2021 ζώδια Τοξότης Ετήσιο Ερωτικό Ωροσκόπιο

miniaies-erwtikes-toksotis

2021 ζώδια Τοξότης Ετήσιο Ερωτικό Ωροσκόπιο

2021 ζώδια Τοξότης Είστε ελεύθεροι; Όσοι αναζητάτε μια ερωτική σχέση, θα συνεχίζετε να το κάνετε και φέτος!

Δεν υπάρχει άλλη διευθέτηση στη ζωή σας…

Ειδικά για εκείνους τους Κένταυρους που έχουν ήδη βιώσει ανθυγιεινές και τοξικές σχέσεις!

zodia-taro-45

Μπορεί να υπάρχει ένα κομμάτι του παρελθόντος σας, που προσπαθεί να κάνει μια άσχημη επανεμφάνιση στον κόσμο σας: Ο Νότιος Δεσμός της Σελήνης στο ζώδιό σας απελευθερώνει παλιές ιστορίες, ο Βόρειος Δεσμός στους Διδύμους σας οδηγεί σε μια νέα μορφή δέσμευσης. Οι ερωτικές σας πληγές είναι εκεί… Και πρέπει να τις αντιμετωπίσετε άμεσα!

Οι εκλείψεις της χρονιάς θα εμφανίσουν ό,τι σενάριο μπορείτε να σκεφτείτε. Για παράδειγμα, πρώην ταίρια που κάποια στιγμή μπορεί να σκεφτήκατε να επανασυνδεθείτε. Αλλά συνειδητοποιείτε αμέσως πως έγιναν «πρώην» για κάποιο λόγο!

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2021 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-wroskopio-4

Υπάρχουν πολλά που σας οδηγούν σε βαθιές ενδοσκοπήσεις. Και ίσως χρειαστείτε τη βοήθεια ενός συμβούλου σχέσεων στη διάρκεια αυτών των διελεύσεων. Λάβετε υπόψιν ότι αυτό το θέμα που θα υφίσταται καθ’ όλη τη διάρκεια του 2021, υπολογίζοντας και τις σεληνιακές εκλείψεις Μαΐου, Ιουνίου, Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου… Γι’ αυτό η προετοιμασία για όλες τις αλλαγές που θα συμβούν από τις αρχές Ιανουαρίου, είναι η καλύτερη μέθοδος για όλο το έτος!

Επίσης, να είστε επιφυλακτικοί με τις προθέσεις κάποιου ατόμου το μεγαλύτερο μέρος των Ιουνίου και Ιουλίου. Επειδή είστε τόσο δραστήριοι και κοινωνικοί, έλκετε διαφορετικούς τύπους ανθρώπων… Και θα πρέπει να τους αφιερώσετε χρόνο, αν αναζητάτε τον «σωστό». Αν κάποιος σπεύσει να πάρει μια ερωτική απόφαση αλλά εσείς δεν είστε έτοιμοι, μην διστάσετε να τον απορρίψετε!

zwdia-tarw-zodia-19

Σε σχέση

Θα υπάρχει έντονη αλληλεξάρτηση φέτος, γι’ αυτό είναι μια σημαντική χρονιά για τους Κένταυρους που έχουν μακροχρόνια σχέση. Είστε και οι δύο υποχρεωμένοι να συμβιβαστείτε και να αποδεχτείτε τις αλλαγές που πραγματοποιείτε από κοινού… Ας συμβουλευτείτε επίσης το ζώδιο του συντρόφου σας!

Ως πύρινο ζώδιο, ας ακολουθήσετε τις τάσεις που θα επικρατούν – και επηρεάζουν επίσης τα ζώδια του Αέρα φέτος. Αν το ταίρι σας ανήκει σε ζώδιο του Νερού ή της Γης, μπορεί να δυσκολευτεί λίγο παραπάνω να αντιμετωπίσει ορισμένες εμπειρίες. Εσείς θα είστε αυτοί που θα καταφέρετε να ανταπεξέλθετε στις ερωτικές προκλήσεις. Δεν σας πειράζουν, γιατί τις βλέπετε ως κάτι που μπορεί να αντιμετωπιστεί!

Η αυτοπεποίθησή σας θα είναι αξιοσημείωτη, με τη διέλευση του Δία στον Υδροχόο το πρώτο εξάμηνο της χρονιάς. Η αφθονία έρχεται με τη μορφή συγχώρεσης και κατανόησης. Είστε σε θέση να αποδεχτείτε τους άλλους γι’ αυτό που είναι. Η χρονιά φέρνει στα ζευγάρια πολλά δώρα αξιών, σεβασμού και τύχης!

taro-6-9

2021 ζώδια Τοξότης Ετήσιο Ερωτικό Ωροσκόπιο

Οι εκλείψεις θα επιφέρουν πολλές αλλαγές. Τα ζευγάρια θα έρθουν αντιμέτωπα με διάφορες καταστάσεις, ειδικά από τα μέσα Μαΐου ως τις αρχές Ιουλίου. Θα είναι ένα σημείο καμπής που θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε το πεπρωμένο σας, είτε είστε έτοιμοι είτε όχι!

Είναι μια περίοδος που η συνέργεια απαιτείται από όλους τους μετέχοντες: Είτε πρόκειται για μια μεγάλη οικογένεια είτε μόνο για το ζευγάρι. Το 2021 απαιτεί να ακούτε το ταίρι σας… Να είστε προσεκτικοί στον τρόπο που επικοινωνείτε μεταξύ σας, για να διατηρηθεί ζωντανός ο έρωτάς σας!

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2021 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia