2021 Ζώδια Ταύρος Ιανουάριος Μηνιαίες Προβλέψεις

taurus_content_628x575

2021 Ζώδια Ταύρος Ιανουάριος Μηνιαίες Προβλέψεις

2021 Ζώδια Ταύρος Ιανουάριος Ανοίγετε τον πρώτο μήνα της νέας χρονιάς με τον Ήλιο στον σταθερό Αιγόκερω.

Αυτή η ατμόσφαιρα απαιτεί να εξοικειωθείτε με την ενέργεια της ευθύνης που επικρατεί.

Αν έχουν μείνει πράγματα που δεν ολοκληρώσατε την περασμένη χρονιά, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να το κάνετε!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αγαπητοί Ταύροι, βάλτε την οργάνωση στην κορυφή των προτεραιοτήτων σας. Αν και ο ισχυρός Άρης θα μπει στο ζώδιό σας στις 6 Ιανουαρίου, δεν είστε τόσο επιθετικοί όσο αυτός ο πλανήτης… Ωστόσο, εξακολουθείτε να λαμβάνετε σεβασμό και πλήρη προσοχή από τους ανθρώπους γύρω σας!
Τα οικονομικά σας θέλουν ιδιαίτερη εστίαση τώρα. Μην είστε τόσο πεισματάρηδες, ώστε να μην ακούσετε κάποιον που μπορεί να σας βοηθήσει να τα βελτιώσετε!

Η Αφροδίτη που σας κυβερνά, θα σχηματίσει τρίγωνο με τον ορμητικό Άρη στις 9 Ιανουαρίου. Η όψη θα δημιουργήσει μια ελκυστική ισορροπία στη ζωή σας: Θα μπορείτε να είστε άμεσοι χωρίς να φαίνεστε ωμοί, ιδανική προσέγγιση για να αποκτάτε αυτό που θέλετε!

zwdia-66
Ο Ουρανός θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στα παραδοσιακά εδάφη σας στις 14 Ιανουαρίου, δημιουργώντας έναν ενδιαφέροντα συνδυασμό παλαιών και νέων σκέψεων. Θα είστε πιο ανοιχτοί σε νέες ιδέες και προοπτικές, αν και θα θέλετε να διατηρήσετε τις περισσότερες από τις δικές σας απόψεις. Οι συζητήσεις με άτομα που έχουν διαφορετικές εμπειρίες ζωής, μπορεί να είναι πολύ σημαντικές τώρα!

2021 Ζώδια Ταύρος Ιανουάριος Προβλέψεις Καριέρας

Ο Ιανουάριος θα είναι ένας έντονος μήνας για την πορεία και τους επαγγελματικούς σας στόχους. Ο Ουρανός που γυρίζει ορθόδρομος στο ζώδιό σας, θα βοηθήσει να εναρμονιστείτε με τα πιο άγρια ​​πάθη σας. Είστε καινοτόμοι – και ήρθε η ώρα να αφήσετε τον κόσμο να δει το όραμά σας!

zwdia-9-zvdia-9Ο Δίας και ο Ουρανός κάνουν τετράγωνο στις 17 Ιανουαρίου… Και θα φέρουν απροσδόκητες εκπλήξεις στην καριέρα σας, για το καλύτερο ή το χειρότερο. Ίσως αποφασίσετε να συνεργαστείτε με άλλη εταιρεία, είτε να αλλάξετε τους επαγγελματικούς σας στόχους!

Ο Ήλιος θα κινείται στον επαγγελματικό τομέα του χάρτη σας από τις 19 Ιανουαρίου. Είναι άλλη μια ευκαιρία για να εκδηλώσετε τις επιθυμίες σας, ανεξάρτητα από το πόσο παράξενες μπορεί να φαίνονται στους άλλους. Εφόσον πιστεύετε στον εαυτό σας και στα όνειρά σας, όλα μπορούν να συμβούν!

Όταν ο Ποσειδώνας και οι δεσμοί του πεπρωμένου κάνουν τετράγωνο στις 26 Ιανουαρίου, οι συνάδελφοι μπορεί να σας βοηθήσουν να πετύχετε και να ευημερήσετε. Ο ανάδρομος κύκλος του Ερμή που ξεκινάει στις 30 του μήνα, ίσως αποτρέψει την γρήγορη εξέλιξη κάποιων καταστάσεων. Αλλά αν παραμείνετε στην πορεία σας, θα εμπνευστείτε για να προχωρήσετε προς το μεγαλείο. Δεν μπορείτε να κάνετε κάτι για να επηρεάσετε τα γεγονότα τώρα… γι’ αυτό στηριχτείτε στις ελπίδες σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75