2021 ζώδια Σκορπιός Ετήσιο Ερωτικό Ωροσκόπιο

zwdio-skorpios-idaniki-erwtiki-sxesi

2021 ζώδια Σκορπιός Ετήσιο Ερωτικό Ωροσκόπιο

2021 ζώδια Σκορπιός Είστε ελεύθεροι; Το 2021 μπορεί να σας φέρει τυχαίες και μοιραίες συναντήσεις!

Η παρουσία τόσο του Δία όσο και του Κρόνου στο ζώδιο του Υδροχόου, περνάει μέσα από τον τέταρτο οίκο σας του σπιτιού και της οικογένειας…

Θα ταρακουνήσει το έδαφος και θα σας προσφέρει μερικές πολύ ευχάριστες ερωτικές σχέσεις!

zodia-taro-45

Έρχονται πολλές ευκαιρίες για παθιασμένες συναντήσεις, που θα ξεκινήσουν γρήγορα και θα τελειώσουν το ίδιο γρήγορα… Επίσης, συναντήσεις που θα πρέπει να επιλέξετε μεταξύ δύο ατόμων με τη ίδια προσωπικότητα. Δεν υπάρχουν πολλά για τα οποία πρέπει να ανησυχείτε, αν δεν ψάχνετε κάτι σοβαρό. Το 2021 θα είναι μια υπέροχη χρονιά, για να διασκεδάσετε και να προσελκύσετε κάποιες όμορφες και σύντομες σχέσεις!

Για όσους θέλετε κάτι πιο μακροπρόθεσμο και σταθερό, εξετάστε τις όψεις του χάρτη του άλλου ατόμου. Υπάρχει μια οπτική τύπου «δούναι και λαβείν» στις προσωπικές σας επιθυμίες, κάτι που το άτομο που σας ενδιαφέρει πρέπει να αποδείξει!

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2021 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Ο Μάιος και ο Ιούνιος θα είναι βασικοί μήνες για να αγκαλιάσετε πραγματικά τις επιθυμίες σας. Η ατμόσφαιρα γενικά φέτος, περιλαμβάνει έρωτες με την πρώτη ματιά και σύντομες σχέσεις. Ο Ουρανός είναι δύσκολος υπό αυτή την έννοια: Καθώς ο χαοτικός πλανήτης ρίχνει κεραυνούς μέσω του σύμπαντος, έτσι και η καρδιά σας θα είναι συνυφασμένη με τις ταραχώδεις αλλαγές. Κάθε μέρα του 2021 τα συναισθήματά σας θα έχουν σκαμπανεβάσματα. Απολαύστε τα πλεονεκτήματα και εκτιμήστε τη λατρεία!

Σε σχέση

Οι σχέσεις σας βιώνουν πολλές αλλαγές και μετατοπίσεις το 2021. Θα κοιτάξετε τον εαυτό σας από διαφορετική οπτική γωνία, θα αναλάβετε τα ηνία της σχέσης σας και θα οδηγήσετε. Για τους παντρεμένους Σκορπιούς, μπορεί να αποτελέσει μια δοκιμασία για το αν ο γάμος σας μπορεί να το χειριστεί ή όχι. Η ιδέα μιας ισορροπημένης σχέσης είναι αυτή που έχει μεγαλύτερη σημασία!

prodosia
Αν είστε με κάποιον που δεν σας φροντίζει όπως κάνετε εσείς, τότε με τις κοσμικές ευθυγραμμίσεις θα σπάσει το γυαλί. Αν ο σύντροφός σας είναι υποστηρικτικός και σας εκτιμά, θα το νιώσετε αμέσως!

Υπάρχουν κεντρικοί τομείς όπου πρέπει να εφαρμοστούν οι αποφάσεις σας. Θα ξέρετε ποιες είναι, γιατί γνωρίζετε πάντα τι είναι σωστό για εσάς. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τους μήνες Φεβρουάριο, Μάιο, Ιούνιο και Νοέμβριο. Βρίσκεστε σε φάση ξεκαθαρίσματος σε διάφορους τομείς της σχέσης σας!

Η μερική Σεληνιακή Έκλειψη στις 19 Νοεμβρίου, θα βοηθήσει να κατανοήσετε τα κίνητρα κάποιου. Αυτό σας προετοιμάζει για μια διαφωτιστική ερωτική περίοδο, που θα διαρκέσει μέχρι και το 2022. Γενικά, αυτή η χρονιά απαιτεί να είστε πολύ ευγενικοί στην επικοινωνία σας… Κάτι που δεν είναι ιδιαίτερα εύκολο για το δικό σας ζώδιο!

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2021 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65