2021 Ζώδια Λέων Ιανουάριος Μηνιαίες Προβλέψεις

miniaies-provlepseis-lewn

2021 Ζώδια Λέων Ιανουάριος Μηνιαίες Προβλέψεις

2021 Ζώδια Λέων Ιανουάριος Η αισθησιακή Αφροδίτη βρίσκεται στον φλογερό Τοξότη στο ξεκίνημα του μήνα.

Αυτή θα βάλει στο μυαλό σας κάθε είδους άτακτες ιδέες!

Εσείς ενεργείτε αυθόρμητα αντί να σκέφτεστε τα πάντα, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε μερικές πολύ ενδιαφέρουσες καταστάσεις!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ένα πράγμα είναι σίγουρο για εσάς, αγαπητοί Λέοντες: Η ζωή δεν θα είναι καθόλου βαρετή τώρα! Ο ισχυρός Άρης αφήνει τον ενεργητικό Κριό για τον ληθαργικό Ταύρο, στις 6 Ιανουαρίου. Η μετάβαση θα σας προτρέψει να επιβραδύνετε, να προσεγγίσετε τα πράγματα με τον δικό σας ρυθμό. Αν ανησυχείτε για κάποιες προθεσμίες, ζητήστε παράταση. Αυτή είναι μια φάση που η εξέταση ακόμα και της παραμικρής λεπτομέρειας, θα είναι πολύ πιο σημαντική από το να πάρετε την πρωτιά!

Ο Ήλιος που σας κυβερνά, κάνει σύνοδο με τον Πλούτωνα στις 14 Ιανουαρίου. Μαζί αυξάνουν την ευχέρειά να κερδίζετε φίλους και να επηρεάζετε ανθρώπους. Οι άλλοι εντυπωσιάζονται από την αυτοπεποίθησή σας, έχουν την ισχυρή πεποίθηση ότι ο τρόπος σας είναι ο σωστός τρόπος!

chartomantia-098
Ωστόσο, η έντασή σας μπορεί να φανεί πολύ έντονη σε ορισμένους. Ο Ήλιος μπαίνει στον ιδιόμορφο Υδροχόο στις 19 του μήνα και κάνει σύνοδο με τον φιλόδοξο Κρόνο, οδηγώντας σας σε μερικές παρορμητικές, εκκεντρικές ενέργειες. Οι άλλοι μπορεί να αναρωτιούνται πού έχετε το μυαλό σας. Αλλά ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των φαινομενικά περίεργων ιδεών σας, έχετε τις καλύτερες προθέσεις. Απλώς βεβαιωθείτε ότι θα είναι προφανές!

2021 Ζώδια Λέων Ιανουάριος Προβλέψεις Καριέρας

Θα υπάρχει μεγάλη ένταση στους ουρανούς αυτό τον μήνα, Λέοντες. Αναμένονται απροσδόκητες αλλαγές στον τομέα σας της καριέρας, λόγω της μετάβασης του Άρη στον Ταύρο στις 6 Ιανουαρίου που επηρεάζει τη δουλειά σας!

zwdia-tarw-zodia-19Ο ανεμοστρόβιλος δεν σταματά εκεί, καθώς ο Ουρανός τελειώνει την ανάδρομη πορεία του στις 14 του μήνα. Επίσης, ο επαναστάτης Ουρανός κάνει τετράγωνο με τον Δία τρεις μέρες αργότερα και σας ταρακουνά συθέμελα!

Έχετε αποκτήσει πολλές επαφές μέσα στα χρόνια, που μπορούν να σας προσφέρουν τις τέλειες συμβουλές την κατάλληλη στιγμή… Γιατί αυτός ο κύκλος δεν ενδείκνυται για να πάρετε αποφάσεις μόνοι σας. Θα υπάρχει μεγαλύτερη δύναμη στις ομαδικές προσπάθειες αυτή τη στιγμή!

Ίσως χρειαστεί να σκεφτείτε περισσότερο από όσο θα θέλατε. Ίσως και να βγάλετε αυθόρμητα συμπεράσματα, κάτι που συνηθίζει η παρορμητική φύση σας. Μπορεί να νιώσετε ανησυχία, ειδικά αν αφήσετε να επικρατήσει η τάση τελειομανίας σας!

Η Πανσέληνος στο ζώδιό σας στις 28 Ιανουαρίου, δεν θα φέρει τη μαγική λύση αλλά μια ισχυρή ένδειξη: Για τις ελπίδες, τα όνειρα και τους επαγγελματικούς σας στόχους που πρέπει να αποδεχτείτε και να αναγνωρίσετε, για να ζήσετε την καλύτερη δυνατή ζωή. Αυτή μπορεί να είναι μια σημαντική περίοδος προόδου για εσάς, καθώς αφήνετε το παλιό σας όραμα και αγκαλιάζετε ένα καινούργιο!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75