2021 Ζώδια Παρθένος Ιανουάριος Μηνιαίες Προβλέψεις

miniaies-provlepseis-parthenos

2021 Ζώδια Παρθένος Ιανουάριος Μηνιαίες Προβλέψεις

2021 Ζώδια Παρθένος Ιανουάριος Ο λαμπερός Ήλιος είναι στον Αιγόκερω με την είσοδο του καινούργιο μήνα.

Έτσι ξεκινά αυτόν και τη νέα χρονιά, με υπεύθυνο και λογικό τρόπο. Ακριβώς όπως σας αρέσει!

Θέστε υψηλούς στόχους τώρα, Παρθένοι… Και θα μπορέσετε να καυχηθείτε για τα καταπληκτικά επιτεύγματά σας, αργότερα μέσα στη χρονιά!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ο επιθετικός Άρης βρίσκεται στον ενεργητικό Κριό που κυβερνά, στο ξεκίνημα του μήνα. Αλλά θα μετακινηθεί στον πεισματάρη Ταύρο στις 6 Ιανουαρίου. Για τις επόμενες δύο εβδομάδες, θα δυσκολευτείτε με τις επικοινωνίες σας. Είστε ανοιχτοί στο να ακούτε τις απόψεις των άλλων, αν και σπάνια έχουν αντίκτυπο πάνω σας!

Το νέο φεγγάρι στον γήινο Αιγόκερω στις 13 του μήνα, θα σας υπενθυμίσει ότι μπορείτε να πετύχετε πολλά φέτος. Πρέπει να χρησιμοποιήσετε αυτή την πρακτική ενέργεια, ορίζοντας περισσότερες προθέσεις για τον υπόλοιπο μήνα και χρόνο. Είστε προικισμένοι με μεγάλη αποφασιστικότητα τώρα… Αυτή θα σας βοηθήσει να πετύχετε μερικά απίστευτα επιτεύγματα!

zwdia-66

Η πρώτη ανάδρομη περίοδος του Ερμή για το 2021, ξεκινά στις 30 Ιανουαρίου στον απρόβλεπτο Υδροχόο. Δεν θα είστε σε θέση να βασιστείτε στην τεχνολογία για τις επόμενες εβδομάδες. Αλλά θα έχετε αυξημένη ικανότητα στο να βρίσκετε εναλλακτικούς τρόπους για να κάνετε τα πράγματα. Αυτό θα σας βοηθήσει να αποφύγετε μεγάλες καταστροφές!

2021 Ζώδια Παρθένος Ιανουάριος Προβλέψεις Καριέρας

Πρέπει να πάρετε μερικές σημαντικές επαγγελματικές αποφάσεις αυτό τον μήνα, Παρθένοι. Η εξέλιξή σας φέτος, θα είναι κατά καιρούς σχεδόν συμπαντική! Θα υπάρχει μια αίσθηση ντεζαβού σχετικά με τις επαγγελματικές σας ευκαιρίες: Κυρίως επειδή οι δεσμοί του πεπρωμένου θα σας αναγκάσουν να ξεπεράσετε τα προηγούμενα επαγγελματικά ζητήματα. Θα κινηθείτε προς άλλες κατευθύνσεις στις 26 Ιανουαρίου!

zwdia-9-zvdia-9Στις 19 του μήνα μπορεί να νιώσετε πιο κοντά με τους συναδέλφους σας. Ο Ήλιος θα φωτίσει τον τομέα σας της παροχής υπηρεσιών, επιτρέποντας σε εσάς και τους συναδέλφους σας να δουλέψετε ομαδικά!

Η προσοχή σχετικά με αυτές τις ομαδικές προσπάθειες, θα ενταθεί με την Πανσέληνο στον Λέοντα στις 28 Ιανουαρίου. Αυτή μπορεί να σας κάνει να θέλετε να δουλέψετε μόνοι, όχι με τους συναδέλφους. Αντί να τους αποφεύγετε, φροντίστε να είστε ειλικρινείς για το γεγονός ότι θέλετε να εστιάσετε στον εαυτό σας τη συγκεκριμένη στιγμή!

Θα αλλάξετε γνώμη, όταν ο Ερμής αρχίσει την πρώτη του ανάδρομη κίνηση της χρονιάς στις 30 του μήνα. Θα επανεξετάσετε τη σχέση με τους συναδέλφους και θα αρχίσετε να εργάζεστε μαζί σε νέα έργα. Βασικά, ο Ιανουάριος θα είναι σαν ένα τρενάκι τρόμου για τις συνεργασίες σας… Αλλά θα τα ξεπεράσετε όλα, ακόμα και αν υπάρξουν μικρές και ενοχλητικές ταχύτητες στην πορεία. Μπορείτε να τα καταφέρετε!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9