2021 ζώδια Παρθένος Ετήσιο Ερωτικό Ωροσκόπιο

miniaies-erwtikes-zwdio-parthenos

2021 ζώδια Παρθένος Ετήσιο Ερωτικό Ωροσκόπιο

2021 ζώδια Παρθένος Είστε ελεύθεροι; Λοιπόν, αυτή μπορεί να είναι μια πολύ πιο εύκολη χρονιά… Για όσους προτιμούν να παραμείνουν ελεύθεροι!

Μερικοί ίσως αποφασίσουν ότι δεν θέλουν να βγαίνουν ραντεβού, προκειμένου να εστιάσουν την προσοχή τους αλλού.

Όμως το σύμπαν μπορεί να σας φέρει ένα τόσο αξιόλογο ταίρι, που απλά δεν θα μπορέσετε να του αντισταθείτε!

zodia-taro-45

Όπως και να ‘ναι, το κύριο θέμα του 2021 είναι να σας επιτρέψει να διασκεδάσετε. Ακόμη και όταν η πρόθεσή σας είναι να εστιάσετε την προσοχή σας στην εργασία. Θα υπάρχει άφθονος χώρος για διασκεδαστικές, ρομαντικές ατμόσφαιρες… Αλλά κι αυτές μπορεί να σας προβληματίσουν, αν δεν είστε προσεκτικοί: Αν είναι εφικτό, αποφύγετε τις σχέσεις που έχουν υπογραμμισμένη τη λέξη «ερωτική»!

Καθώς ορισμένες εκλείψεις περνούν μέσα από τους δέκατο και τέταρτο οίκους σας, μπορεί να φέρουν καινούργιες φανταστικές σχέσεις και υπέροχους χαρωπούς ανθρώπους. Και δεν θα σας είναι εύκολο να τους αφήσετε… Μερικές φορές, συναντάμε ανθρώπους για κάποιο λόγο, για ένα διάστημα ή για μια ζωή!

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2021 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia

Το 2021 μπορεί να σας φέρει ένα άτομο που έχετε σκοπό να μείνει κάποιο διάστημα στη ζωή σας – και τελικά να μείνει για πάντα. Υπάρχει αυτή η συγκεκριμένη αίσθηση, ότι γνωρίζετε κάποιον πριν ακόμα σας τον συστήσουν. Αυτό το θέμα θα επικρατήσει στη διάρκεια των εκλείψεων: Την ολική Σεληνιακή στον Τοξότη στις 26 Μαΐου, την δακτυλιοειδή στις 10 Ιουνίου στους Διδύμους, την ολική Ηλιακής Έκλειψη στις 4 Δεκεμβρίου στον Τοξότη!

Το 2021 θα υπάρχουν πολλά φλερτ. Είναι πραγματικά ωραίο να αισθάνεστε λατρεμένοι και αξιοπρόσεκτοι… Και φέτος θα έχετε πολλές ευκαιρίες για διασκεδαστικά και αξέχαστα ρομαντικά ραντεβού!

zwdia-tarw-zodia-19

Σε σχέση

Για τους Παρθένους που έχουν σχέση, η φετινή χρονιά θα αποτελέσει ένα ενδιαφέρον σταυροδρόμι. Δεν μένετε εύκολα σε μακροχρόνιες, συμβατικές σχέσεις. Απαιτείται μεγάλη εμπιστοσύνη και αλληλεξάρτηση μέσα στα ζευγάρια που τα διέπει η μονιμότητα.

Το 2021 δεν αντικατοπτρίζει μόνο την ερωτική σας ζωή, μέσα από μεγάλες κομβικές τοποθετήσεις και μαγνητικές εκλείψεις. Θα πάρετε επίσης μαθήματα, από μερικούς πολύ γνωστούς ανάδρομους κύκλους του Ερμή. Και είτε θα βελτιώσουν τις δεξιότητές σας στην επικοινωνία, είτε θα σας επισημάνουν τι πρέπει να επαναρρυθμίσετε… Και τα δύο απαιτούν πολλή προσωπική δουλειά!

Καθώς ξεκινά η χρονιά θα πάρετε ένα μάθημα αποδοχής, καθώς ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον Υδροχόο μεταξύ 30 Ιανουαρίου και 20 Φεβρουαρίου. Το μεγαλύτερο μέρος του Μαΐου και στις αρχές Ιουλίου, είναι σημείο καμπής για όλες τις πτυχές του ρομαντισμού και της επικοινωνίας. Μερικά ζευγάρια θα πρέπει να δουλέψουν ουσιαστικά τις διαφορές τους, για να αποφασίσουν πώς θα προχωρήσουν!

taro-6-9
Να ξέρετε ότι η συγκυρία θα περιλαμβάνει επίσης έναν συλλογικό αγώνα, οπότε μπορεί να σχετίζεται και με κάτι πέρα ​​από τον έλεγχο σας. Η ίδια η σχέση σας θα λάβει μια ώθηση κατανόησης, κατά την ανάδρομη φάση του Ερμή στο Ζυγό από τις 26 Σεπτεμβρίου ως τις 18 Οκτωβρίου. Σκεφτείτε τη ως έναν κύκλο ξεκαθαρίσματος με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, που δοκιμάζει την υπομονή σας ως ζευγάρι!

Ο Νοέμβριος και ο Δεκέμβριος θα ολοκληρώσουν το 2021 με μια αίσθηση πληρότητας και ευγένειας. Έχετε περάσει από έναν ασφυκτικό κλοιό μαζί… Και έχετε βγει από την καταιγίδα αλλαγμένοι!

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2021 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA