2021 Ζώδια Σκορπιός Ιανουάριος Μηνιαίες Προβλέψεις

skorpios-kai-xrima2

2021 Ζώδια Σκορπιός Ιανουάριος Μηνιαίες Προβλέψεις

2021 Ζώδια Σκορπιός Ιανουάριος Ο συγκυβερνήτης σας, ο ισχυρός Άρης, αφήνει τον παθιασμένο Κριό. Περνά στον αργοκίνητο Ταύρο στις 6 Ιανουαρίου.

Θα βιώσετε έντονα μια αλλαγή ρυθμού…

Δεν θα διαμαρτυρηθείτε ακριβώς – αλλά την έλλειψη ενθουσιασμού θα χρειαστεί να τη συνηθίσετε!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Δεν σας είναι ιδιαίτερα εύκολο να σταματάτε τα πράγματα χωρίς καμιά εξήγηση… Γι’ αυτό χαλαρώστε και ηρεμήστε μ’ αυτή την ενεργειακή αλλαγή, όσο καλύτερα μπορείτε. Στις 14 Ιανουαρίου ο Ήλιος κάνει σύνοδο με τον Πλούτωνα, τον άλλο συγκυβερνήτη σας. Μαζί σας δίνουν τη δύναμη που πάντα επιθυμούσατε!

Είναι ωραίο να έχετε τον απόλυτο έλεγχο των καταστάσεων. Αλλά μην το σκέφτεστε συνεχώς, Σκορπιοί. Ακόμα κι αν είστε σαφώς υπεύθυνοι για το πεπρωμένο σας τώρα, να ξέρετε πως δεν θα διαρκέσει για πάντα. Κάποιος θα έρθει και θα σας προκαλέσει τελικά… Και όσο περισσότερο παραμένετε στην εξουσία, τόσο πιο δύσκολο θα είναι να χάσετε το στέμμα σας!

zwdia-66

Η Πανσέληνος στον Λέοντα στις 28 Ιανουαρίου, θα είναι συναρπαστική και λίγο απρόβλεπτη. Όταν κάτι τελειώνει, περιμένετε να ξεκινήσει κάτι άλλο… Αλλά δεν λειτουργεί πάντα έτσι. Προσπαθήστε να μην έχετε προσδοκίες στη διάρκεια αυτής της απρόβλεπτης Πανσελήνου!

Μια σύνοδος Αφροδίτης – Πλούτωνα την ίδια μέρα, αυξάνει την επιθυμία σας για αγάπη και στοργή. Συνήθως δεν νιώθετε την ανάγκη για συναισθηματισμούς, επομένως αυτή η όψη μπορεί να σας απογοητεύσει. Βρείτε υγιείς περισπασμούς, για να αποφύγετε να σκέφτεστε αυτό που θέλετε αλλά δεν το έχετε!

zwdia-9-zvdia-9

2021 Ζώδια Σκορπιός Ιανουάριος Προβλέψεις Καριέρας

Οικονομικά, σκέφτεστε να κάνετε κάποιες κινήσεις. Αλλά ο Ποσειδώνας θα τετραγωνίσει τους δεσμούς του πεπρωμένου, στις 26 Ιανουαρίου: Σας καλεί να ερευνήσετε μια κερδοφόρα ευκαιρία, πριν αποφασίσετε αν θα επενδύσετε. Μπορεί να μπερδευτείτε με κάποιες σημαντικές οικονομικές κινήσεις που πρέπει να κάνετε. Ίσως αναρωτηθείτε αν οι νέες ιδέες σας θα λειτουργήσουν μακροπρόθεσμα!

Μην βιάζεστε να πάρετε αποφάσεις. Πάρτε το χρόνο σας πριν προχωρήσετε. Η πανίσχυρη Πανσέληνος στον Λέοντα, αγγίζει τη ζώνη σας των επαγγελματικών επαφών στις 28 Ιανουαρίου. Αυτή μπορεί να χρησιμεύσει ως βαρόμετρο για τους επόμενους μήνες: Ίσως νιώσετε πως πρέπει να κάνετε στροφή 180 μοιρών στην πορεία της επιχειρηματικής σας ανάπτυξης!

Κάποιος ή κάτι θα εξάψει το ενδιαφέρον σας, θα αφυπνίσει κάποιες νέες δυνατότητες για το μέλλον σας. Θα λάβετε προσφορές από προηγούμενες επαγγελματικές σχέσεις, στη διάρκεια της ανάδρομης κίνησης του Ερμή που ξεκινά στις 30 Ιανουαρίου. Δεν υπάρχει κάτι άλλο που πρέπει να κάνετε, πέρα από το να είστε ο εκπληκτικός εαυτός σας. Ίσως μάλιστα να στείλετε ένα e-mail σε έναν πελάτη ή το αφεντικό σας, για να του υπενθυμίσετε μια πρότασή σας ή να ελέγξετε μια νέα επαγγελματική ευκαιρία!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65