίσως να αισθάνεστε κουρασμένοι ή δεμένοι κατά κάποιον τρόπο, άρα να θέλετε να απελευθερωθείτε από τους κύκλους του παρελθόντος!

Κάποιοι Λέοντες μπορεί να εγκαταλείψουν τις μακροχρόνιες σχέσεις τους για να επιστρέψουν στο πεδίο των νέων γνωριμιών, αν δεν αισθάνονται ότι υπάρχει ισοτιμία. Θα επηρεάσει περισσότερο όσους νιώθετε να λείπει από τον δεσμό σας, χωρίς να μπορείτε να εντοπίσετε τι!

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2021 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66
Οι φετινές εκλείψεις θα φανούν αρκετά χρήσιμες για να βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας. Με όλη την αέρινη ενέργεια του Υδροχόου να διαπερνά τον έβδομο οίκο σας, μπορεί να έχει αντίθετη επίδραση στην προσωπικότητά σας!

Ίσως βρείτε τον έρωτα σε ένα άτομο εντελώς διαφορετικός από εσάς. Μπορεί να έχει ένα πολύ ξεχωριστό στυλ που θα σας ενδιαφέρει. Αυτό το μοτίβο θα έχει συχνές επαναλήψεις στην ερωτική σας ζωή το 2021, θα είναι η μοναδική και ασυνήθιστη ενέργειά του. Γι’ αυτό προσπαθήστε να διευρύνετε την οπτική σας στα ραντεβού, να προσεγγίζετε άτομα που δεν είναι συνηθισμένα!

prodosia

Σε σχέση

Οι Λέοντες που είναι σε σχέση, ενδέχεται να βιώσουν καινούργια και διαφορετικά ερωτικά σενάρια φέτος. Μήπως έχετε κρύψει τις λεπτομέρειες μιας μακροχρόνιας ερωτικής σχέσης, για μια καλύτερη στιγμή της επόμενης χρονιάς; Ίσως είναι καιρός να επιτρέψετε σε φίλους και συγγενείς να σας δουν ως ζευγάρι κι όχι μόνους σας!

Αυτό θα είναι ιδιαίτερα σημαντικό, για όσους σκέφτονται να ανοίξουν μια οικογενειακή επιχείρηση ή να συνδυάσουν τον έρωτα με την οικονομική ευημερία. Τα ζευγάρια μπορεί να πάρουν κάποιες ιδιαίτερες και όμορφες αποφάσεις, που δεν θα βγάζουν νόημα για τον έξω κόσμο. Ίσως σκεφτείτε να συμβιώσετε με το ταίρι σας για να εξοικονομήσετε χρήματα… Είτε να μετακομίσετε μαζί σε μια αναβαθμισμένη περιοχή για να βελτιώσετε την ποιότητα ζωής σας!

zwdia-zodia-astrologia-65

Η ολική Σεληνιακή Έκλειψη στις 26 Μαΐου, θα προάγει τον πέμπτο οίκο σας των παιδιών, της έκφρασης και της δημιουργικότητας. Αυτή θα αφυπνίσει την ανάγκη να προχωρήσετε τη ζωή σας, να αναζητήσετε με το ταίρι το κλειδί για το «βασίλειό» σας!

Θα υπάρχει επίσης κάποια αλλαγή στην επικοινωνία, για την οποία μπορείτε να κατασταλάξετε μετά τον Ιούνιο: Όταν λήξει η Ηλιακή Έκλειψη στους Διδύμους στις 10 Ιουλίου – και η ανάδρομη πορεία του Ερμή στις 22 Ιουλίου!

Περνώντας στην προσωπική σας γενέθλια περίοδο, η ατμόσφαιρα θα επιτρέπει την πραγματική επιτυχία και μετασχηματιστικές αποφάσεις… Τόσο για εσάς όσο και τη σχέση σας. Καθώς η «χρονιά σας» ξεκινά με μια φλογερή Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη, θα έχετε απόλυτη επίγνωση των δώρων που σας προσφέρονται… Καθίστε στο θρόνο σας δίπλα στο αγαπημένο σας ταίρι, πρόθυμοι να τα λάβετε!

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2021 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76